Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mk6167

Eduroam ama bağlanan var mı ?ben bağlanamadım .

hocam hangi universitedesin? ben gecen teli i versiyon yaptim ve edurom gitmisti ,neyse yukledim i versiyonu turkce yaptim bi baktim edurom degismis faz 2 sekmesi gitmis kac kez recoveryden falan romu tekrar yukledim olmadi ingilizce yaptim dili duzeldi ama sabaha kadar ugrastim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agonim1453

Konuda bi arkadaş sürekli flyme 5 gelmeyecek. m1 note, mx4, mx4 pro ya betalar verildi. Bizim telefonları unuttu meizu açıklama yaptı falan diyor. Üşenmedim çin sitesinde kurcaladım durdum. Şu anda flyme 5 gelen telefonlar metal, pro 5, mx5 ler. Hatta pro5 ve mx5 e flyme 5.5 betaları gelmiş. Metal hala flyme 5.1 de. Gelelim arkadaşın dediğine ne m1 note ne mx4 ne de mx4 proya beta falan çıkmamış göstermiyor sitesinde. Onlarda hala flyme 4.5 de.

http://www.flyme.cn/firmwarelist-8.html

http://www.flyme.cn/firmwarelist-7.html

Geçen yaz m1 note alacaktım bu telefona güncelleme gelmez 64 biti kullanamam diyordum almadım. Geçen haftada hayırlısıyla 700 liraya aldık. Güzel telefon sadece kamerası hariç diyorum bakın, yoksa 1.3 ghz hız gözünüzü korkutmasın. Mortal combat, real racing, need for speed kurdum oynadım cayur cuyur çalışıyor alet. Arayüze gelecek olursak çift tıklamayla kapatma yok diye nova launcher yükledim. O sorunu da çözdüm, hatta telefon daha akıcı oluyor novayla. Emniyete girip gereksiz uygulamaların başlangıçta çalışmamasını sağlarsanız hız şarj sıkıntısı çekmezsiniz. Dediğim gibi camera hariç 700 liraya alınabilecek başka telefon yok piyasada

o arkadas benim ve meizunun bana gondermis oldugu maili keske silmeseydim neyse bana ""m2 not,lar icin su an flyme 5 gundemde degil m1,mx4,pro ,mx5 ve proya geldi m2 notlar icin tarih veremiyoruz ,lutfen sitemizi takip "" diyor .bunu ben soyluyormusum gibi bir ima ve imaj yaratildiginida anlamak mumkun degil,sizin mesajinizi anlamak mumkun degil siz mx 4 lere gelmedi diyorsunuz facebooktaki meizu kullanicilarindan haberiniz yok sanirim

‎Meizu Türkiye Paylaşım ve Yardımlaşma Platformu
    10 Aralık, 23:12 · İzmir ·
    FlymeOS 5 Beta Kullanım sonuclarım : (MX4 32GB)
    FlymeOS 5 beta'da olmasına ragmen bana 4.5.5A'daki performansı sağladı tek sıkıntıları var ufak tefek şeyler oda stabil sürüm olmadıgı için.
    FlymeOS 5 ile arayüz iyice lolipop tarzında değişmiş ve size lollipop kullandıgınızı hissettiriyor.
    Bazı yerler çince hala ama sorun degil.
    Türkçe yok benim için bir sorun yok zaten hep ingilizce kullanıyordum.
    Geçicekler için geçebilirsiniz şuanlık bir -'si yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zemajestik -- 14 Aralık 2015; 18:13:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Smile Man

quote:

Orijinalden alıntı: I am Barzo

2r-trade den almayın sıkıntı çıkardı

Hocam ne gibi bir sıkıntı çıktı, Şuan oradan sipariş verecektim ama yorumunuzu görünce beklemeye aldım.

siparişleri biraz yavaş veriyor .2 hafta oldu siparişi vereli daha dün kargoya verdi .
  • bu ayarlardaki pil durumları değiştirince etki ediyor mu. bende hiç etki etmiyor gibi bakiye tıklıyorum aynı performansa tıklıyorum aynı.
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    CPU-Z programını indir orada modlara göre çekirdek sayı ve hız değişimini görürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: alikemal4242

Buradakilerin çoğu daha kamera menüsünü açmayıp dedikleri gibi stok özellikler ile çekenler.
    Cihazın kamera ayarlarında hdr özelliğini açarsanız kaliteli fotolar çekebilirsiniz. Manuel ayarlar ile çok daha iyi fotolar çekebilirsiniz.
    Samsung s4 den iyi s5 den bir tık aşağıda diyebilirim.
    Iphone 4s den iyi 5 den kötü çekiyor.
    LG g3den kötü g2 ile aynı diyebilirim.

Samsung s4, lg g2 ve 4s kullandım bu telefonun kamerası bunlardan oldukça iyi bunlardan m2 nota en yakını Samsung s4 fakat ben bir türlü anlamıyorum kameraya kötü diyorlar aynı telefonu mu kullanıyoruz acaba diye düşünüyorum gördükçe evet telefonda odaklanma sorunu var fakat bu kamerayı kötü yapmaz yoksa özellikle gün ışığında oldukça güzel çekimler yapıyor ve dediğim telefonlardan oldukça güzel çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuon -- 14 Aralık 2015; 21:15:23 >

• Kuon kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum hocam.Kamera kötü diyen arkadaşlar cihazlarını servise göndersinler bence cihazlarında problem var gibi gözüküyor.

