Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eklemek isterim ki bu konunun işlemciyle bir ilgisi yok kesinlikle overlock falan hikaye bu iş tamamen yazılımda bitiyor . Yoksa monitör programı ile izledim işlemciler yüke binmiyor diğer yönden 2 gb ram ve 8 çekirdek ile yavaşlıyorsa zaten kaldırıp atalım bu telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okidoki64

kendi müzik programında bi hata olabilir bazen ses iyi geliyor bazen kısık ve boğuk geliyordu yeniden başlatınca düzeliyordu ama asla sd karttaki müzikleri gözsteremedim. Mühendislik kodu ile sadece ses seviyesi yükselmedi aynı zamanda sesin yelpazesi artı bence kulaklığım
    http://www.hepsiburada.com/audio-technica-ath-sj33wh-500mw-dj-kulakustu-kulaklik-p-MUSICVATHSJ33-WH
    bence bi mühendislik kodunu deneyin ama önce degerleri gene bi note edin begenmezseniz geri dönersiniz. birde marketten power amp indirdim sürümümde 4.5.4I ama internetten guncelmeme yapamıyorum hata alıyorum bende şimdi çınlı versiyonu yukleyeyı sonra ingilizce secip birde turkce klavye kurarım diye dusunuyorum ama yeni surum ne yenılık getiriyor onu araştırıyorum.

Mühendislik kodunu kullandım başka oynatıcılar da kullandım fakat hayır bir şey var ama çözemedim.

• Biliyorum çok yazdım fakat bir de bu olay kullanıcı ile ilgili adam nexus 5 için çok yavaş menü de bile kasma yapıyor diyor. Taş olursun taş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

Eklemek isterim ki bu konunun işlemciyle bir ilgisi yok kesinlikle overlock falan hikaye bu iş tamamen yazılımda bitiyor . Yoksa monitör programı ile izledim işlemciler yüke binmiyor diğer yönden 2 gb ram ve 8 çekirdek ile yavaşlıyorsa zaten kaldırıp atalım bu telefonu.

evet bunu anlatmak istiyoruz adamlar yani meizu herseyini kilitlemis yani yazilimima karisma diyor baska room atamiyosun zaten baska room atsak sorunda kalmiyacak bari islemciyi hizlandiralim diyoruz baska mtk 6753 kullanan ve bu teli kullananlar kesinlikle flyme arayuzunun son derece yavas oldugunu soyluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zemajestik dostum, s4 ü kardeşime verip bu telefona geçtiğim için kıyaslamam bu şekilde oldu. Eğer ki ben shift delete net yada donanım haber in tecrübeli incelemecilerinden olsam birebir aynı işlemcili, aynı ekran ölçüsünde, aynı ram a sahip başka bir markayı bulup onunla kıyaslar uzun kullanım testi yapar bilgilendirirdim arkadaşları. Dediğim gibi bir profesyonel değilim. Ayrıca kaç paraya aldığımı da yazdım s4 ü 2 sene önce.
    Ayrıca iphone ile bu m2 note u kıyaslamak son derece yersiz. Bir kere yazılım, işletim sistemi, ekran, ram farkı var. iphone daha az bir ram ile işi çözüyorsa benim gibi bir naçizane kullanıcı ne diyebilir ki? Şapka çıkartıyoruz:) Ama millete iphonum var diye 3500 tl gibi bir fiyat bayılıp hava atacak halim yok. Ben iphone un fiyatının aşırı yüksek olduğunu söylüyorum. iphone da yapacağın birçok şeyi elimde kullanmakta olduğum 799 TL lik meizu da yapıyor sonuç olarak. İsteyen ve de parası olan iphone alır, istemeyen meizu m2 note da almaz başka bir telefon alır.
    Tercihler, zevkler ve renkler tartışılmaz. Herkesin tercihine saygılar...

