Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet geçiyor sıkıntı yok..telefonu aldığımda n11 de en ucuz 829 tl ydi..bana yüzde 20 indirimle 663 e geldi..bugün baktım 749 a var bir hafta olmuştur alalı çok hızlı düşüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler merhaba telefonu kullananlar sorularımı cevap verebilir mi
    1-Oyun performansı nasıl gördüğüm kadarıyla gta san dahi açıyor
    2-Kamerası nasıl mükemmel olmasını beklemiyorum ama iyi mi
    3-Garanti işlerinin nasıl hallederim
    4-şarjı ne kadar gidiyor
    5-tek elle rahat kullanılıyor mu
    6-Görüntü kalitesi nasıl video ve film çok izlerim bu yüzden
    7-video çok izlediğim için şunu da sorayım ses kalitesi nasıl
    8-anten performansı nasıl
    9-şarjı kaç saatte tam doluyor adaptör hızlı dolduruyor mu
  • @microatx
    Konuyu hepsini incelesen cevapları bulursun bence. Ben üşenmeden hepsini okumuştum

• cihazımda 4.5.3i yüklü ancak 4.5.4.1i ye bi türlü yükseltemedim recovery dizinine attım ana dizine attım ne yaptıysam recovery corrupt dedi yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar.
  • Yurt dışı cihazmı sizinkide, büyük ihtimal ilk yöntemle (sistem img) ı sürüme yükseltilmiş

Anladığım kadarı ile önce 4.5.3a sürüme (orjinal Çin sürüm) dönüp

http://akilli.be/forum/konu-meizu-telefonlari-100-etkili-sekilde-i-surumune-cevirme

Buradaki gibi İ sürüme yükseltilmeli

Yaparsanız görüş bekliyoruz

Sizede sorayım orta tuşa uzun basarak tuş kilidine geçiyormu telefon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yurtdışından geldi evet. cihaz ilk geldiğinde geçmiyordu fabrika ayarlarına dönünce tuş kilidine geçmeye başladı. Muhtemelen yarın deneyeceğim attığınız linktekini.
  • alperenugur kullanıcısına yanıt
    oldu hocam dediğiniz çokda basitmiş teşekkürler.
  • Orjinal Çin romunu nereden indirdiniz

http://www.flyme.cn/firmwarelist-10.html
  • microatx kullanıcısına yanıt
    dahan önce iyi marka akıllı telefon kullanmadım ama tablet deneyimim ve kaliteli mp3 çalar (creative zen2,sandisk ,sony vs )
    sorularınzın bir kısmını yanıtlamaya çalışıyım.
    6.görüntü kalitesi gayet iyi son seviye
    parlaklıkta gündüzün yeterli kullanım rahatlığı sunmakta.renk gösterim başarımı iyi gündüzün,görüntü fullhd panelde gayet yeterli keskinliği oluyor
    7.ses kalitesi ise çok iyi. dh de mesut beyin incelemesi var izlemenizi tavsiye ederim .ses çıkışını 48 ohm kafa üstü kulaklığım için biraz daha artımak istedim bu yüzden *#*#3646633#*#* kodu kullanarak mühendislik modunda head set ses ayarını artırdım.önce ki sayfalarda nasıl olacağını yazmıştım.sesi çok berrak , cks99 kulaklıkla çok iyi ses almaktayım,mutlaka son sürüme update edin yazılımsal bazı sıkıntıları düzeliyor.tabiki ses kalitesi için flac veya kayıpsız ses formatlarını tavsiye ederim.
    9.pili 129 dakikada doluyor ve adaptörü hızlı sarj yapıyor.
    diğer sorularınızı cevaplabilecek tecübeye daha sahip olduğumu düşünmüyorum.
    bence indirimli bulunabilinirse fiyatına göre kaliteli telefon.bu fiyata işlemçisi vs daha iyi olan telefonlar var ama gerek malzeme kalitesi olsun gerekse kullandığı yazılım sadeliği olsun bence telefon fiyatına göre gayet güzel.(610 tl aldım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okidoki64 -- 5 Aralık 2015; 14:38:03 >

• Teşekkürler hocam mesut beyin incelemesine de bir bakayım
  • Ürün türkiyede 4g destekliyor mu acaba Golddan almayı düşünüyorum.
    Bu arada teknik servis desteğini kim veriyor?

Teşekkürler şimdiden

Telefon Yeni Elime ulasti orta tuşa uzun bastaran erkan kapaniyoruzun.
    Birde cin marketinin apksını güncelleme yapmadan önce aldım isteyene atabilirim.

• okidoki64 kullanıcısına yanıt
    Hocam M2 Note'u 610 liraya aldım demişsiniz da rica etsem nasıl aldığınızı paylaşır mısınız?

Uzun zamandır M2 Note almak istiyordum ama sırf param çıkmıyor diye 4G alacaktım. Siz 610 TL diyince bir an heyecanlandım.

Yurtdışından getirme mi cihazınız?

• uygun fiyatlı listelenmiş ilanların sahiplerine mesaj attım.imei durumu yanında kırılmaz cam varmı vs taksitli alabilirmiyim diye.
    bir beyefendi sağolsun sahibinde getsiz ilanı vardı.isteğimi kırmadı sanalpazarda taksitli ilan açtı ama telefon fiyatına yuzde 6 kommisyon eklendi 611 tl (9taksitle) aldım.(telefonda taksit imkanı yokmuş farklı ürün olarak listeledi)sağolsun yanında kırılmaz camda hediye etti.imeini kendim attım.4g desteğinde sıkıntı çıkmasın diye elimde olan replika s3 mini telefonun imeini attım.
    Hayatımda ilk kez sıfır akıllı telefon aldım.Keşke amazondan telefon alma imkanımız olsa orada 158 dolar.

• Arkadaşlar bir yerde okudum flyme 5 beta sürümüne bootloader kilidi açma geliyormuş fakat hangi cihaz için yazmış arkadaş bilgisi olan var mı? Gerçi daha flyme 5 gelmedi ama.
  • N11 de cihaz 750 tl civarına düşmüş %11 haftalık indirimleri bekleyin cihaz size baya uygun gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Xyoline

Hocam M2 Note'u 610 liraya aldım demişsiniz da rica etsem nasıl aldığınızı paylaşır mısınız?

Uzun zamandır M2 Note almak istiyordum ama sırf param çıkmıyor diye 4G alacaktım. Siz 610 TL diyince bir an heyecanlandım.

Hocam çek satış takas bölümünde <link> n11 %15 indirim çekini 10 liraya alabilirsiniz. %15 çek lazım yazın konuya size pm ile dönerler.
    Sonra n11 de <link> bunu %15 indirimle 628 TL'ye alabilirsiniz. Birde bonus kredi kartı bulursanız 25 Tl de ordan gelir.

• n11le uğraşmak istemiorum

golddan enparayla 650 tlye almayı düşünüyorum (bütcem 700 tlde)

son sormak istediğim soru var android 6.0 güncellemesi alacakmı
    ve cyogenmod romu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neronidas

quote:

Orijinalden alıntı: Xyoline

Hocam çek satış takas bölümünde <link> n11 %15 indirim çekini 10 liraya alabilirsiniz. %15 çek lazım yazın konuya size pm ile dönerler.
    Sonra n11 de <link> bunu %15 indirimle 628 TL'ye alabilirsiniz. Birde bonus kredi kartı bulursanız 25 Tl de ordan gelir.

Allah razı olsun hocam, bir numarasınız Çok teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.