Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Redmi mi daha iyi meizu mu kardeş? Ben de bakındım ama pek karar veremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crazyofc1 kullanıcısına yanıt
    Redmi'nin işlemcisi kamerası falan daha iyi.
  • soul calibur S kullanıcısına yanıt
    Peki kardeş.
    Yazılım konusunda hangisi önde olur. Malum meizu türkiyeye geliyor. Bunun bir artısı olur mu?
    Cahilliğimi mazur gör pek malumatım yok bu konularda.

• Flyme A romlara Türkçe desteği gelme ihtimali yok mu acaba? Ya da i roma geçmenin daha basit ve garantili bir yolu? Değilse böyle morelocale ile kısmî Türkçeleştirilmiş roma devam edeceğiz :(

• İki hafta içinde elime kaliteli bir kılıf ve kırılmaz cam geçecek. Meizu m2 Note ile uyumlu. İsteye şimdiden ayırabilirim.
    Kılıfa bu linkden bakabilirsiniz. Black_02 olan modelidir, 5.34 Dolar olan modeldir.
    http://tr.aliexpress.com/item/phone-case-For-Meizu-M2-Note-High-quality-Ultra-thin-silicon-hard-Protect-back-cover-for/32392721306.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kil-Jaeden -- 23 Ağustos 2015; 20:45:26 >
  • eofdred E kullanıcısına yanıt
    Türkiye de satışta ama fiyat 850 lira

Haber kaynağı :http://shiftdelete.net/meizu-m2-note-satisa-sunuldu-iste-turkiye-fiyati-63336

Satış linki :https://www.digitalmarket.com.tr/M2-Note-16-GB,PR-935.html

• Elinde M2 note için kırılmaz cam(parmak izi bırakmayan) olan varsa Ankara içi ücreti mukabili alabilirim. Pm le ulaşırsa sevinirim.
  • Bir tek ekran sebebiyle batarya ömrü ve belki bir de şekli daha hoş olduğu için Meizu kullanıp k3 notu satmaya karar verdim.

Kamera olarak hep daha iyi dediler ama ben ikisi ile aynı yerden fotoğraf çektim, bilgisayar ekranından bakınca Meizu daha canlı renkler verse de lenovoda yapraklar arasındaki fark daha net. Yani Meizu canlı renk ama birbirine girmiş detay veriyor.

Geriye bir tek ekran paneli kalıyor daha iyi olan.

• Arkadaşlar elimde M2 note için kırılmaz cam vardır. Kutusunda hiç açılmamıştır.15 lira. Telefoncuların 30 liraya sattığı markadır fotoğrafdan bakabilirsiniz :)

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017
  • arkadaşlar meizunun servisi nasıl ve telefonu iade etmek istesek sorun çıkarır mı dg elektronik
  • Merhaba arkadaşlar. Lenovo k3 note ile bu telefon arasında kaldim. Performans ve ram yönetimi olarak lenovo önde. Ama pil, ekran olarak ve fiziksel buton olmasi da m2 note o öne çıkarıyor. Hangisini önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanandnexus

Merhaba arkadaşlar. Lenovo k3 note ile bu telefon arasında kaldim. Performans ve ram yönetimi olarak lenovo önde. Ama pil, ekran olarak ve fiziksel buton olmasi da m2 note o öne çıkarıyor. Hangisini önerirsiniz?

ikisinde de pişman olmazsın

k3 note zaten fp telefonu oldu, çok tutuldu. m2 note da onun rakibi işte, yakın model.
    batarya biraz daha iyi diye m2 ya da hız biraz daha iyi diye k3 alabilirsin. ama biraz yani çok değil farklar.
  • Rehber uygulaması çok kötü çıktı bu Flyme os nin.

1- rehbere girince önizlemede önce kişiler hakkında tuttuğum notları gösteriyor, isim telefon olması gerekmez mi ? niye böyle saçma bir sıralama yapmışlar acaba.

2- rehberde tuttuğum notların bir kısmını almamış sistem. uzun olanlarda karekterleri kısıtlamış, sonu görünmüyor.

Vibeui 2.8 in rehber+arama+mesaj ı tek kısayolda gösteren sistemini bu telefonda kullanabilir miyiz ?
    Vibeui yükleyebilir miyiz bu telefona ya da farklı bir rehber uygulaması ?
    deneyimi olan varsa yazsın lütfen yoksa ben google playden araştırıp deniyorum bişeyler.
  • Yurt disi fiyati 150$ burada 850 tl! Fazla olmus...

• Dialer +
    ve mecburen Contacts +

uygulamasını yükledim ve istediğim şekle en yakın uygulama bu galiba. ilk yüklediğimde program sorunluydu ama telefona reset attım bir süre sonra güncellendi diye bir uyarı çıktı (contacts kısmı bugün güncelleme almış kısmetime ), sonra program çok iyi bir şekle büründü kendi kendine. şu an için iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 29 Ağustos 2015; 22:05:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

Yurt disi fiyati 150$ burada 850 tl! Fazla olmus...

899 oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alamre

quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

Yurt disi fiyati 150$ burada 850 tl! Fazla olmus...

899 oldu

Vodafone smart 6 akar
  • M2 Note artık ölü. M1 Note akar. MX5 pek hoş bir fiyata gelecek gibi durmuyor. Hadi hayırlısı bakalım.

• Kaliteli kılıf ve kırılmaz cam mevcut elimde.İsteyen ulaşsın m2 note için.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.