Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • M2 NOTE kamerasında odaklama sorunu var mı,

en son teknosada m1 note incelerken odaklamada bi sorun varmış gibi gelmişti. Donanımhaberdeki incelemede de Mesut abi bu sorunu söyledi. Ama bazı yabancı incelemelerde çekilen fotolar gayet iyi, shiftdelete ve webtekno incelemsinde de güzel foto çektiği söylenmiş
  • Evet arkadaşlar benim cihaz garantili global I sürümü
    @okidoki61 arkadaşın dediği gibi son update yi indirdik cihaza attık flyme hesabı açtık ki hesap kapalı ise firmware update dosyası kurmaz
    Sonra tiklar iken kullanıcı verileri sil tık geldi tamam dedik ve cihaz reset attı kuruldu.
    Ses sıkıntısı çözüldü
    Çift tık hızlandı
    Ekran sorunları çözüldü
    Kendinden arama da haporlor geçişi düzeldi geçmiyor.
    Teşekkürler herkese
    Herkese önerim kimin cihazı model seri harfi ne ise o romu kurun global ise global Çin ise Çin hindi ise gulu gulu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agonim1453 A kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar
    Ben telefonu çinden getiren birisinden aldım.Telefonuna bir şekilde İ versiyonlu bir sürüm yüklü idi.Foto odaklanması biraz zaman alıyordu.
    http://www.flyme.cn/firmwarelist-10.html
    sitesinden son sürümünü yükledim ciddi manada foto odaklanma hızı artı ,ses kalitesi, vede dokunmatik hassasiyeti artı.Birde eskiden tema değiştiremiyordum kimlik hatası vs
    diyip bi daha indirdiğim halde genede indirdiğim temayı kullanamıyordum.Şimdi telefon çin versiyonu son stabil yazılımı yükledim telefonun herşeyi değişti.İngilizce kullanmayı dert etmeyen
    tüm arkadaşlara orjinal son sürümü tavsiye ederim.İnceledim kadarı ile çok iyileşme var.Özellikle telefona kırılmaz cam taktırmıştım.KIrılmaz cam olmadan önce dokunmatik hassasiyeti çok güzeldi
    kırılmaz camdan sonra dokunmatik hassasiyeti azalmıştı ne yapalım uzun ömürlü olsun böyle kullanmaya razıydım ama son sürüm ile sanki kırılmaz cam taktırmadığım zamanki gibi hassasiyet var.
    Sizin incelediğiniz telefon kuvvetle ihtimal son sürüm değildir , inceleme videolarındaki telefon son sürümünde olamıyor ilk çıkan sürümünlerinde oluyor ve bir sürü yazılımsal
    sıkıntısı oluyor.Bu sıkıntıların bir kısmı yazılımsal güncelleme ile düzelmekte veya azalmakta.Meizuda sağolsunlar güncelleme desteğini kesen bir firma değil.Bir arkadaş
    bu telefon androit 6.0 gelirmi diye bir soru
    sorulmuştu.
    Yukarıdaki başka bir arkadaş 2012 yılı meizo telefonlarına androit 5.0 kadar güncellediklerini ve bu telefona kesin androit 6.0 alır diye paylaşım bulunmuştu.
    İmkanınız varsa son sürümüne güncelleşmiş bir meizu m2 note deneyin.

• Beyler merhaba telefonu almayı düşünüyorum asus zenfone 2 düşünmüştüm çok kaba geldi aradaki performans farkı ne kadardır iki telefon arasında meizu şık kullanışlı ve size türlü oyuncaklar veriyor ağır çekim filan kullanan varsa oyun performansından bahsedebilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: microatx

Beyler merhaba telefonu almayı düşünüyorum asus zenfone 2 düşünmüştüm çok kaba geldi aradaki performans farkı ne kadardır iki telefon arasında meizu şık kullanışlı ve size türlü oyuncaklar veriyor ağır çekim filan kullanan varsa oyun performansından bahsedebilir mi

Merhaba zenfone 2 yi bir gun kullanabildim takoz gibi telefon., kameraları 5 para etmez millet tutturmuş 4 cigobayt ram diye onun da bir esprisi yok

• tiger_man kullanıcısına yanıt
    Telefonu guncellerken internetten dosya indirip pc den mi guncelliyoruz telefon uzerinden direk kendisi güncelleme yapmiyor mu..general mobile 4g mi yoksa bu telefon mu acil telefon almam lazim

• canyash kullanıcısına yanıt
    hala kararsizmisin guncelleme otadan geliyor bazen gec oldugu icin kimse otayi beklemeyip kendi sitesinden indirip dosya yoneticisinden direk yukleniyor

