Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canyash

general mobile 4g saf android kullandıktan sonra bu telefon hantal gelmeye başladı

Hocam pişman oldunuz mu bu cihaza geçtiniz diye? Ben bu iki telefon arasında gidip geliyorum hep, hangisini alsam daha rahat olurum? Batarya-Kamera-Ses ile ilgili ne karşılaştırmalarda bulunabilirsiniz?

Dipçe: Oyun oynamam, öyle çok kasmam cihazda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resatt

Arkadaşlar benim için ses önemli film müzik güzel ses cikiyormu ve on kamerada yüz guzeligi varmı kirisik silme ayarı teşekkür ederim hayırlı aksamlar

Yardım arkadaslar

• Xyoline kullanıcısına yanıt
    kardeş pişman olmak değil ne zamandır aklımdaydı meizu kullanmak..gm4g yi satmazdım ama 560 a aldım 3 ay filan kullanıp 700 veren oldu ondan sattım..bunu da 663 e aldım..genel olarak memnunum ama kamerayı beğenmedim gm4g kamerası daha iyi bence..bir de gm4g saf android olduğu için çok seriydi bunun yanında..gm4g devamlı son sürüme güncellendiği için son sürümdeki sıkıntılarla uğraşmak can sıkıcı..android 6 ya güncelledim telefonda sıkıntılar oldu programlar çalışmadı hafıza kartı sorunları oldu vb. yazılımsal sorunlarla uğraşmak sıkıcı...buna da güncelleme geliyormuş bekliyoruz bakalım..
  • canyash kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için Hocam Peki batarya ve ses konusunda farklar çok bariz mi? Bi de pek sorulmaz ama hangi cihazda titreşim daha kuvvetli?

• Xyoline kullanıcısına yanıt
    batarya ve ses meizu daha iyi..titreşim pek kullanmıyorum ama meizu daha iyidir çünkü daha ağır telefon..

• resatt R kullanıcısına yanıt
    Dostum ben bildiğim kadarı ile yardımcı olayım ses çıkışı yeterli seviyede ancak seste bass oranı düşük ve Buda düz bir ses çıkmasını sağlıyor Hani filmlerde falan bazı sahneler bu yüzden çok tek düze kalıyor.
    Ön kamera ilginç gelecek ama performans olarak iyi gerçekten bazı amiral gemisi diye tabir edilen cihazları aratmıyor bence.
    Dünden beri yoğun olarak kullanıyorum cihazı ilk şarjda oyun video izleme falan 5 saat 52 dakika ekran süresi aldım ve bu gerçekten muhteşem.
    Başka sorun olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

• aşama aşama yazıyorum bende yeniyim :D
    1-Ayarlar
    2-Erişilebilirlik
    3-Hareketle Uyandır
    4-Aktif Et
    5-İlk Sıradaki Çift Dokunuda Aktif Et
    Hayırlı Olsun
  • msncicocuk M kullanıcısına yanıt
    Dostum bu ekran uyandırma ben ekran kilitlemeyi sormuştum ama bunu bilmeyenler için açıklayıcı olmuş teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: alikemal4242

Dostum bu ekran uyandırma ben ekran kilitlemeyi sormuştum ama bunu bilmeyenler için açıklayıcı olmuş teşekkürler
    pardon yanlış anlamışım :D
    ama şu dinamik bulanıklaştırma olayını hala anlayamadım
    tahminimce ekran kapanırken bir siyah beyaz efekti var onunla alakalı onun yoğunluğuyla
  • çift tıkla ekran kilitleme yok diye biliyorum bende

garantili cihaz alan arkadaşlar, tanıtım kitapçığına bakabilirlermi ekran ne gözüküyor?

tanıtım kitaçığinda iki telefonun özellikleri yazılmış. ben mx5 bakıyormuşum
    m2 note igzo panel yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 9 Aralık 2015; 17:29:17 >
  • Aynen hocam onu bende anlayamadım bide eerişilebilirlik kısmında üst durum çubuğu yazıyor o ne ki acaba?

• quote:

Aynen hocam onu bende anlayamadım bide eerişilebilirlik kısmında üst durum çubuğu yazıyor o ne ki acaba?

aynen o konuda da bir bilgim yok
  • Ben böyle ozelik arıyorum kamerada on kamerasinda bu ozelik nedir yüz kirisik silme acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: msncicocuk

quote:

Aynen hocam onu bende anlayamadım bide eerişilebilirlik kısmında üst durum çubuğu yazıyor o ne ki acaba?

aynen o konuda da bir bilgim yok

amaaaa en büyük sorum ve merak ettiğim home screen niye değişmiyor nerden değişiyor
  • Kitapçıkta M571H M2 Note Ekran teknolojisi:IGZO(Sharp) yaziyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dostum ben bildiğim kadarı ile yardımcı olayım ses çıkışı yeterli seviyede ancak seste bass oranı düşük ve Buda düz bir ses çıkmasını sağlıyor Hani filmlerde falan bazı sahneler bu yüzden çok tek düze kalıyor.
    Ön kamera ilginç gelecek ama performans olarak iyi gerçekten bazı amiral gemisi diye tabir edilen cihazları aratmıyor bence.
    Dünden beri yoğun olarak kullanıyorum cihazı ilk şarjda oyun video izleme falan 5 saat 52 dakika ekran süresi aldım ve bu gerçekten muhteşem.
    Başka sorun olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

Hocam flyme sürümünüz kaç acaba. birde o kadar kullanımı 3g ile mi aldınız.
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    4.5.3I kullanıyorum ben yeni güncellemeyi yapmadım.
    Aynen 3g ile aldım.

• quote:

4.5.3I kullanıyorum ben yeni güncellemeyi yapmadım.
    Aynen 3g ile aldım.

ben dün güncellemeye çalıştım sürümünüz güncel dedi ingilizce benim sürümümde aynısı hocam. 3g ile ilk gün 5 saatlik kullanım almıştım bende. pili bence tatmin edici seviyede hocam
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Telefon dilini İngilizce yaptıktan sonra güncellemeyi görüyor cihaz.

• quote:

Telefon dilini İngilizce yaptıktan sonra güncellemeyi görüyor cihaz.

Dün akşam bulamamıştı hocam sizce nasıl tavsiye eder misiniz.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.