Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okidoki64

Ben telefonu son sürüm Flyme OS 4.5.4A yükledim ama google play yok ,apk sını kurdum ama açılmadı :((((
    müzik uygulamsı update ettim , kulaklık sesi süper ama google play olmadan olmazki.
    A sürümünü yükleyen arkadaşlar google play sorununu nasıl çözdüler?

Kendi apps store dan google installer I yükleyip çalıştırın o zaman google play çalışacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ryalp kullanıcısına yanıt
    General mobile 4g telefonumu sattim simdi maksimum 1000 tl veya 1100 tl olan telefon istiyorum bu ve huawei honor 6 arasinda kaldim hangisi acaba

• alinaspetronas A kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar
    Yanıtınız için çok teşekkür ederim.Dediğiniz gibi google instaler kurdum usb den de google play apk sını üztüne kurdum google play çalıştı:)))
    Daha önce sadece google play apk sı kurmustum açılışta kapanıyordu.
    Çinli son sürümü daha fazla ram yemekte ama baya akıcı geldi bana.Lakin kendi müzik uygulaması hala sd hafıza kartındaki parçaları görmemekte!
    Bu sorunu çözebilen varmı illa farklı programlamı mp3,flac dinleyeceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: okidoki64

Ben telefonu son sürüm Flyme OS 4.5.4A yükledim ama google play yok ,apk sını kurdum ama açılmadı :((((
    müzik uygulamsı update ettim , kulaklık sesi süper ama google play olmadan olmazki.
    A sürümünü yükleyen arkadaşlar google play sorununu nasıl çözdüler?

Kendi magazasından Google installer yükleyin.

• canyash kullanıcısına yanıt
    o fiyata huawei daha iyi tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryalp -- 22 Kasım 2015; 0:12:57 >
    Oyle mi diyorsun kararsiz kaldim n11 de yuzde 25 indirimim var meizu note 2 638 honor 6 750 tl ye geliyor..guncelleme konusu nasil acaba bir de kamera filan

guncelleme 2 yil boyunca alir her ay arayuz yani flyme os guncellemesi alir ancak kameradan cok beklentin olmasin bu fiyatada zaten bu kadar olur

sunuda tavsiye ederim guncellemesi gayet iyi kamera digerlerine gore daha iyi
    http://m.n11.com/xiaomi-mi4-16gb-4g-lte-P71899521

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryalp -- 22 Kasım 2015; 0:36:02 >
  • Orjinal resimlerindeki weather yuklu degil cihazda nerden yukleriz bunu

O marka da guzel ama bu modelin hafiza kart drstegi yok sanirim

hayir yok ancak bende 16 gb lik bir cihaz kullaniyorum 1 yildir gayet yeterli asiri resim ve muzik icinde micro usb kullaniyorum sorun olmuyor marka olarak huaweiden felan daha iyidir
    Mi 5 cikacak ben onu bekliyorum

Dogrudur sen su an meizu note2 kullaniyor musun

Hayir mx4 kullaniyorum

Meizu general mobile 4g den daha iyidir dimi

aynen gmd 4g de kullandim sen neden sattin mennun kalmadinmi

Ben indirimle 560 a aldim 700 e sattim iyi fiyat verdiler ondan sattim ama sogudum android 6 geldi hafiza kartina uygulama aktarinca karti gormuyor filan

onlar yazilim sorunu normal seyler zamanla oturur cogu markada yazilim sorunlari oluyor ozellikle android versiyonu degisince ben mx4 ten cok memnunum 1600 tl kadar hicbir cihazla degismem

İste eger meizu da guncelleme destegi verirse onunla devam edeyim diyorum..4g nin tek avantaji guncelleme destegi

• @canyash gm4g nin yanında meizu candır. Al gitsin m2 note u. General Mob 4g kullanan bir arkadaş benim meizu note 2 yi epey bi inceledi. Çok beğendi telefonu. Güncelleme konusunda benim de biraz umudum var. En azından 2016 yaz sonunu görürüz diye düşünüyorum.
  • freeman1968 F kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler kardes sanirim oyle yapcam cunku meizu markasini cidden kullanmak istiyorum hatta ust modellerinde gozum var ama simdilik maddi sartlar uygun degil.ana markalara alerjim var zaten samsung sony htc gibi..htc nin ayni ozelliklerde telefonu rahat bunun 2 kati fiyatta..meizu xiaomi huawei hatta su an tr ye yeni giris yapacak markalar var boyle...bir de gigaset me ve me pro da gelecek ama ne zaman...bu tip markalara sans vermek lazim

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.