• ryalp kullanıcısına yanıt
    :-) tamam simdi karar verdim aliyorum 1 adet..acaba renk olarak ne dersiniz

• canyash kullanıcısına yanıt
    renk olayi goreceli ben genelde siyah ,gri ,mavi gibi siralayim
    Ben 3 rengide severim
    Sarj olarak ve performans olarak gmd 4g den daha iyi daha memnun kalirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryalp -- 22 Kasım 2015; 23:55:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryalp

renk olayi goreceli ben genelde siyah ,gri ,mavi gibi siralayim
    Ben 3 rengide severim
    Sarj olarak ve performans olarak gmd 4g den daha iyi daha memnun kalirsin

Tesekkurler arkadasim kismetse alinca burdan yazarim

• gösterdiğim alanda ki sorun bütün m2 lerde va sanırım kullanan arkadaşlar rahatsız oluyor mu göze batıyor mu ?

http://i.hizliresim.com/gy16Ob.jpg
  • fastmustaine kullanıcısına yanıt
    İyi günler
    Her zaman öyle bir ışık süzmesi, gözükmesi gibi olay söz konusu değil
    telefonun ekranı kullanırken videolarda ,oyunda ,mesaj yazarken ekran parlaklığı tüm ekranında
    aynı seviyede ve kenarlardan fazla ışık çıkması yok ancak misal olarak menüsünde dolanıyorsunuz ve dokunmayı bıraktığınızda
    (güç koruma modunda iken) ekran parlaklığı otomatik olarak kısılıyor işte o zaman kenarlarında çok ince bir çizgi şeklinde ışık süzmesi oluryor oda geçiçi bir süre(sonra ekranı kapanıyor) siz gösterene kadar ben fark etmemiştim.Belki buda güncelleme ile düzelir ama düzelmesede bence mühim değil ben 610 tl aldım tabi , garantili daha yüksek fiyata alsam
    hiç sıkıntısı olsun istemem ama maalesef tüm telefonların sıkıntıları var.Bir ara telefon alım bütçemi 1300 tl kadar çıkardım zen fone 2 veya lg3 düşünüyordum.Her iki telefonunda bir dünya sıkıntısı var.Forumda bir çok kişide paylaşmış bunları.Benim için telefonda kaliteli müzik dinleyebilmek önemli ,meizu m2 note da arkadaşımın lg g3 de müzik dinledim bence bariz meizu sesi daha kaliteli ve yüksek ses veriyor.Önceki sürümünde sd karttaki mp3 ve flacleri görmüyordu son sürümünü yükledim sd karttaki müzikleride görebilmekte ve ekolayzır ayarı dahada iyi hale gelmiş.imkanınız varsa meizuyu bir deneyin imkanınız yoksa benim gibi youtubu tan hd karşılaştırma videolarını izlemenizi tavsiye ederim.

• Bu arama kaydi neden yok nasil cozeriz bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: altunkeser

Bu arama kaydi neden yok nasil cozeriz bunu

Arama kaydı var Hocam büyüteç işareti ne bastığımda bütün gelen giden cevapsız aramaları gösteriyor

• Eyvallah

• Birde bu cihazın orjinal havadurumu vigetini nerden bulurum benim cihazda yok

• arkadaslar redmi not 3,u xiaomi duyrmasyla satisi aninda baslamis bi cok yerde hemde 149$ ,a bu meizuyu ezer gecer bu

• quote:

Orijinalden alıntı: zemajestik

arkadaslar redmi not 3,u xiaomi duyrmasyla satisi aninda baslamis bi cok yerde hemde 149$ ,a bu meizuyu ezer gecer bu

Tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksss

quote:

Orijinalden alıntı: zemajestik

arkadaslar redmi not 3,u xiaomi duyrmasyla satisi aninda baslamis bi cok yerde hemde 149$ ,a bu meizuyu ezer gecer bu

Tamam

meizu maalesef atak yapamiyor meizu metal nerden baksan 1,5aydan fazla oldu duyurali oysa redmi not 3 dun duyurdu bugun bayilerde ve meizu nedense yazilimini degistirmemekle kararli bakin xiaomi ne yapti herkes redminin tasarimdan sikayet ediyordu bakin ne yapti hem hizli hemde hos bir telefon tasarladi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zemajestik -- 24 Kasım 2015; 13:44:06 >
  • Baboş napalım şimdi almışız kullanıyoruz babamızın şirketi değilki M Note 2 güzel sıkılınca değişiriz

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.