Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kağıt üzerindeki bilgiler yeterlidir. Aradaki farkın ne denli olduğunu merak eden zaten youtube da kıyaslama videosu açıp bakar. Redmi Note 2 m2 Note dan çok çok daha hızlıdır. Önerme budur ve doğrudur. Sizin inanmanız inanmamanız ya da aradaki farkı hissedemiyor ya da işinize gelmiyor olması sonucu değiştirmez. Kullandığım bütün telefon konularında böyle yorumlar görmekten bıktım. Toplumun objektif olamama sorunu var ciddi şekilde.
    Arada kalan arkadaşlara açıklayıcı olsun. Performans ve custom rom gibi kişiselleştirilebilirlik arayışındaysanız Redmi Note 2 daha keyif verir. Geri kalan bütün konular için (ekran kalitesi, pil performansı, kibar küçük olması vb.) ben m2 note tercih ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Kağıt üzerindeki bilgiler yeterlidir. Aradaki farkın ne denli olduğunu merak eden zaten youtube da kıyaslama videosu açıp bakar. Redmi Note 2 m2 Note dan çok çok daha hızlıdır. Önerme budur ve doğrudur. Sizin inanmanız inanmamanız ya da aradaki farkı hissedemiyor ya da işinize gelmiyor olması sonucu değiştirmez. Kullandığım bütün telefon konularında böyle yorumlar görmekten bıktım. Toplumun objektif olamama sorunu var ciddi şekilde.
    Arada kalan arkadaşlara açıklayıcı olsun. Performans ve custom rom gibi kişiselleştirilebilirlik arayışındaysanız Redmi Note 2 daha keyif verir. Geri kalan bütün konular için (ekran kalitesi, pil performansı, kibar küçük olması vb.) ben m2 note tercih ederim.

Her iki telefonu da kullanmış ve su anda MX 5 kullanan biri olarak, (telefonda oyun oynamıyorum bunu da belirteyim oyun performanslarini bilmiyorum) aralarında performans olarak hiçbir fark yok.

Kullanım kolaylığı olarak m2 note bana göre daha önde.kamera, ses kalitesi, ekran olarak ta pek fark hissedemedim. Fiyat olarak bakarsan m2 note daha ucuz bi tercih meselesi.

Miui ROM açıkça söylemek gerekirse bana daha hoş geldi her ne kadar birbirlerine yapı olarak benzeseler de.

Siz sormadan ben cevap vereyim, madem niye MX 5 kullanıyorsun bana göre MX 5 de de fark yok tek fark kasa kalitesi( metal kasa ) tekrar belirteyim oyun performanslarini bilmiyorum.

Ben telefonu iş için kullanan biri olduğum icin tek tercihim büyük ekran ve kaliteli olmasıdır. akıllı telefon bana gore ihtiyaçlar dahilinde belirlenmelidir.

Herkesin ihtiyacı ve beklentisi ve bütçesi farklıdır. O yüzden bu iyidir o kötüdür demek objektif bir yaklaşım olmaktan uzak olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• frt-_-ctn kullanıcısına yanıt
    Senin mesajında alıntı yaptım kusura bakma. Yazdıklarını tenkit etmek değil özellikle son cumlene katıldığımı belirtmek icin.

• alinaspetronas A kullanıcısına yanıt
    Ben tahmin ediyorum ki bütün kıyaslama videolarını izlemişimdir. Adil karşılaştırma olmalarını ispat edemem ama her karşılaştırmada Xiaomi'nin telefonları programları hızlı açtı. Redmi note 2 vs MX5 dahil. Yani Redmi Note 2 MX5 den de hızlı açtı uygulamaları. Doğal olarak M2 Note'dan da hızlı açtı. Oyun performansını ben de hesaba katmıyorum ki zaten x10 ve 6753 ün GPU farkları da büyük. Açıkçası ben m2 Note'un tepkiselliğinden memnun değilim. Yetersiz buluyorum. Vaktim olsa uğraşır overclock ederim bunu ama uğraşmaya değmez. Ben Mi 4c aldım onu bekliyorum. Esasında Xiaomi'nin kasa kalitesini ve tasarımını pek beğenmem ama Çinli telefonlarında da Meizu Xiaomi Oneplus markaları dışında alternatif yok. (Huawei, ZTE, Lenovo gibi markaları hesaba katmıyorum. Fazla pahalılar.)
  • quote:

