Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonu smart tv te nasıl aktarıyoz lg4 kullanıyodum daha 8nda çok basitti yek tıkla görüntü aktarıyodum bunda miracast nasıl ayarlanıyor bulamadım ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet beyler arkadaşlar bende 4 gün önce aranıza katılmış bulunuyorum :)
    Bayağı memnunum.Eski telefonum discoverydi.Ondan buna geçiş baya güzel oldu.Öneririm.
  • Flyme hesabına giriş yapmaya çalışırken böyle bir hata alıyorum. Yardımcı olabilecek birisi var mı ?
    ★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017
  • arkadaşlar telefonun menüsü harf sırasına göre ayarlanmiyor mu..menü ayarlama olayı yok sanırım sadece basılı tutunca alta üste hızala var..

• quote:

Orijinalden alıntı: mucahidtras

Flyme hesabına giriş yapmaya çalışırken böyle bir hata alıyorum. Yardımcı olabilecek birisi var mı ?

Telefonu kimden aldiysan hesaptan çıkmamış ne yap et aldığın kişiye ulaş

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksss

quote:

Flyme hesabına giriş yapmaya çalışırken böyle bir hata alıyorum. Yardımcı olabilecek birisi var mı ?

Ya da fabrika ayarların dön.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

quote:

quote:

Fabrika ayarlarına dönmesi care olmaz icloud gibidir o hesap

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

quote:

quote:

Fabrika ayarlarına dönmesi care olmaz icloud gibidir o hesap

Ben rom yüklemiştim öncesinde hesap açıktı sorun olmadı fabrika ayarlarına da döndüğümde root gitmişti root için hesabı sıfırdan tekrar girmiştim.

• Arkadaslar meizu m2 mini alicam kullanan arkadaslar nasildir telefon ve imei ile rom atmasi kolay mi?

• 2r trade den almak istiyorum bazı kişiler falan dolandırıcı demiş içime şüphe düştü . 2r tradeden alan var mı ? sorun yaşadınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheErnesto

Arkadaslar meizu m2 mini alicam kullanan arkadaslar nasildir telefon ve imei ile rom atmasi kolay mi?

Oldukça basit program vs uğraşmıyorsun arama yerine bir kod girip mühendislik modundan imei girip telefonu açıp kapıyorsun o kadar.
  • selamlar arkadaşlar

aldığım cihaz m571 yazıyor arkasında, icersinde 4,5,3,ı yüklenerek gönderildi

direk 4,5,4I güncelleme yapabilirmiyim, yoksa önce 4,5,3,a dönüp sonra diğerinimi yüklemem gerekli

ikincisi telefon tuşuna uzun basma ile tuş kilidine geçemiyorum, ayar yerinide bulamadım ??

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 2 Aralık 2015; 8:35:42 >
  • fwk plugin diye bir program var uygulamalarda.. mediatek le ilgili bir program sanki kaldır tuşu da var baştan virüs filan sandım nedir sizce

• canyash kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar m2 note alıp aranıza katılmayı düşünüyorum ancak bir sorum olacak. Cihazda lollipop var evet ama flymeos arayüzü materyal design uyumlu mu? Huawei G7deydim Lollipop geldi ama materyal design yoktu uygulamalarda.Yani mesela youtube uygulamasını açtığınızda bildirim çubuğu kırmızı whatsapp açtığınızda yeşil oluyor mu? Bir ss atabilen olursa çok memnun olurum :)
  • androtuna kullanıcısına yanıt
    meteryal arayüz dediğin arka planda attığın uygulamalara geçiş ise öyle bir olay yok

parmagını ekranın altından yukarı doğru kaldırdığın zaman, açık olan uygulamaların simgeleri beliriyor ( alt ekranda ve 4 adet, devamı varsa yine sola doğru kaydırarak bakabiliyorsun

uygulamaların hepsini kapatmak için alttan çıkan ekranı komple aşağı indiriyorsun yada tek tek neyi kapatacaksan onun ikonunu aşağı çekiyorsun, uygulama hiç kapanmasın istiyorsan

üzerine basılı tutup kilit resminin çıkmasını sağlıyorsun

https://www.youtube.com/watch?v=_BnnYrtoV0U 1,50 den sonra anlatılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 3 Aralık 2015; 14:58:56 >

• alperenugur kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için teşekkür ederim ancak materyal design uygulamaların arayüzü ile alakalı bir olay. Mesela bir uygulamayı açtığınızda üstteki saatin filan bulunduğu bildirim çubuğu o uygulamanın rengine dönüşür. Telefon sizde varsa youtbe uygulamasını açıp bir ekran görüntüsü alıp atarsanız anlayabilirim olup olmadığını
  • androtuna kullanıcısına yanıt
    oluyor sorun yok

• benim soruyuda tekrarlayalım bu arada

telefonda 4.5.3ı yüklü ve orta tuşa uzun basmada ekran kilidine girmiyor, varmıdır bir ayar yeri ??
  • ryalp kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam ;)
  • Bende m2 note almak istiyorum ama burada okuduğuma gore telefonun birkaç sorunu varmış SD kart vs bunlar kronik mi yoksa yazılımsal mi birde garanti nasıl oluyor garantiye sağlayan firma güvenilir mi ?

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.