Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha I versiyonu çıkmadı rom ların fln Eylüle getirebileceklerini sanmıyorum. Piyasada olan telefonu nerdeyse söz verilenden 1-1,5 ay sonra getirmişlerdi. Yurtdışı yoluyla temiin etmek en mantıklısı imei olayı da basit olduğundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gagi

Daha I versiyonu çıkmadı rom ların fln Eylüle getirebileceklerini sanmıyorum. Piyasada olan telefonu nerdeyse söz verilenden 1-1,5 ay sonra getirmişlerdi. Yurtdışı yoluyla temiin etmek en mantıklısı imei olayı da basit olduğundan.

Hocam hiç öyle yurtdışından bişey almadım.İngilizcem de çok iyi feğil.Sorun çıkarsa vs. anlatmak için çok uğraşmam gerekir.Ama bi rehber vs varsa yada anlatacak biri varsa neden olmasın
  • Ridooo kullanıcısına yanıt
    Cihazda I rom u henüz yok, o yüzden türkçe bulunmuyor. İngilizce kullanıyorum. Forumda da ilanı olan yurtdışından getiren satan kişiler var, iletişime geçebilirsiniz.
  • quote:

Cihazda I rom u henüz yok, o yüzden türkçe bulunmuyor. İngilizce kullanıyorum. Forumda da ilanı olan yurtdışından getiren satan kişiler var, iletişime geçebilirsiniz.

Telefonun İng olması sorun değil kullanacak kadar ingilizcem var.Forumdan satanlarla iletişime geçerim hocam saol...
  • Cihazın international romlu versiyonu Amazon Hindistan ve Amazon İngiltere üzerinden satılmakta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel haber geldi
    ★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017
  • Fiyat 899 TL, kur düşerse 849 TL olacakmış beyler, ben vazgeçtim, Çin'den Redmi Note 2 getiririm 500 liraya geliyor, imei çakarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul calibur

Fiyat 899 TL, kur düşerse 849 TL olacakmış beyler, ben vazgeçtim, Çin'den Redmi Note 2 getiririm 500 liraya geliyor, imei çakarım.

Bu bilgiyi nereden edindiniz. Çok fazla fiyat yahu yurt dışından 600 lira civarı getirtebiliyorken kim alır buradan 850 900 liraya
  • Meizu Türkiye Facebook sayfasında Meizu Konya bayisi söyledi. Akıllarınca kur arttı çakallığı yapacaklar. Onca zaman boşa bekledim. Facebook sayfasında şu cevabı verdim:

İşin komik tarafı ne biliyor musunuz? M2 Note çıkış fiyatı itibariyle M1 Note'a göre Çin'de %25, Hindistan'da %20 ucuzlarken biz %12,5 pahalanmış olacak. Tamam dolar arttı, ama M1 Note'u dolar 2,65 - 2,70 TL aralığında ithal ettiniz. Ben abartıp 3 TL'den M2 Note'u ithal ettiniz varsayıyorum. Doları o gün 2,65 TL'den alırsak, bugün 3 TL'den saysak bile %13 paramız değer kaybetmiş oluyor. Zaten cihaz %20-25 ucuzlamışken bu neyin kafası? Almayın aldırmayın kardeşim ayıp denen bir şey vari kurmuş oymuş buymuş, geçin bunları.
  • Kargosuyla şu anki kurla 517 TL'ye 2 haftada kapına geliyor.
  • soul calibur S kullanıcısına yanıt
    kardeş gümrükten geçiyor mu ürünler? fahiş vergiler var diye biliyorum.
  • crazyofc1 kullanıcısına yanıt
    vergi falan yok hocam. komple yasak.
    gümrükte tespit edilince geri gönderiliyor.

geçen gün biri 20 çuval birikmiş iade cep telefonu var diyordu gümrükte. hemen de göndermiyorlar, bekletiyorlar, bazen aylarca.
  • Yeterince araştırısanız nasıl çatır çatır geçtiğini öğrenirsiniz. İpucu: 2r-trade
  • evet geçen de çok. geçmiyor diyemez kimse.
    ama vergi olayı yanlış biliniyor. vergisi falan yok, komple YASSAK

2r nasıl bilmiyorum hiç alışveriş yapmadım oradan.
  • soul calibur S kullanıcısına yanıt
    dedikleri gibi alınıyor mu kardeş? pek yorum göremedim.
    edit: biraz baktım türklerden baya alan olmuş.
    şimdi de boş kutu eksesuarlar için ekstra ücret alıyorlar heralde. tam nasıl, onu çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyofc1 -- 20 Ağustos 2015; 22:46:07 >
  • 4.5.3A ya güncellendi, I versiyon da yakında çıkar arkadaşlar.
  • quote:

4.5.3A ya güncellendi, I versiyon da yakında çıkar arkadaşlar.

I versyonu gelsede çinden alınan telefonlara kurulamıyor diye biliyorum ama tam bilginiz var mı?
  • arkadaşlar cihazın pil ömrü testleri düştü internete
    browsing testinde 9:54 video da 6:27 almış... ben şahsen bu telefonu beklemekten vazgeçtim şu aşamada eğer pil ömrü ile ilgili verilen bilgilerde sorun yoksa ancak muhtemelen yok zira farklı sitelerden baktım hepsi video oynatırken pil ömrünün ciddi oranda düştüğünü söylüyorlar. update falan beklemek gerekecek düzelmesi için. henüz daha telefon almıyorum alacağım vakte kadar umarım bu sorunun çözüldüğü haberini alırım
  • Beyler fiyat belli olmuş 860 TL olacakmış. MX5'te 1400 TL olacakmış. MX5 fiyatı normal ama M2 Note çok pahalı geçmiş olsun

M2 Note Çin fiyatı = 799 yuan
    MX5 Çin fiyatı =1799 yuan
  • eofdred E kullanıcısına yanıt
    4.5.3A ile mi düşüş yaşanmış memnunum ben şuan bir sıkıntı yok.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.