Ben tahmin ediyorum ki bütün kıyaslama videolarını izlemişimdir. Adil karşılaştırma olmalarını ispat edemem ama her karşılaştırmada Xiaomi'nin telefonları programları hızlı açtı. Redmi note 2 vs MX5 dahil. Yani Redmi Note 2 MX5 den de hızlı açtı uygulamaları. Doğal olarak M2 Note'dan da hızlı açtı. Oyun performansını ben de hesaba katmıyorum ki zaten x10 ve 6753 ün GPU farkları da büyük. Açıkçası ben m2 Note'un tepkiselliğinden memnun değilim. Yetersiz buluyorum. Vaktim olsa uğraşır overclock ederim bunu ama uğraşmaya değmez. Ben Mi 4c aldım onu bekliyorum. Esasında Xiaomi'nin kasa kalitesini ve tasarımını pek beğenmem ama Çinli telefonlarında da Meizu Xiaomi Oneplus markaları dışında alternatif yok. (Huawei, ZTE, Lenovo gibi markaları hesaba katmıyorum. Fazla pahalılar.)

Üç tane video izlemişsiniz ve redmi note 2 çok daha hızlı diyorsunuz. Adam ikisinide kullandım fark yok diyor sonrada bana işine gelmediği için, elindeki cihazı övmek için yanlı yorum yapıyorsun diyorsunuz. Adam söylemiş işte fark yok diye ki ben az bir fark olabilir bile dedim. En ufak bir hantallık yavaşlık hissetsem herkesten önce ben satarım telefonu zaten. S6 ya görede yavaş bir telefon m2 note bu durumda telefonu satıp S6 mı almamız lazım? Bu işin sonu yok. Elindeki telefon sana keyif veriyormu önemli olan o. Siz memnun değilseniz satıp istediğiniz telefonu almakta özgürsünüz.

• İyi akşamlar arkadaşlar şöyle bi şey buldum sizlerle paylaşmak isterim
    meizu m2 note telefonun kulaklık ses seviyesini artıma
    telefonunuza aşagıdaki kodu arama menüsünde girin
    *#*#3646633#*#*
    sonra karşınızda EngineerMode açılacak buradaki menüyü parmagınızla sola doğru iki kez kaydırın ve Hardware Testing (ana menüsü) kısmına gelin burada ilk seçme olan Audio kısmını şeçin buradanda ikinci sekme olan Headset Mode seçin şimdi Value is 0-255 kısmına 255 yazın set ti tıklayın bir altındaki Max Vol. kısmınıda 160 yapın ve set kısmını tıklayın .Telefonu güç kısmından basıp yeniden başlatın artık telefonunuzun kulaklık ses çıkıç güçünü artmış olmalı.Benim telefonum rootlu ve sürümü 4.5.4I bende bariz şekilde ses çıkışı artı ve kafa üstü kulaklıkla müzik dinlemek daha iyi hale geldi.Ses çıkışını az bulanlar deneyebilir.Tüm sorumluluk deneyenlere aittir.

