Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dun telefonu goldun kapanmasina bes dakka aldim umarim pisman olmam.bazi sorularim var.flyme guncelleme yapmiyor mu? ayrica ilk alindiginda belli sure sarjda durmasi gerekiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün kullanmaya başladım bende ingilizce dile geçip güncelleme kontrol edince güncelleme görünüyor. 12 saatte normal kullanım şarj %68 de hala maşallah. GM discovery kullanıyordum bu biraz değişik geldi arama kaydını açtım ses kaydı yapıyor aranan arayan numaralar çıkmıyor sanırım bunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalderons

Gold dan yeni aldim telefonu ama klavyede Turkce karakterleri cikartamiyorum.nasil yapcaz bunu?

Arkadaş yukarıda anlatmış düzenledim mesajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantastik74 -- 13 Aralık 2015; 20:41:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: velovis_

dün kullanmaya başladım bende ingilizce dile geçip güncelleme kontrol edince güncelleme görünüyor. 12 saatte normal kullanım şarj %68 de hala maşallah. GM discovery kullanıyordum bu biraz değişik geldi arama kaydını açtım ses kaydı yapıyor aranan arayan numaralar çıkmıyor sanırım bunda

Yeşil telefon tuşuna bastığınızda büyüteçe basınca arama kaydı çıkıyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: affetmeyeci

Dun telefonu goldun kapanmasina bes dakka aldim umarim pisman olmam.bazi sorularim var.flyme guncelleme yapmiyor mu? ayrica ilk alindiginda belli sure sarjda durmasi gerekiyor mu?

Belli süre şarjda durmasına gerek yok hocam zaten %100 olunca gelen elektriği kesiyor. Bu pillerde dikkat etmen gereken şey yüzde 20 seviyesinin altına pek düşürme telefon tamamen kapanmasın. 3 4ayda bir kez telefonun bataryası bitip kapanana kadar kullanın daha sonra tamamen şarj edin hocam

• fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Tessekkurler.bir de play de aramaya girip w ya basinca playden atiyor

• quote:

Bende de yapıyordu hocam. Ben türkçe karekterleri açamamıştım. Kendi klavyesini sevmedim uygulama indirdim şuan w yaptığımda kapanmıyor belki başka ayarı vardır ben böyle hallettim kendimce

• quote:

Aynı sorun bende de vardı kardeşim. Google play hizmetler mi google uygulaması mı tam hatırlamıyorum onlaı güncelleyince düzeliyor. Sırf bu yüzden 2 3 defa fabrika ayarlarına döndüm. Sonunda pes ettim düzeldi bi şekilde :)
  • Konuda bi arkadaş sürekli flyme 5 gelmeyecek. m1 note, mx4, mx4 pro ya betalar verildi. Bizim telefonları unuttu meizu açıklama yaptı falan diyor. Üşenmedim çin sitesinde kurcaladım durdum. Şu anda flyme 5 gelen telefonlar metal, pro 5, mx5 ler. Hatta pro5 ve mx5 e flyme 5.5 betaları gelmiş. Metal hala flyme 5.1 de. Gelelim arkadaşın dediğine ne m1 note ne mx4 ne de mx4 proya beta falan çıkmamış göstermiyor sitesinde. Onlarda hala flyme 4.5 de.

http://www.flyme.cn/firmwarelist-8.html

http://www.flyme.cn/firmwarelist-7.html

Geçen yaz m1 note alacaktım bu telefona güncelleme gelmez 64 biti kullanamam diyordum almadım. Geçen haftada hayırlısıyla 700 liraya aldık. Güzel telefon sadece kamerası hariç diyorum bakın, yoksa 1.3 ghz hız gözünüzü korkutmasın. Mortal combat, real racing, need for speed kurdum oynadım cayur cuyur çalışıyor alet. Arayüze gelecek olursak çift tıklamayla kapatma yok diye nova launcher yükledim. O sorunu da çözdüm, hatta telefon daha akıcı oluyor novayla. Emniyete girip gereksiz uygulamaların başlangıçta çalışmamasını sağlarsanız hız şarj sıkıntısı çekmezsiniz. Dediğim gibi camera hariç 700 liraya alınabilecek başka telefon yok piyasada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agonim1453 -- 13 Aralık 2015; 23:41:34 >

• agonim1453 A kullanıcısına yanıt
    yanlisin var m1 ve mx4 konularina bak suan flyme5 beta yukleyip deneyen arkadas cok ve arayuz gercekten harika olmus

• agonim1453 A kullanıcısına yanıt
    Sanirim bende duzelttim bi sekilde onu yalniz hala cihaz hakkinda ufak bir pismanligim yok degil niye bilmiyorum daha once bu buyuklukte telefon kullanmadim bir o var bir de flyme ye alisamadim samsung tabletimden sonra.. gold iade alirsa samsung a5 e yonelebilirim..

