Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ottomane07

hallettim hangi konuda takıldığınızı söyleyin yardımcı olmaya çalışayım

Sana zahmet bi bana da yardımcı olsan çok iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canlar cpu-z ile bir zahmet donanım bilgisine bakın sizin de hatalar var mı ekran 4.6 inç diyor dpi 480 diyor bu sebeple bir sürü problem oluşuyor
    Yani cihaz kendini farklı bir cihaz olarak görüyor. Servis sürekli meşgul cevap vermiyor. Aldığım mağaza güncelleme ile hal olabilir diyor ama ne zaman gelecek belli değil

• arkadaşlar bu cihazı almayı düşünüyorum fakat bir çok perakendecide olmadığı için bazı şeyleri netleştiremedim. Google'ın varsayılan olarak verdiği Gmail, play gazetelikplay müzik, drive play oyunlar, hangouts ve google+ bu telefonda geliyor mu. çünkü kullanmadığım ve olmasını istemediğim programlar.
  • 58zarali 5 kullanıcısına yanıt
    Hiçbiri yok. Çok sade geliyor

• forum xda ,da m2 not icin flyme 5 yukleme linkini yayinlamislar sayfa 165 galiba.bu bildigimiz flyme 5 mi bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zemajestik -- 17 Kasım 2015; 7:46:18 >
  • Arkadaşlar imei atılmış m2 telefonuma güncelleme geldi güncellersem imei gider mi?
  • M2 Note almak için aklımda tek soru işareti kaldı bir çok inceleme izledim gerek yurtiçi gerek yurt dışı sanki telefonun panelinin alt kısmında ışık sızması mı desem ne desem bilmiyorum bi sıkıntı var gibi bütün incelemelerde gözüme çarptı mesela mesut reyizin incelemesinde de var sizlerde kullanırken farkettiniz mi ?

http://i.hizliresim.com/gy16Ob.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastmustaine

M2 Note almak için aklımda tek soru işareti kaldı bir çok inceleme izledim gerek yurtiçi gerek yurt dışı sanki telefonun panelinin alt kısmında ışık sızması mı desem ne desem bilmiyorum bi sıkıntı var gibi bütün incelemelerde gözüme çarptı mesela mesut reyizin incelemesinde de var sizlerde kullanırken farkettiniz mi ?

http://i.hizliresim.com/gy16Ob.jpg

Evet var fakat çok sorun teşkil edecek bir şeye benzemiyor. Yani çok dikkat çekici değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

Arkadaşlar imei atılmış m2 telefonuma güncelleme geldi güncellersem imei gider mi?

Guncelleme yaparken Clear data' yı seçmediginiz müddetçe silinmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: alinaspetronas

quote:

Arkadaşlar imei atılmış m2 telefonuma güncelleme geldi güncellersem imei gider mi?

normalde international rom değil bendeki sanırım sonradan atılmış ( emin değilim) çünkü çinden geldi. telefona format atarken o seçeneği seçmiştim ama imei de sorun olmamıştı. Neyse halen iniyor.
  • quote:

quote:

Dostum güncellemeyi indirip kurdum daha doğrusu kuramadım firmware corrupt hatası veriyor. Nedeni ne olabilir?
  • İyi akşamlar arkadaşlar.
    Bİr sorunum var yardımcı olabilirseniz minnettar kalırım.
    sd karttaki mp3 leri bir türlü kendi müzik programına gösteremedim ancak telefona kopyalayınca görmekte ama o zamanda sd karttan faydalanamıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Dostum güncellemeyi indirip kurdum daha doğrusu kuramadım firmware corrupt hatası veriyor. Nedeni ne olabilir?

Yanlış surumu yüklemeye çalışıyorsunuz. Cihazınız A surumu ise sonu A ile biten surumu buradanhttp://flyme.cn/firmwarelist-10.html

Eğer I ile bitiyorsa buradan

http://www.flyme.cn/en/firmwarelist?modelId=38&type=1

Update dosyasını indirin.

Eğer cihazınız I surum ve firmware corrupt hatası alıyorsanız cihazın orijinali A surumu işlemler ile I surumune dönüştürülmüş demektir bu durumda sadece A surumunu yükleyebilirsiniz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlış surumu yüklemeye çalışıyorsunuz. Cihazınız A surumu ise sonu A ile biten surumu buradanhttp://flyme.cn/firmwarelist-10.html

Eğer cihazınız I surum ve firmware corrupt hatası alıyorsanız cihazın orijinali A surumu işlemler ile I surumune dönüştürülmüş demektir bu durumda sadece A surumunu yükleyebilirsiniz.

Cevaplar için teşekkürler şimdi hocam cihaz çinden gelmiş ve ı romu atmışlar siz diyorsunuz ki bu durumda sadece A surumunu yükleyebilirsiniz e o halde o işlemler dediğiniz işlemlerle yapamaz mıyız bunu.

• zemajestik Z kullanıcısına yanıt
    Flyme 5 arayüzü ile gelen uygulamalar. Uygulamalarda bazı farklılıklar var. Ben bazı uygulamaları yükleyip denedim. Beğenmezseniz kaldırabilirsiniz. 164. Sayfa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61last -- 18 Kasım 2015; 0:31:23 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bir de hocam Flyme OS 4.5.4.1A da türkçe dil var mı bilginiz var mı?

• quote:

hocam ben o romdan vazgectim cunku guncellemede sarji azalmisti lakin hizlanmis gibi geldi simdi tekrar u surumu yukledim bu u roomu barizmi bariz yavas ama sarji cok gidiyor bunun ikisi olmuyor ya hizli oluyor sarji bitiyor ya yavas ,sarji iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zemajestik -- 18 Kasım 2015; 1:18:33 >
  • hocam a surume a kurulur diye bi kaide yok ben sirayla u surum m surum yukledim gayet basarili oldu lakin aradigimiz hizi bulmis degiliz yavas halen yavas uygulamalar gec aciliyor performans sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zemajestik -- 18 Kasım 2015; 1:23:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zemajestik

hocam a surume a kurulur diye bi kaide yok ben sirayla u surum m surum yukledim gayet basarili oldu lakin aradigimiz hizi bulmis degiliz yavas halen yavas uygulamalar gec aciliyor performans sorunu

Dostum geliştiriciler ekranından sistem animasyonları var 3 adet onları "1" değerinden "0" yap bariz bir hızlanma oluyor.
  • quote:

A surumunde türkçe yok. 4.5.4A ya geçip onun üzerinden 4.5.4.1I ye geçebilirsiniz. Forumda anlatımları mevcut. Ya da A romunda kalıp morelocale2 gibi uygulamalar ile uygulamaları türkçe kullanabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.