Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu flyme 5 güncellemesinin içeriği ne acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazı 4.5.4.1'e güncelledikten sonra kulaklıktan ses çıkışı acayip azaldı. Sizde de böyle mi? Yükseltmenin bir yolu var mı?
  • M2 note a flyme 5 gelecek yılbaşından sonra geleceği açıklandı. Şu anda mx4 mx4 pro ve m1 note beta sürümleri başladı. Flyme 5 ile daha akıcı arayüz ( su anda bile çok iyi) ve daha iyi batarya performansı sunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: neronidas

Arkadaşlar cihazı 4.5.4.1'e güncelledikten sonra kulaklıktan ses çıkışı acayip azaldı. Sizde de böyle mi? Yükseltmenin bir yolu var mı?

Bende aksine daha da iyileşti ses.

Bunun dışında *#*#3646633#*#*
    yaz ve arama tuşuna bas. engineerMode açılacak daha sonra

Hardwareden

Audio oradan Normal Mode menüsüne geç

Level 6 yapıp aşağıdaki setleri yükseğe çek.

230 ve 155 şeklinde ikisine de set de ve telefonu kapayıp aç.
  • telefonu n11 den alan arkadaşlar hamgi satıcıdan aldılar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

Bu flyme 5 güncellemesinin içeriği ne acaba

https://www.youtube.com/watch?v=YhEwQMGI0tQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

quote:

Orijinalden alıntı: zemajestik

quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

Arkadaşlar telefona flyme 5 ne zaman geliyor?

en az 4 ay sonra cunku flyme 5 5 aydir hazirlaniyor test ediliyor isin aci tarafi meizu m2 lere flyme 5 icin tarih bile vermiyor

M1 note de 4.5.7 var bizde neden halen 4.5.4 ? bilmediğim bir şey mi var. Meizu MX3 bile 4.5.7 var 2013 de çıkmış bir telefon. Anlamadım gitti.

uc kurusa uc kofte ,bes kofte olmaz diyor ,yani size paraniza gore hizmet diyor meizu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zemajestik -- 9 Aralık 2015; 22:12:26 >

• Kuon kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam dediğinizi yaptım ses yükseldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: velovis_

telefonu n11 den alan arkadaşlar hamgi satıcıdan aldılar acaba

Hocam ben incehesap'dan aldım. Sağlam satıcı zaten internet siteleri (www.incehesap.com) de var bayağı ilgililer.

http://urun.n11.com/cep-telefonu/meizu-m2-note-16gb-cep-telefonu-P81215130

• teşekkürler forumdan 45 lirayada %20 çek alıp buradan alacağım yarına
  • zemajestik Z kullanıcısına yanıt
    şimdi meizu arayüz yani flyme güncellemesi ayrı android güncellemesi ayrı mı veriyor..yani flyme güncelleme gelirken android 6 filan da olacak mı

• canyash kullanıcısına yanıt
    flyme 5 te android surumu 5.1.1 gibi olacak
    Bu guncellemeden sonra arayuz guncellemeleri verir flyme 5.1.4.A gibi ufak duzeltmeler icerir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryalp -- 9 Aralık 2015; 23:49:03 >
  • ryalp kullanıcısına yanıt
    android 6 gelmez mi yani..ben telefonun kamerasından hiç memnun olmadım ya yazılım ile düzelir mi acaba..tamam çok beklentim yok ama bu kadar da kötü olmasın

guncelleme ile kamerada cok birsey degismez mx4 ve proda bile dusuk isikta odaklama sorunu oldu olasi duzelmedi ancak gunduz cekimleri muthis tabi bu sorunlar ayni sensoru kullanan cogu cihazda var

• quote:

Orijinalden alıntı: canyash

android 6 gelmez mi yani..ben telefonun kamerasından hiç memnun olmadım ya yazılım ile düzelir mi acaba..tamam çok beklentim yok ama bu kadar da kötü olmasın

Evet kapalı ortamda biraz kötü fakat dış mekanda oldukça iyi kesinlikle kameraya kötü dememelisiniz. Bundan önceki telefonum xperia z idi ondan iyiydi bir önce samsung s4 kullanıyordum m2 notun kamerası çok az farkla da olsa yine öndeydi. Önceki kullandıklarım nexus 5, moto g ve lg g2 bunlardan da kamera olarak iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuon -- 10 Aralık 2015; 8:00:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canyash

şimdi meizu arayüz yani flyme güncellemesi ayrı android güncellemesi ayrı mı veriyor..yani flyme güncelleme gelirken android 6 filan da olacak mı

ayri bildigim kadariyla andrid 6 meizulara hicbirine gelmedi ,flyme 5 den fazla bi umitlenmeyin hem cok gec gelir hemde adamlar sanki launher yapmislar yazilima mudahele etmemisler bile xda daki feedbac,ler o sekilde ;birde ocakta falan gelmeyecek birisi forumda oyle yazmis kardesim ocakta sadece m1,mx4,mx5'e verlecegini acikladi .ne kendi sitelerinde ne resmi sosyal paylasim sitelerinde m2 not icin flyme 5 icin aciklama yok kaldiki tarihte yok

• quote:

Orijinalden alıntı: velovis_

teşekkürler forumdan 45 lirayada %20 çek alıp buradan alacağım yarına

Eğer beyaz renk alacaksanız dubai bilişim adlı satıcıda 699 lira. Ben yüzde 20 çek ile 550 liraya aldım
  • gri daha hoşuma gitti hocam %20 lik çekle gri siparişi verdim. gold dan alacaktım fakat bonusla 1000 tl alış veriş %20 indirim 800tl 1 ay ekstre atlatma 8 taksit 900tl + 40tl çek maliyet oldu. 25 tlde n11 bonus var yanında bütçe nakite el vermiyordu ancak böyle kombo yapabildim
  • Cihazda titreşim yoğunluğunu arttırabiliyor muyuz?

Hocam hdr özelliğini açınca biraz daha iyi oluyor kamera.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.