Bende telefonu direk güncelleyemiyorum :(( çinden gelipte sonradan İ sürümü yüklenenlerdenmiş:(( telefona doğrudan çinli versiyonu yüklesem sonradan dil kısmından ingilizce olarak seçip ve mesajlar için klavyeyi türkçe yapma imkanımız var mı?Forumdaki yöntemi brick olur bi sıkıntı çıkar diye korkuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sioner

quote:

Üç tane video izlemişsiniz ve redmi note 2 çok daha hızlı diyorsunuz. Adam ikisinide kullandım fark yok diyor sonrada bana işine gelmediği için, elindeki cihazı övmek için yanlı yorum yapıyorsun diyorsunuz. Adam söylemiş işte fark yok diye ki ben az bir fark olabilir bile dedim. En ufak bir hantallık yavaşlık hissetsem herkesten önce ben satarım telefonu zaten. S6 ya görede yavaş bir telefon m2 note bu durumda telefonu satıp S6 mı almamız lazım? Bu işin sonu yok. Elindeki telefon sana keyif veriyormu önemli olan o. Siz memnun değilseniz satıp istediğiniz telefonu almakta özgürsünüz.

Tartışmayı gerektirecek bir konu yok ortada. herkesin tercihi ve beklentisi bellidir ve ona göre telefon alır. Kimi hız ister kimi kamera kimisinde kasa kalitesi der ve bunun sonu yoktur. Birisi beni tatmin etmedi der diğeri süper telefon deyiverir. Önemli olan siz kendi isteklerinizi belirleyip ona göre hareket etmeniz.
    Bu forumun en sevdiğim tarafı bu herkes fikrini soyleyebiliyor. Ama ne olur partizanlık yapmadan fikirlerimizi iletelim.
    Dediğim gibi tercih meselesi ve bakış açısı

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alinaspetronas -- 20 Kasım 2015; 0:00:33 >

• Keşke ne dediğimi anlamaya çalışıp cevap verseydiniz. Neyse tartışmak gibi bir amacım yok

• frt-_-ctn kullanıcısına yanıt
    Valla yorumunuza sağdan soldan aşşadan yukardan her yerden baktım bu kadar anlayabildim. Anlama kapasitem bu kadar demekki kusuruma bakma. Benimde tartışmak gibi bir amacım yok iyi akşamlar.

• Herkes redmi 2 note deyip duruyor. Tamam işlemci olarak hizlidir bişey diyemem kullanma şansimda yok zaten. Aga sıkıntım siz bu telefonu nereden getirtiyonuz, hadi getirttiniz kaydina para mi veriyorsunuz.

Allah aşkına biri cevap versin iki yillik discoveri telefonumu satip m2 note alacaktim, forumda yazan guncelleme sıkıntılarini yavaşlamayi duyunca bi duşunmeye başladim. Bu telefon Türkiyeden alinir mi alinmaz mi

• konuda m2 note harıc herturlu soru ve paylasım var,
  • Canlar size şunu söylemek isterim.
    Redmi garanti yok
    Redmi tasarım kötü
    Redmi bildirim yok
    Redmi otg yok
    Sadece işlemci hızlı
    Buna rağmen halen Redmi diyorsanız eyvallah
    Ben m2 note diyorum tek sıkıntı bence yazılım hatası oda servis güncelleme ile düzelir diyor.

• Bu arada artık bir konuyu kısıtlama koymayın artık karşılaştırma olacak ki aradaki fark olacak.
    Her cihaz da soru serbest olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: agonim1453

Herkes redmi 2 note deyip duruyor. Tamam işlemci olarak hizlidir bişey diyemem kullanma şansimda yok zaten. Aga sıkıntım siz bu telefonu nereden getirtiyonuz, hadi getirttiniz kaydina para mi veriyorsunuz.

