Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar tr cihazlarida rootlu geliyor diye duydum, aktif yapmamiz icin ne yapiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rootlu gelmiyor. Flyme üye oluyorsun. Oradan aktif ediyorsun.Cihaz kapatıp açıldığında root lu oluyor.m1 note debu şekilde yapılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: akman7322

Rootlu gelmiyor. Flyme üye oluyorsun. Oradan aktif ediyorsun.Cihaz kapatıp açıldığında root lu oluyor.m1 note debu şekilde yapılıyor.

Cevap icin sagol,kismetse cihazimi yarin teslim alicagim. Reklamlari engellesem yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

quote:

Orijinalden alıntı: neronidas

Arkadaşlar cihazı 4.5.4.1'e güncelledikten sonra kulaklıktan ses çıkışı acayip azaldı. Sizde de böyle mi? Yükseltmenin bir yolu var mı?

Bende aksine daha da iyileşti ses.

Bunun dışında *#*#3646633#*#*
    yaz ve arama tuşuna bas. engineerMode açılacak daha sonra

Hardwareden

Audio oradan Normal Mode menüsüne geç

Level 6 yapıp aşağıdaki setleri yükseğe çek.

230 ve 155 şeklinde ikisine de set de ve telefonu kapayıp aç.

Bu dediğinizi yapmak telefona zarar vermiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: sioner

quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

quote:

Orijinalden alıntı: neronidas

Arkadaşlar cihazı 4.5.4.1'e güncelledikten sonra kulaklıktan ses çıkışı acayip azaldı. Sizde de böyle mi? Yükseltmenin bir yolu var mı?

Bende aksine daha da iyileşti ses.

Bunun dışında *#*#3646633#*#*
    yaz ve arama tuşuna bas. engineerMode açılacak daha sonra

Hardwareden

Audio oradan Normal Mode menüsüne geç

Level 6 yapıp aşağıdaki setleri yükseğe çek.

230 ve 155 şeklinde ikisine de set de ve telefonu kapayıp aç.

Bu dediğinizi yapmak telefona zarar vermiyor mu?

Zaten ayarlari en ust seviyeye çektirmedim arkasa ki bu kulaklık ayarı bir sorun olmaz bir de hooorlor ayarı var onda belki sorun olabilir hoporlore zarar verebilir falan fakat ben tüm ayarları sonda tutuyorum bir sorun olmadı.

• meizu yaptigi aciklamada sadece m1 not,mx4 pro ve mx 5 lere flyme 5 verecegini duyurdu m2 ler icin henuz bir calisma olmadigin soyledi ,zaten flyme 5 kullananlarda tekrar eski surume donuyor memnun degillermis tweeklere bakilirsa performans adina bi artisi olmadigini belirtiyorlar

• Merhaba telefonu yeni aldım bazı sorunlarım var 3 g çok yavaş geldi (vodafone kullanıyorum) birde facebook bildirimleri gözükmüyor(simgenin üzerinde 1,2.. gibi) aynı sorun sms , whatsap da da var. Arama kısayolunu ekrana atamıyorum.Aynı sorunları yaşayan ve çözümü olan varsa sevinirim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssorhan -- 11 Aralık 2015; 17:07:44 >
  • Yokmu acaba aynı sorunları yasayan ?

• Bildirimler uygulamanın üzerinde gözükmüyor. Bende vodafone kullanıyorum bazen çekmemezlik yapıyor, Diğer sorununu anlayamadım

• ssorhan S kullanıcısına yanıt
    Turkcell ve Vodafone iki hattı kullanıyorum şuana kadar bir problemle karşılaşmadım.baz istasyonu yakınlık uzaklık etkileri vardır belki bilemeyeceğim.Bildirimler gözükmüyor ama google playde bu işi yapan birçok basit uygulama var.
    Bütün uygulamalar ekranda zaten bu Cihazda menü mantığı yok sorun açık değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ssorhan

Merhaba telefonu yeni aldım bazı sorunlarım var 3 g çok yavaş geldi (vodafone kullanıyorum) birde facebook bildirimleri gözükmüyor(simgenin üzerinde 1,2.. gibi) aynı sorun sms , whatsap da da var. Arama kısayolunu ekrana atamıyorum.Aynı sorunları yaşayan ve çözümü olan varsa sevinirim ...

3g ile birşey indirmedğim için bir şey söyleyemicem ama yeterli bence.
    bildirim 1,2 şeklinde gözükmüyor hocam onu yapamazsınız.
    arama kısayolunu ekrana atmak derken, uygulama kurulan ekrana atılıyor. üzerine basılı tutun taşıyın.
  • Selam arkadaslar, flyme 4.5.3ı surumu ile geldi cihazim, bu surum yukseltme isini nerden yapicam bulamadim yardımcı olur musunuz

• Sistem yükseltme uygulamasından yapacaksın. Dili İngilizce yapıp uygulamaya girdiğinde güncellemeyi görecektir. Kullanıcı verilerini sili işaretlemi öneririm.

• Sagol dostum uygulamayı yeni farkettim. Ne gibi bir farklılık sunuyor guncelleme paylasabilirmisin

• Hocam linki türkçeye çevirip bakabilirsin.https://meizufans.eu/forum/topic/3232/flyme-os-4-5-4-1-stable-m2-note

• Gold dan yeni aldim telefonu ama klavyede Turkce karakterleri cikartamiyorum.nasil yapcaz bunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: 61last

Hocam linki türkçeye çevirip bakabilirsin.https://meizufans.eu/forum/topic/3232/flyme-os-4-5-4-1-stable-m2-note

Link icin sagol ama kullanici deneyimlerini sormustum, iyi forumlar

• 2r-trade den almayın sıkıntı çıkardı
  • ssorhan S kullanıcısına yanıt
    merhaba

3g dual carrier desdtekliyor 18mbit gördüm speedtestte eski samsunguma göre bariz hızlı(web gezinme, indirme vs) (Turkcell)

Whatsup ve fb uygulamalarında bahsettiğin şekilde bildirim gözükmüyor.

Arama kısa yolu nedir anlamadım
  • n11 den incehesaptan özellikle gri renk sipariş ettim fakat beyaz göndermişler. gelen kargoyuda yiğenim açmış jelatinleri çıkarmış değişim talep edebilirmiyim acaba
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.