• tiger_man kullanıcısına yanıt
    Merhaba @tiger_man. Önce ayarlardan dili ingilizceye çevirdim. wifi üzerinden güncellemeyi kontrol edip yükledim. Açıldı. daha sonra dili tekrar türkçeye çevirdim. Bu şekilde kullanıyorum. çin marketi dilini bilmesem de epey kurcaladığım bir marketti. Apk sını bulabilmiş değilim. senin telefon sanırım resmi ithalat değil ve rom atılmış bir tel. Daha önceki sayfalarda türkçe rom ile ilgili açıklamalar vardı, istersen tekrardan bir rom atmayı dene derim. Belki bu şekilde sorunların düzelebilir diye düşünüyorum.
    Meizu türkiyede maalesef diğer markalara kıyasla pek yeterli göremediğim bir distribütörle temsil ediliyor. Digital market çok zayıf. Sitesine gir, m2 note a bak stokta olmadığını görürsün. Meizunun türkiyeye pek değer verdiği söylenemez. Güncellemeyi bile alamıyorsun yani. Yalnız ben şunu gördüm, flyme güncellemesini yaptığım zaman 41500 kişinin güncellediğini yazıyordu. Şimdi baktığımda 53313 olmuş. Sayımız artıyor yavaş yavaş. Meizu metal ülkemize gelmiyor. Mx5 gibi üst seviye cihazlar da 1400 lü rakamlardan gelmeye başladı. Biraz daha düşük rakamlarla ve daha fazla teknoloji marketinde incelemeye açılıp satılmaya başlarsa eminim ki marka bilinirliği daha da artacak ve hatırı sayılır bir müşteri potansiyeline ulaşacaktır. İyi akşamlar.

• quote:

quote:

kendi müzik programında bi hata olabilir bazen ses iyi geliyor bazen kısık ve boğuk geliyordu yeniden başlatınca düzeliyordu ama asla sd karttaki müzikleri gözsteremedim. Mühendislik kodu ile sadece ses seviyesi yükselmedi aynı zamanda sesin yelpazesi artı bence kulaklığım
    http://www.hepsiburada.com/audio-technica-ath-sj33wh-500mw-dj-kulakustu-kulaklik-p-MUSICVATHSJ33-WH
    bence bi mühendislik kodunu deneyin ama önce degerleri gene bi note edin begenmezseniz geri dönersiniz. birde marketten power amp indirdim sürümümde 4.5.4I ama internetten guncelmeme yapamıyorum hata alıyorum bende şimdi çınlı versiyonu yukleyeyı sonra ingilizce secip birde turkce klavye kurarım diye dusunuyorum ama yeni surum ne yenılık getiriyor onu araştırıyorum.

Mühendislik kodunu kullandım başka oynatıcılar da kullandım fakat hayır bir şey var ama çözemedim.

O zaman siz bide farklı versiyonlu romları deneyin.yotube tan izlediğim bir meizu güncelleme videosunda clear data nın seçilip up date işlemin bu şekilde yapılması gerektiğini diğer türlü çeşitli hataların oluştuğu anlatıyordu.linki aksam üzeri paylaşmaya çalışacağım.video türkçedir.kuvvetle ihtimal sorununuz yazılımsaldır diye düşünüyorum.mühendislik kodunda istediğiniz sonucu alamadığız için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

O zaman siz bide farklı versiyonlu romları deneyin.yotube tan izlediğim bir meizu güncelleme videosunda clear data nın seçilip up date işlemin bu şekilde yapılması gerektiğini diğer türlü çeşitli hataların oluştuğu anlatıyordu.linki aksam üzeri paylaşmaya çalışacağım.video türkçedir.kuvvetle ihtimal sorununuz yazılımsaldır diye düşünüyorum.mühendislik kodunda istediğiniz sonucu alamadığız için

Anlamadım clear data ile upfate birlikte seçilince mi sorunsuz yoksa önce clear data yapıp update yapmak mı eğer 1. si ise onu zaten yaptım fakat yine hatayı aldım.