Allah aşkına biri cevap versin iki yillik discoveri telefonumu satip m2 note alacaktim, forumda yazan guncelleme sıkıntılarini yavaşlamayi duyunca bi duşunmeye başladim. Bu telefon Türkiyeden alinir mi alinmaz mi

Dün kapalı kutu 550 sıfır aldım sahibin den de bulabilirsiniz

• arkadaslar forum xda ,da m2 not konusu tam 169 sayfa ve sayfanin yarisindan cogu overcloc hizi ici ne yapabiliriz turunde mesajlar meizu firmasida bunun farkinda flyme 5 gelince hizlanacak diye umit veriyor su anda hazirlaniyor m2 note adaptasyon sureci basladi gibi mail atmislar gecenlerde yavasligini meizuda bliyor zatem x10 lu blue charm modelini cikardi tasarim kullanim kolayligi ve batarya icin alinir ha guncelleme hicbir derde care olmuyor hatta bataryayi azaltti ben yuklemiyorum artik guncellemeleri yazilim konusunda meizu bizi terketti neden kabul etmiyorsunuz oysa ilk guncelleme sanirim uygulama acilis hizlarini arttirdigini duyurmustu peki neden ihtiyac duydu boyle birseye?Bende birdaha kesinlikle xiaomi hatta mi5 almak istiyorum baksaniza xiaomi haftalik guncelleme alarak sarji 1 saat arttirdi dahasi habire dahada hizli arayus miu 7 uyguladi zaten. antutuda nerdeyse 50000 alacak biz ise 30000 anca aliyoruz bakin kendi telefonumu kotulemiyorum ama meizu bizi unuttu simdi vatsa yoksa pro 5 ve blue charm metali destekliyor zaten meizu metali cikarmasinin nedeni redmi not 2 nin ruzgarini kesmekti yapacak bisi yok sunu belirteyim guncelleme yuklemeyin hic bir ise yaramiyor ben tekrar stok roma dondum

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

konuda m2 note harıc herturlu soru ve paylasım var,

cunku meizu bize destegini kesti denemesi bedava meizuya mail atin bakalim herhangi bi konuda ne cevap alacaksiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zemajestik

telefonu ne amacla kullanacagin onemli mesela xiaomi redmi note 2 jet gibi batarya 4 _4.5 saat gider tasarim kotu
    bizim telin yani m2 notun sarji 5 saat rahat gider tadarimi ve kullami iyi ama hiz olarak redminin cok gerisinde cunku islemci hizi cok az 1.3. Aslinda guncelleme tum telefonlarin ortak belasi hic Guncellemeyin eskisinden daha iyi olur ben guncellemeri ptal ediyorum

Hız olarak çok yavaş diyorsunda benim telefon gayet hızlı hantallık yok. Alacak olanları yanlış yönlendirmeyin bence.

arkadasim o zaman kiyaslama diyorsun ben yogun olarak inernet ve kamera kullanirim sen belki sadece gorusme olarak kullaniyorsan memnun olabilirsin bilmiyorum ama biri antutuda 45000 aliyor bizimki ise 30000 anca aliyor buna fark demiyorsan diyecegim bir sey yok forumda kimse overclok hizi icin bisi yaptimi? Forum xda herkes nasil overclok yapabiliriz bunun tartismasinda bir sorun varsa vardir

• Zema ne yaptın öldürün cihazı. Bence o kadar kötü değil.

• Canlar google play hizmetleri sorun veriyor format bile işe yaramadı

• quote:

Kıyaslama yaparken redmi note 2 ve meizu note 2 yi yanyana koyup inceleme yaparakmı kıyaslamış yoksa forumlarda yazılanlara göremi kıyaslamış sormak lazım. Beni rahatsız eden bir yavaşlık yok. Öyle olsa satar başka telefon alırım. Hız farkı olsa bile abartıldığı kadar olduğunu düşnmüyorum. Kısacası abartılacak kafaya takılacak bir durum yok benim açımdan.

Daha sonrakarsilastirmada yaparim .lakin daha once deseydin keske cunku arkadasim redmiyi satti gerci habire aliyor karsilastirim videosunu koyarim ve bariz hiz farkini anlariz
    sizlerin sayesinde forumda teknik olarak ve bilgisinden yararlandigimiz iki kiside artik destegini keser diye dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zemajestik -- 20 Kasım 2015; 11:12:11 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.