Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zemajestik

hocam a surume a kurulur diye bi kaide yok ben sirayla u surum m surum yukledim gayet basarili oldu lakin aradigimiz hizi bulmis degiliz yavas halen yavas uygulamalar gec aciliyor performans sorunu

Evet A surumune sadece A değil U ve C de kurulabilir. Sorun o değil zaten sorun I surumunun kurulması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alinaspetronas

quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

Bir de hocam Flyme OS 4.5.4.1A da türkçe dil var mı bilginiz var mı?

A surumunde türkçe yok. 4.5.4A ya geçip onun üzerinden 4.5.4.1I ye geçebilirsiniz. Forumda anlatımları mevcut. Ya da A romunda kalıp morelocale2 gibi uygulamalar ile uygulamaları türkçe kullanabilirsiniz.

Hocam kafanızı şişiriyorum ama şimdi ben 4.5.4A geçmeden direkt 4.5.4.1I Romuna buradaki anlatımla geçemez miyim yani neden önce 4.5.4A geçmek zorundayım. Sonuçta pc üzerinden yapıyoruz işlemleri.
  • quote:

quote:

hocam a surume a kurulur diye bi kaide yok ben sirayla u surum m surum yukledim gayet basarili oldu lakin aradigimiz hizi bulmis degiliz yavas halen yavas uygulamalar gec aciliyor performans sorunu

Dostum geliştiriciler ekranından sistem animasyonları var 3 adet onları "1" değerinden "0" yap bariz bir hızlanma oluyor.

hocam o sadece sayfadaki yazidir goruntudur onlarin hizli olmasini sagliyor yani uygulamanin acilis hizlarina etkisi yok bu isin cozumu:islemci saat hizinin artmasi 2 :kernel kodlarinin verilmesi 3 farkli room icin bootlader kildini kaldirmalari
    Su anda telefon mtk 6592 den yavas caliisiyor islemci normal ama islemci hizini dusuk tutuyorlar bu konuda forum xda da var bi kac sey umarim flyme 5 derdimize care olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zemajestik -- 18 Kasım 2015; 10:03:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alinaspetronas

quote:

Bir de hocam Flyme OS 4.5.4.1A da türkçe dil var mı bilginiz var mı?

A surumunde türkçe yok. 4.5.4A ya geçip onun üzerinden 4.5.4.1I ye geçebilirsiniz. Forumda anlatımları mevcut. Ya da A romunda kalıp morelocale2 gibi uygulamalar ile uygulamaları türkçe kullanabilirsiniz.

Hocam kafanızı şişiriyorum ama şimdi ben 4.5.4A geçmeden direkt 4.5.4.1I Romuna buradaki anlatımla geçemez miyim yani neden önce 4.5.4A geçmek zorundayım. Sonuçta pc üzerinden yapıyoruz işlemleri.

Yazımda hata oluşmuş 4.5.4.1A yazacağıma 4.5.4A yazmışim kusura bakma.

• quote:

quote:

quote:

Dostum geliştiriciler ekranından sistem animasyonları var 3 adet onları "1" değerinden "0" yap bariz bir hızlanma oluyor.

hocam o sadece sayfadaki yazidir goruntudur onlarin hizli olmasini sagliyor yani uygulamanin acilis hizlarina etkisi yok bu isin cozumu:islemci saat hizinin artmasi 2 :kernel kodlarinin verilmesi 3 farkli room icin bootlader kildini kaldirmalari
    Su anda telefon mtk 6592 den yavas caliisiyor islemci normal ama islemci hizini dusuk tutuyorlar bu konuda forum xda da var bi kac sey umarim flyme 5 derdimize care olur

Bootloader kilidi var mı bu telefonda neden kırmamışlar halan. Bende diyorum neden xdada telefonun hiç romu yok .

• quote:

quote:

quote:

Olur mu hocam adı üstünde animasyon hızları görüntü ve yazıyla ilgisi yok animasyonları kapatıp uygulamaları daha hızlı ekrana getiriyor. Birde tavsiyem uygulamaları kapamayın sürekli açık dursun sadece uzun süre kullanmayacağınız zaman kapatın böylelikle tüm uygulamalar salisede ekrana geliyor arka planda çalıştığı için.

• Meizu m2 note 16 GB full aksesuar artı hediyeleri ile 650 tl kutulu deneme amaçlı açılmıştır

• quote:

quote:

quote:

quote:

Olur mu hocam adı üstünde animasyon hızları görüntü ve yazıyla ilgisi yok animasyonları kapatıp uygulamaları daha hızlı ekrana getiriyor. Birde tavsiyem uygulamaları kapamayın sürekli açık dursun sadece uzun süre kullanmayacağınız zaman kapatın böylelikle tüm uygulamalar salisede ekrana geliyor arka planda çalıştığı için.

