Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelledim iyi olmadı teme ve kendi marketi gitti internet tarayıcısı bşr garip oldu sanki titriyor kenarlarında bş sayfa tıklayınca kırmızı çizgi beliriyor anlık wiffi çekim çok az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 61last kullanıcısına yanıt
    Bu tür güncellemeler performans arttırmaya yönelik zaten direkt yükleyin.

• Telefonu kullanan arkadaşlar wiffi çekim çok az sizde de öylemi bide internet tarayıcısında bişey tıkladığımda kırmızı çerçeve gelip gidiyor bu son gülcelemeden sonra oldu

• Telefonu kullanan arkadaşlar batarya performansı nasıl ? Bide Telefonun eksik yönlerini belirtirseniz sevinirim.
  • darkwood0 kullanıcısına yanıt
    Bataryası bu telefonun en iyi özelliği zaten 3100 mAh ve 2 saatte tam şarj oluyor. Oldukça stabil %1 de bile hemen kapanmıyor. Igzo panel olduğu için düşük güç tüketiyor bu da batarya süresini uzatıyor. Eksik olarak bazı yazılımsal hataları var onlarda zaman içinde güncellemelerle düzelir.

• Sizdede oluyor mu kırmızı çerçeve bide azönce klasördeki uygulamalar birbirine geçmiş şekildeydi wiffi çok az çekiyor sürekli kopuyor bunların bir çözümü varmı format atsam diycem 4günlük telefon bildirimler neden kendi ikonları üzerinde sayısal belirmiyor

• Güncelleme kurulumu yaparken temiz kurulum yapmayı öneriyorlar, bazı sorunlar oluşmasını engelliyormuş diye biliyorum. Siz temiz kurulum işaretleyerek mi yaptınız.

• Evet bende n11 şipşaktan aldım
    İçinde kulaklık yoktu şarj %99 du
    Kılıf ve cam geldi.

Flyme os benim için çok hızlı ama görsel berbat hemen touchwiz s launcher yükledim.

Çift tıklama bir türlü olmadı
    Chrome sekmeler görünmüyor ve bazı uygulamalar eksik işlevler oluyor.
    Uygulamalarda ikon üstü bildirim gelmiyor sadece üst bar geliyor. Halen forumda yazan yok :)

Kırılmaz cam isterseniz ve telefonucuda yok ise galaxy e7 baya uygun ikisi de benzer üst tasarım.
    Çok yabancılık veriyor ama orta tuş dokunmatik ve basmatik olması muazzam olmuş. Hat yerleri ters bence çünkü sd takılı iken Sim 1 olmalı ama ters oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiger_man -- 12 Kasım 2015; 0:53:02 >
  • Selam arkadaşlar. telefonumu 30.10.2015 de gold mağazasından satın aldım. Bugün dili İngilizceye alıp flyme 4.5.4 güncellemesini yaptım. Maalesef tema ve market seçenekleri uçtu.
    Güncelleme yapacak arkadaşlar bu konuya dikkat etsinler.
  • bugun ıtıbarı ıle aranıza katıldım arkadaşlar, telefon genel ıtıbarı ıle guzel, kılıf ve cam koruyucu nereden en ucuza alabılırım ? yurtıdısı spariş geçtım fakat uzun surecek gıbı
  • http://www.hepsiburada.com/sunix-meizu-m2-note-cam-ekran-koruyucu-p-TELKILSUN3189
    En ucuz bu galiba.Ben aldım kullanıyorum güzel,sadece parmak izi bırakıyor haberin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61last -- 13 Kasım 2015; 15:00:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61last

http://www.hepsiburada.com/sunix-meizu-m2-note-cam-ekran-koruyucu-p-TELKILSUN3189
    En ucuz bu galiba.Ben aldım kullanıyorum güzel,sadece parmak izi bırakıyor haberin olsun.

en ucuz bunu buldum, alacak arkadaşlarda yararlanır
    http://www.sanalpazar.com/Meizu-M2-Tempered-Kirilmaz-Cam-Ekran-Koruyucu-.__isp55251271

• Arkadaşlar Meizu m2 notu bilgisayarıma düzgün bir şekilde yükleyemiyorum. Bu aletin sürücülerini de internette bulamadım. Becerebilen bir arkadaş tarif edebilir mi acaba?
    Cihazım yurtiçi ve gold mağazasından aldım.
  • ayni sorun bendede var bu telefonun cd ve guncel driverini ariyorum

• Flyme hesabı ile tam Root olmuyor. Tam root yetkisi için super su busybox super user bunlar şart. Ve root checker yada validator ile test edin. Bütün şıklar yes yada yeşil olmalı

• Ve arkadaşlar cpu-z programı ile cihaz gerçek sistem bilgilerine baktım malesef gerçeği yansıtmıyor yani ekran 5.5 inç ama cihaz kendini 4.59 gösteriyor. Dpi 403 ama cihaz kendini 480dpi diyor. Bu yüzden bazı uygulamalar sıkıntı yapıyor örneğin Chrome sekmeler ve butonlar tamamen yok. Boş sayfa. Bu sıkıntı Android sürümü yada gömülü Flash dosyası hatalı bilgi yüklenmesi sebebi.

• Telefonu ilk defa bugün bilgisayara bağladım.Bilgisayardaki bazı dosyaları telefona attım.Hiçbir sorunla karşılaşmadım.(win8.1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61last -- 15 Kasım 2015; 22:18:56 >
  • Arkadaşlar telefonun işlemcinin hızı yeterli midir oyunlarda ya da uygulamalarda kasma yapıyor mu? Ve son olarak 2gb ram yeterli olur mu kaç sene idare eder? Çok soru sordum ama kusura bakmayın artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerBestrafer -- 16 Kasım 2015; 18:52:09 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.