Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi nin telefonları meizu ya göre daha bir havalı sanki. Bir de hem meizu hem xiaomi sağlam firmalar kanalıyla ülkemize giriş yapsa, dağıtım, satış-pazarlama, servis ağlarıyla beraber, inanın bana ne lg, ne samsung, ne asus ne de diğer androidlere bakmaz kimse. Bence şu an tek sıkıntıları bunlar. Ama çekik gözlü dostlarımızın, bütçe dostu telefonlar yaptıklarını unutmayalım. Beklentiniz yüksekse red mi note 3, ya da mx5 pro gibi donanımsal kısımları da üst seviye cihazlar bakmalısınız.
  • Merhabalar, sim1 de vodafone ve sim 2 de türkcell hat kullanıyorum. sim 1 deki aramalarda sesi hoparlöre verince çok az ses geliyor. sim 2 de ise gümbür gümbür. ahize sesinde iki hatda iyi

tuş kombinasyonu ile engineer moda girdim, fakat sim 1 ve sim 2 için ayrı bir ses yükseltme ayarı göremedim. yardım edecek var ise çok makbule geçer. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zemajestik

arkadaslar redmi not 3,u xiaomi duyrmasyla satisi aninda baslamis bi cok yerde hemde 149$ ,a bu meizuyu ezer gecer bu

149 dolara nerede var hocam ?

gearbest 225 dolar
    geekbuyıng 209 dolar

not : bu fıyat 3G 32GB model ıcındır

149 dolara satan varsa ( paypalın geçtıgı ) ben hemen alıyım...
  • arkadaşlar ön kamerası nasıl telefonun ona göre alıcam da
  • guzel ben satiyorum boluda isen satabilirim yurtdisi ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürümler arasındaki fark nedir biri açıklayabilir mi, bir de zipli update dosyasını dosya yöneticisinde açtığımızda

clear user data demezsek ne olur
  • Telefonu yeni aldım kullanmaya az önce başladım da. Diğer android cihazlardaki gibi uygulamayı kaydırarak kapatma yok mu bu cihazda ? Home tuşuna uzun basınca kilit görevi görüyor . Cahilce bir soruysa gülmeyin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mucahidtras

Telefonu yeni aldım kullanmaya az önce başladım da. Diğer android cihazlardaki gibi uygulamayı kaydırarak kapatma yok mu bu cihazda ? Home tuşuna uzun basınca kilit görevi görüyor . Cahilce bir soruysa gülmeyin :)

Elini en alttan (orta tuşun solundan veya sağından) yukarı doğru çektiğinde açık uygulamalar gözükür tek tek yukarı çekerek kapatabilirsin ya da kare içindeki siyah boşluktan aşağı doğru çekerek tüm uygulamaları kapatabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

quote:

Orijinalden alıntı: mucahidtras

Telefonu yeni aldım kullanmaya az önce başladım da. Diğer android cihazlardaki gibi uygulamayı kaydırarak kapatma yok mu bu cihazda ? Home tuşuna uzun basınca kilit görevi görüyor . Cahilce bir soruysa gülmeyin :)

Elini en alttan (orta tuşun solundan veya sağından) yukarı doğru çektiğinde açık uygulamalar gözükür tek tek yukarı çekerek kapatabilirsin ya da kare içindeki siyah boşluktan aşağı doğru çekerek tüm uygulamaları kapatabilirsin.

Sağolasın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: agonim1453

Sürümler arasındaki fark nedir biri açıklayabilir mi, bir de zipli update dosyasını dosya yöneticisinde açtığımızda

clear user data demezsek ne olur

hic bir fark yok ben hepsini denedim ayni sadece sacma eklentileri farkli bi cok site eklentisi geliyor her farkli surumde degisik eklentiler var

• zemajestik Z kullanıcısına yanıt
    A sürümü ile İ sürümü arasında dil farkı var mı peki hocam. İkisinide türkçeye çevirebiliyor muyuz.
  • N11 den yuzde 20 indirimle 663 tl ye az once aldim bakalim

• a surumunde turkce yok ,i surumunde var turkce nasil turkcelestirilecegi forumda var biraz zor

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksss

quote:

Orijinalden alıntı: zemajestik

arkadaslar redmi not 3,u xiaomi duyrmasyla satisi aninda baslamis bi cok yerde hemde 149$ ,a bu meizuyu ezer gecer bu

Tamam

• Arkadaşlar telefon bugün elime geçti ilk izlenimim olumlu güzel telefon.. İlk dikkatimi çeken diğer kullandığım Android telefonlardan çok farklı geldi. Flyme arayüzünden sanırım.. Aradığım şeyleri bulmakta zorlanıyorum ama şikayetçi değilim bilerek aldım ve öğrenmeye çalışıyorum. Kullanımı anlatan videolar veya site var mı arkadaşlar..birde güncelleme denetleme için telefon hakkında güncellemeleri denetle diyoruz normalde ama bunda göremedim.. Flyme sürümünü güncelle diye yer var Android sürüm güncelleme oradan mi oluyor.. Telefon 5.1 Derleme numarası:Flyme OS 4.5.3I olarak geldi bu son sürüm müdür...bir de Çince olan kendi marketi var bunu kaldırayım mı işe yarar mı amacı nedir açıklar mısınız.. Bir de Google Play sürümü 5.4 en son 6.0.0 olmuştu kendini güncellemedi bunu nasıl yapıyoruz.. Sanırım soracağım çok soru olacak cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• canyash kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin aramiza,elimden geldiğince yardım edeyim.En son cihaz sürümü 4.5.4.1I ,güncellemeyi telefon dilini ingilizce yapıp sistem yükseltme uygulamasından yapabilisin.Son güncellemede çin marketi ve tema uygulaması yokmuş.Googleplay kendini güncelleyecektir diye düşünüyorum.

• 61last kullanıcısına yanıt
    Hoşbulduk kardeşim..peki bu güncelleme zamanla normal yolla gelir mi yani ingilizce yapmadan normal gelmiyormu illa farklı bisey mi yapmak gerekiyor..neden söylüyorum gm4g kullanıyordum onda da illa güncelleme için bir işlem yapmak gerekiyordu..bir de güncelleme kontrol yeri flyme güncelleme olan yer dimi...ayarlar telefon hakkında güncelleme denetle diye bişey yok..bir de flyme hesabı açmak gerekir mi nereden açılıyor..sitesi Çince sanki

• canyash kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi sistem yükseltme uygulamasından yapacaksın. Dil ile ilgili sorun oluyor galiba o yüzden ingilizce yapıp öyle güncellemeyi denetle. Başka yollarla da güncelleyebilirsin. Flyme hesabı hesaplar kısmından açabilirsin, kolaydır.

• 61last kullanıcısına yanıt
    Flyme hesabı açtım sonra temalar menüsünde bir sürü menü çıktı bunları indirip kurunca tema değişiyor öyle mi..ücretli ve ücretsiz temalar var sanırım..şimdi güncelleme yapınca bu tema menüsü gidecek mi..yazdığım yazı içinde birden çok soru soruyorum kusura bakma

• Tema yüklemedim,bilemiyorum.Güncellemeyi de yüklemedim.Yükleyenler silindi, dedi.Ama uygulamasını buldum galiba.Güncelleme yaparken clear data seçip yüklersen herşey silinir.Bu yöntem tavsiye edililir,aksi halde bazı sorunlar oluşabilir dediler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.