Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dubai bilişimdeki ile gold bilgisayarda satılan telefonların garanti firması aynı mı? İthalatçı firma garantisi diyor n11 de.
  • asarcik A kullanıcısına yanıt
    İthalatçı firma digitalmarkettir herhalde.
  • kilitli ekranda telefonun güç tuşuna basılı kalıyor elimde birşeyler varken kapanıp açılıyor. bunu engellemenin yolu var mı
  • Hocam öncelikle telefonunuz hayırlı olsun. Garanti hangi firma acaba söyler misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceyhunistanbul kullanıcısına yanıt
    3g derken hat üzerinden görüntülü konuşma diyorsan bu telefonda o özellik yok biliyorum..çift hat olayı ile çift hat kullanacaksanız hafıza kartı almıyor yani ya ikinci hat veya hafıza kartı.bu kötü gerçi bilerek aldım ama ikinci hattım kapalı duruyor..telefon işini görür

• quote:

Orijinalden alıntı: ReiCheN

Hocam öncelikle telefonunuz hayırlı olsun. Garanti hangi firma acaba söyler misiniz?

teşekkürler. dg elektronik
  • whatsapptan mesaj gelince ekran kapalıyken ekranda gözükmüyor sadece üstte bildirim olarak gözüküyor. iphone gibi olmuyor mu arkadaşlar
  • Dg elektronik digital mi oluyor?

• quote:

Dg elektronik digital mi oluyor?

Evet digitalmarkethttp://www.digitalmarket.com.tr/
  • Teşekkürler hocam. Teknik servis süreci nasıl acaba? Genel olarak memnun mu ki telefonu alanlar

• quote:

Teşekkürler hocam. Teknik servis süreci nasıl acaba? Genel olarak memnun mu ki telefonu alanlar

Kendi anlaştıkları bir teknik servis var, sadece İstanbul da 1 şubeleri var galiba. Genpa, KVK, Teleservis, Telpa gibi distribütörler gibi yaygın servis ağları yok. Fakat hizmet kalitesi nasıldır bilmiyorum.
  • asus zen 2 16 gb almayı düşünüyordum 1100 tl ye,
    bhu aklımı çeldi,
    servis,performans kullanım bakımından asustan vazgeçmeli miyim?
    nedir önerileriniz?
  • Telefondan memnunum,garanti ile ilgili pek mesaj görmedim forumda .
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Whatsapp uygulamasinin ayarlarindan bildirim kismindan düzenleyebilirsiniz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanb35

Whatsapp uygulamasinin ayarlarindan bildirim kismindan düzenleyebilirsiniz hocam

Hocam dediğiniz gibi yaptım ama direk cevaplama ekranı çıkıyor xperia da falan var ama bizde yok sanırım

• İthalatçı firmanın servis konusundaki karnesini şikayetvarda inceleyebilirsiniz. Servise işi düşen yandı gibi gözüküyor.

https://www.sikayetvar.com/digitalmarketcomtr
  • Hocam kullanıcılara sorum olacaktı Telefonu yeni sipariş ettim ve güncelleme gerekli mi artıları eksileri nelerdir hangi sürüme geçiyor? şimdiden teşekkürler cevaplarınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

quote:

Orijinalden alıntı: torquehp

quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

quote:

Orijinalden alıntı: torquehp

Kullananlara bir sorum var. Batarya yuzde 1-2 oldugunda ekran kullanim ssuresi kac saat oluyor ? Birde batafyanin yuzde kacini ekran kullaniyor soyler misiniz ?

Hiç yüzde 1 e gelmedim fakat %25 de iken ekran kullanım süresi %25 olduğunu görmüştüm diğerleri şöyle idi.

Ekran %25
    Android sistem %18
    Android is %15
    whatsapp %11
    facebook %10
    telefon başta %7
    sesli aramalar %5
    tarayıcı %4
    camera %3
    messenger %3
    telefon bekleme %2
    wake lock %2

bu arada bu wake lock nedir?

Hocam bir ricada bulunabilir miyim. Şarja takin yuzde 100 olunca cikarin,yuzde 5 veya daha altina kadar kullanin sonra o batarya tuketiminden ekrana tiklayin ve kullanim suresi yazacak,ordaki ekrani cekip koyabilir misiniz ?

Tamam şu an %50 de sabah atarım.

Teşekkürler. Beklicem

• quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

İthalatçı firmanın servis konusundaki karnesini şikayetvarda inceleyebilirsiniz. Servise işi düşen yandı gibi gözüküyor.

https://www.sikayetvar.com/digitalmarketcomtr

Hocam öyle diyorsunuz da bu çok saçma orası şikayet etmek için oluşturulan bir platform siz orada bir memnunuyet bekleyemezsiniz. Bakın siteyi hiç bilmiyorum ve bir ilgim yok fakat mesela bende bir aralar motorola moto g vardı telefonu kendi ellerimle akvaryuma soktum sonra prince falan yatırdım açılmadı dedim garantiye göndereyim kaybedecek bir şeyim yok gönderdim ve 2 hafta sonra sıfır kutuda yeni bir cihaz gönderdiler ben de öncesinde servis sağlayıcısının şikayetvar.com sayfasına bakmıştım ve umudumu hepten yitirimiştim çünkü sonuçta benim suçumdu her neyse demem o ki oraya bakmamak gerek. Oraya zaten sadece şikayeti olanlar giriyor. Bu antoloji servisine girip mutlu insanlar aramaya benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuon -- 8 Aralık 2015; 8:05:50 >

• Arkadaşlar merhabalar, garip bir konuda aranızdan birini yardımına ihtiyacım var isteğim çok garip baştan söylemek istiyorum.

Yurt dışından Meizu m2 note aldım Ablama ingiltereye kargo yaptırdım annem ve babam gelriken yanlarında getirecekti telefonu ancak unutmuşlar. Telefonu ülkeye sorunsuz geçire bilme için İmei sinin kayıtlı olması lazım m2 note kullanıcısı bir arkadaşın imei sine telefon ülkeye girene kadar ihtiyacım var. Çok garip bir istekte bulunuyorum biliyorum zor bir istek yardım etmek isteyen arkadaş olursa pm atarsa çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.