hocam soyle soyleyeyim mesela uygulamaya tikliyorsunuz ve bikac saniye beyaz bi ekran geliyor dimi iste bu islemcinin yavas calistiginin gostergesi yani animasyonlartelefonun belleginde hazirlaniyor ve bekliyor lakin islemci hizi dusuk oldugu icin bi farki kalmiyor yani animadyonlar goreve hazir lakin emir gec geliyor
    garip bi benzetme oldu. :) neyse bu telefonu dunyanin neresine giderseniz gidin islemcinin hizinin yavas oldugunu soyleyeceklerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zemajestik -- 18 Kasım 2015; 23:09:00 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam soyle soyleyeyim mesela uygulamaya tikliyorsunuz ve bikac saniye beyaz bi ekran geliyor dimi iste bu islemcinin yavas calistiginin gostergesi yani animasyonlartelefonun belleginde hazirlaniyor ve bekliyor lakin islemci hizi dusuk oldugu icin bi farki kalmiyor yani animadyonlar goreve hazir lakin emir gec geliyor
    garip bi benzetme oldu. :) neyse bu telefonu dunyanin neresine giderseniz gidin islemcinin hizinin yavas oldugunu soyleyeceklerdir

Tamam işte o beyaz ekran o animasyonları kapadığımda gelmiyor. Bilmiyorum ben de öyle oldu daha doğrusu zaten öyle olması gerekiyor. Daha önceki kullandığım android telefonlarda da aynısını yaparım fakat bunda 0 layınca garip şekilde klasör açınca birbirine giriyor onu çözemedim o yüzden 0.5 de kullanıyorum.

• Merhabalar Huawei G7 kullanıyorum vermeye çalıştığı güncelleme de batırdı! bildirimler gelmiyor, kasmalar vs vs . Müşteri hizmetleri yok mail ayın diyor dönüş yok, Arıyorsun yanıt yok. M2 note almayı düşünüyorum amacım stabil çok kaba olmayan bir telefon kullanmak M2 note kullananlar yanıtlar doğru bir yönlendirme yapmış olursunuz herkese teşekkürler.
  • telefonu ne amacla kullanacagin onemli mesela xiaomi redmi note 2 jet gibi batarya 4 _4.5 saat gider tasarim kotu
    bizim telin yani m2 notun sarji 5 saat rahat gider tadarimi ve kullami iyi ama hiz olarak redminin cok gerisinde cunku islemci hizi cok az 1.3. Aslinda guncelleme tum telefonlarin ortak belasi hic Guncellemeyin eskisinden daha iyi olur ben guncellemeri ptal ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zemajestik -- 19 Kasım 2015; 11:27:28 >
  • arkadaşlar az önce mesaj geldi

"IMEI numaralı cihaz klonlu listeside olduğu için cihaz 30 gün içinde kullanım dışı bırakılacaktır hattınız açık kalacaktır" diye bir mesaj geldi.

Telefonun imesini tamir etmeli miyim?

Şimdi baktım gelen numara 14 haneli fakat imei 15 haneli sondaki rakam yok anlamadım fakat imei sorgulattuğumda clon imei diyor.

İişin ilginçi bu telefon eski bir lg telefona kayıtlıydı neden böyle bir mesaj geldi şimdi. Ben kendime ait başka bir telefonun imeisini girsem 1 ay sonra yine mi mesaj gelecek anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuon -- 19 Kasım 2015; 12:17:58 >
  • Şimdi baktım gelen numara 14 haneli fakat imei 15 haneli sondaki rakam yok anlamadım fakat imei sorgulattuğumda clon imei diyor.
  • Şimdi canlar bendeki sorunlar şu
    Rom yüklü olan 4.5.3I
    Kulaklık sesi boğuk
    Aramada bazen hoparlöre geçiş yapıyor
    Oyunlarda ekran algısı farklı yer his yapıyor
    Bidirimler ikon içinde gelmiyor
    Cpu-z de bilgiler donanım bilgisi ile uyuşmuyor

Bu demek oluyor ki yalnış yada beta rom yüklü. Sizce flyme 5 mi beklesek yoksa diğer romları mı deneyelim.

• Arkadaş telefonu birkaç gündür kullanıyorum. Konuşma esnasında karşıya giden sesin arada bir kısıldığını söylüyorlar. Sanki ses hoperlör açıkmış gibi geldiğini söylüyorlar. Genel bir sonun mu yoksa benim telefonumla mı ilgili.
  • rsagir R kullanıcısına yanıt
    Ben böyle bir sorunla karşılaşmadım.

• quote:

telefonu ne amacla kullanacagin onemli mesela xiaomi redmi note 2 jet gibi batarya 4 _4.5 saat gider tasarim kotu
    bizim telin yani m2 notun sarji 5 saat rahat gider tadarimi ve kullami iyi ama hiz olarak redminin cok gerisinde cunku islemci hizi cok az 1.3. Aslinda guncelleme tum telefonlarin ortak belasi hic Guncellemeyin eskisinden daha iyi olur ben guncellemeri ptal ediyorum

Hız olarak çok yavaş diyorsunda benim telefon gayet hızlı hantallık yok. Alacak olanları yanlış yönlendirmeyin bence.

• Bu model mi? Redmi Note 2 prime mi? Arada 120 tl fark var.
    Ne tavsiye edersiniz..

• Neye göre? Arkadaş redmi note 2 ye göre göre kıyaslamış ve haklı. Sizin kıyasınız nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • frt-_-ctn kullanıcısına yanıt
    Kıyaslama yaparken redmi note 2 ve meizu note 2 yi yanyana koyup inceleme yaparakmı kıyaslamış yoksa forumlarda yazılanlara göremi kıyaslamış sormak lazım. Beni rahatsız eden bir yavaşlık yok. Öyle olsa satar başka telefon alırım. Hız farkı olsa bile abartıldığı kadar olduğunu düşnmüyorum. Kısacası abartılacak kafaya takılacak bir durum yok benim açımdan.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.