• teşekkürler aslında konunun ilk sayfasında temel bilgiler verilirse daha güzel olur bence
  • arkadaşlar merhaba telefonu almayı düşünüyorum ancak kamerası ile her forumda kötü diye yorum okuyorum kamerası gerçekten kötü mü karşılaştırma yapabilecek olan var mı aranızdan şu telden iyidir bundan kötüdür diye veya fotoğraf çekip buraya atma ihtimali olan var mı. Kamera dışında gördüğünüz başka kötü tarafı var mı bütçem sınırlı alıp iki gün sonra pişman olmak istemiyorum yardımlarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serserim09

arkadaşlar merhaba telefonu almayı düşünüyorum ancak kamerası ile her forumda kötü diye yorum okuyorum kamerası gerçekten kötü mü karşılaştırma yapabilecek olan var mı aranızdan şu telden iyidir bundan kötüdür diye veya fotoğraf çekip buraya atma ihtimali olan var mı. Kamera dışında gördüğünüz başka kötü tarafı var mı bütçem sınırlı alıp iki gün sonra pişman olmak istemiyorum yardımlarınız için teşekkürler.

Kamera 4sten bile kötü hocam. gm discoveryden bile kötü hatta. netleme çok yavaş. kapalı bir mekanda fotoğraf çekmeyin daha iyi nerdeyse. dediğim özellikler kendi stok ayarlarında ayarlama kurcalama yapmadım kamerada ama kamera dışında alınabilir ama fotoğraf için sıkıntı duyabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: agonim1453

Konuda bi arkadaş sürekli flyme 5 gelmeyecek. m1 note, mx4, mx4 pro ya betalar verildi. Bizim telefonları unuttu meizu açıklama yaptı falan diyor. Üşenmedim çin sitesinde kurcaladım durdum. Şu anda flyme 5 gelen telefonlar metal, pro 5, mx5 ler. Hatta pro5 ve mx5 e flyme 5.5 betaları gelmiş. Metal hala flyme 5.1 de. Gelelim arkadaşın dediğine ne m1 note ne mx4 ne de mx4 proya beta falan çıkmamış göstermiyor sitesinde. Onlarda hala flyme 4.5 de.

http://www.flyme.cn/firmwarelist-8.html

http://www.flyme.cn/firmwarelist-7.html

Geçen yaz m1 note alacaktım bu telefona güncelleme gelmez 64 biti kullanamam diyordum almadım. Geçen haftada hayırlısıyla 700 liraya aldık. Güzel telefon sadece kamerası hariç diyorum bakın, yoksa 1.3 ghz hız gözünüzü korkutmasın. Mortal combat, real racing, need for speed kurdum oynadım cayur cuyur çalışıyor alet. Arayüze gelecek olursak çift tıklamayla kapatma yok diye nova launcher yükledim. O sorunu da çözdüm, hatta telefon daha akıcı oluyor novayla. Emniyete girip gereksiz uygulamaların başlangıçta çalışmamasını sağlarsanız hız şarj sıkıntısı çekmezsiniz. Dediğim gibi camera hariç 700 liraya alınabilecek başka telefon yok piyasada

başlangıçta programların hiç açılmamasını nerden ayarlıyoruz
    bende de nova launcer var.böyle bir ayar göremedim

• serserim09 S kullanıcısına yanıt
    Buradakilerin çoğu daha kamera menüsünü açmayıp dedikleri gibi stok özellikler ile çekenler.
    Cihazın kamera ayarlarında hdr özelliğini açarsanız kaliteli fotolar çekebilirsiniz. Manuel ayarlar ile çok daha iyi fotolar çekebilirsiniz.
    Samsung s4 den iyi s5 den bir tık aşağıda diyebilirim.
    Iphone 4s den iyi 5 den kötü çekiyor.
    LG g3den kötü g2 ile aynı diyebilirim.

• cevaplar için teşekkürler arkadaşlar büyük ihtimal bu hafta alacağım cihazı kameradan çok büyük beklentim yok aslında ama heryerde çok kötü diye okuyunca insan tereddütte kalıyor çöp gibi çekmedikten sonra sıkıntı yok ki en azından idare edecek bir kamerası var
  • Eduroam ama bağlanan var mı ?ben bağlanamadım .

• mk6167 M kullanıcısına yanıt
    wifi manager diye bir uygulama var onu kurup wifi ayarlarından ttls pap gibi yerleri açabilir bağlanabilrisin bağlandıktan sonra uygulamayı kaldırsan dahi bağlantı devam eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikemal4242

Buradakilerin çoğu daha kamera menüsünü açmayıp dedikleri gibi stok özellikler ile çekenler.
    Cihazın kamera ayarlarında hdr özelliğini açarsanız kaliteli fotolar çekebilirsiniz. Manuel ayarlar ile çok daha iyi fotolar çekebilirsiniz.
    Samsung s4 den iyi s5 den bir tık aşağıda diyebilirim.
    Iphone 4s den iyi 5 den kötü çekiyor.
    LG g3den kötü g2 ile aynı diyebilirim.

HDR ozelligini ben acamadim bi yardimci olursaniz sevinirim bu arada telefona 831 mb lik guncellemeyi dun gece yaptim arkadaslar ve telefon sanki daha stabil hale geldi yada ven alisim kullana kullana fakat hala 5.5 olmasi ben yoruyor

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.