• Evet @okidoki64 kurulum nasıl olacak eski detayı silmek için kurulum dan önce işaret mi yapacağız. Ve firmaware yi cihaza mi yoksa pc ye mi atıp kuracaz lütfen her kes tecrübesini yazsın
    Güncelleme 4 yol var bunların çoğunu samsung kabul ediyor meizu hangisini kabul ediyor lütfen saygılarımdan hangisi bilgi verin
    1. Online cihazdan wifi ile
    2. Cihaza firmware dosyası atarak oto tanıma
    3. Cihaza firmware atarak recovery ile
    4. Pc ye zip yada markaya göre firmware dosyası atarak cihazı pc ye bağlayıp kurma

• Uygulama merkezini(appcenter) yedeğini aldım.Yeni sürümde gelmiyormuş. Umarım çalışır
    http://1drv.ms/1NilvYa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61last -- 21 Kasım 2015; 12:30:37 >
  • https://m.youtube.com/watch?v=rJQDhhOHHtY
    Arkadaşlar bahsettiğim video bu.bu video göre güncelleme işini yapmak için önce update.zip dosyasını telefonun ana dizinine konmalı sonra clear user data işaretlenip sistemi update etmek gerekiyormuş.ses için kötü persomans alan arkadaşlar kendi cihazlarına uygun son stable (stabil) sürümü yüklediniz mi?bir de videoda ciyaz İngilizce dilli idi.sistem dilini bir İngilizce yapıp denedinizmi

• Arkadaslar suan htc desire 816 kullanmaktayim fakat cihazin hafizasi 8 gd oldugu icin yetmiyor zaten kullanilabilir 4.2 gb var ama yetmiyor. Kac zamandir bu telefonu inceliyorum benim tlf uzerine 300 tl verip sifirini alma planim var onerirmisiniz

• quote:

https://m.youtube.com/watch?v=rJQDhhOHHtY
    Arkadaşlar bahsettiğim video bu.bu video göre güncelleme işini yapmak için önce update.zip dosyasını telefonun ana dizinine konmalı sonra clear user data işaretlenip sistemi update etmek gerekiyormuş.ses için kötü persomans alan arkadaşlar kendi cihazlarına uygun son stable (stabil) sürümü yüklediniz mi?bir de videoda ciyaz İngilizce dilli idi.sistem dilini bir İngilizce yapıp denedinizmi

Şimdi yine tam anlaşılmadi clear data kurulum ile seçenek çıkmıyor ki cihaz reset atıyor ve kuruyor. Sen recovery ile mi detayı silin diyorsun yani format atıp sonra cihaz açılınca zip kurun diyon. Yoksa cihaz açık iken normal format atın ondan sonra firmware zip kurun tam anlamadik

• Guncellemyı telefonun ana dızınıne atın sonra üstüne tıklayın clear user data secenegını ısaretleyın ve reboot dıyıp guncelleyın benım anladığım bu.yanı ınternet üzerinden bende update yapamıyorum bu yöntemi deneyecegım.

• Şimdi anlaşıldı yani kurulum dosyasına tıklayınca clear data gelecek seçenek olarak. Lakin bugün bir arkadaş yapmış öyle bir seçenek gelmedi dedi. Ve onda ses sıkıntısı falan hiç yokmuş bende sıkıntı 10u geçiyor bide 4.5.4I atalım inşallah düzelir. Ama sıkıntı donanımsal ise cihaz değişim talebi vercem başka çare kalmadı.

• tiger_man kullanıcısına yanıt
    Sizin ciyazınız garantili ise bence hiç uğrraşmadan servise verin.Güncelleyim derken ciyaz brick olur başka bir sıkıntı çıkar vs sonunda kullanıcı hatası derler garanti dışı sayarlar.
    Bence hiç risk almayın hocam irek servise verin onlar uğraşsın.
    Benim telefonum çinden gelen garantisiz , satan adam çin sürümü üstüne tr sürümünü bi şekilde kurmuş öyle aldım fiyatı uygun diye.
  • Yok brick olmaz sıkıntı değil çünkü global sürüm I sürümü bendeki de aynı harf. Eğer ses olayı çözülmez ise o zaman servise yollarım. Teşekkürler

• arkadaşlar bu telefona android 6 gelecek mi acil cevap verir misiniz acil telefon almam lazım
  • canyash kullanıcısına yanıt
    meizu firmasi 2012 de cikan cihazina bile 5.0 verdi m2 kesin alir

• Ben telefonu son sürüm Flyme OS 4.5.4A yükledim ama google play yok ,apk sını kurdum ama açılmadı :((((
    müzik uygulamsı update ettim , kulaklık sesi süper ama google play olmadan olmazki.
    A sürümünü yükleyen arkadaşlar google play sorununu nasıl çözdüler?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.