• quote:

Aynen katılıyorum hocam.Kamera kötü diyen arkadaşlar cihazlarını servise göndersinler bence cihazlarında problem var gibi gözüküyor.

Ayrıca ekleyeyim lg g2 nin çok kötü kamerası var berbat bir çekimi vardı. Telefonu satma sebebim olmuştu hatta.
  • Pamukkaledeyim bende ttls var ama pap yok gerçi arkadaşım telefonunda olmuş ama nasıl yaptı bilmiyorum ben çok uğraştım olmadı QuasH'ın dediği programı deneyeceğim.
  • helluri kullanıcısına yanıt
    Güvenlik uygulamasına gir oradan izin bölümüne girdiğinde başlangıçta hangi programların açılıp açılmayacağını soruyor sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: mk6167

Pamukkaledeyim bende ttls var ama pap yok gerçi arkadaşım telefonunda olmuş ama nasıl yaptı bilmiyorum ben çok uğraştım olmadı QuasH'ın dediği programı deneyeceğim.

Bendede ayni sorun vardi telefonunun dili ingilizce yap tekrar eduromda sekmede pap sekmesini goreceksin
    sonucuda yazmayi unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zemajestik -- 14 Aralık 2015; 22:18:30 >
  • Arkadaşlar telefonu 2 gündür kullanıyorum.Çok memnunum.Şuana kadar gordugum kadarıyla ısınma,kasma,batarya sorunu yok.Tam bir f/p canavari.Daha önceleri note2 kullanıyordum.Şuan için sanki note 2 kullanıyormus gibi hissediyorum.n11 den incehesap adli saticidan aldım.Yaklaşık 1.5 günde kargom elime ulaştı.
    Herkese tavsiye edilir
  • Bende araniza katildim moto g'den sonra meizuya geçtik bakalım.2 gune elimde olur herhalde.600e falan geldi bu arada.

• İyi kullanıcılar çoğalıyor : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

quote:

Orijinalden alıntı: affetmeyeci

Golddan aldigim cihaz guncellemeyi kendim flyme sitesinden indirip kurdum m2 note u secip indirdim. 4.5.3 tu sanirim once surum onu 4.5.4 yapmis olabilir bilmiyorum

hocam birde cihazı sıfırladı mı yedek alıp öyle mi yapalım güncellemeyi

Yedek filan almadim icine whatsapp ile bir iki uygulama yuklemistim ve kamerayi denemek icin fptpgraf cekmistim hepsi ayni sekilde kalmis ve guncelleme yapinca psikolojik midir nedir bilmiyorum ama bi telefona isindim kamerasinda hicbir degisiklik yok hala sevmiyorum.fakat her yerde denildigi gibi f/p canavari.. gangster vegas, modern combat 5 oyunlariyla az cok telefon gucunu de test ettim ve sikintisi yok gayet akici diyebilirim.bu arada telefon elime buyuk geliyor alisamadim diyodum, bugun ona da alistim.hatta telefonumla bi operatorun magazasina almayi m2 den once almayi dusundugum diger telefonlara (samsung a5,j5,j7) da baktim.cok daha kullanilabilir ve şık geldi kendi telefonum.bir de samsung samsung cogu kisi de.. farkli bi cihaz olmasi elimde iyi hissettiriyor onun disinda flyme ye de alistim.eksikleri var ama cok muhim eksikler degil ki illa ki guncellenecek ve hatalari giderilecektir.yorumlarim cok rakamsal olmadi, pek oyle donanimsal bilgim yok siradan vatandas yorumu yaptim, simdiden kusura bakmayin

Edit;hala elimden dusurmemek icin telefonun gırtlağını sıkıyorum

Edit; batarya gucunu test etmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affetmeyeci -- 15 Aralık 2015; 2:18:53 >

• arkadaşlar telefonu kullananlardan tavisye rica edeceğim . şimdi asus zenfone 2 ze550kl ile bu telefn arasında kaldım. kafamdaki sorular ise meizunun servis sorunu oldugunu düşünen arkadaşlar varmıdır ? ikinci telefonun (zenfone kullananlar için) malzeme kalitesi nasıldır ? hangi telefonun uzun kullanımda daha başarılıdır ? cevap veren arkadaşlar için şimdiden teşekkür ederim . iyi forumlar
  • Şu an farkettim.. bildirim isigi secenekleri guncellemeden sonra gitmis sanirim bi bilgisi olan varsa yazabilir mi

• quote:

Güvenlik uygulamasına gir oradan izin bölümüne girdiğinde başlangıçta hangi programların açılıp açılmayacağını soruyor sana.

şarja etkisi ne kadar. kasma durumu falan var mı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: affetmeyeci

Şu an farkettim.. bildirim isigi secenekleri guncellemeden sonra gitmis sanirim bi bilgisi olan varsa yazabilir mi

bildirim ışığı seçeneği var mıydı ki hocam. benim öyle bi seçenek olduğundan haberim bile yok sadece bildirim geldiğinde yanıyor o kadar demek ki yanlışlıkla kapansa bozuldu dicem.
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Şarj konusunda gözle görülür bir fark olduğunu zannetmiyorum.Yani iyi geliyor olabilir bataryaya ama son kullanıcı olan bizlere yansıyan bişey olmaz.
    Ben arka planda çalışan uygulamaları bile kapatmıyorum 6.30 - 7 saat ekran açık süresi alıyorum ki Buda çok iyi bence.

Bu Cihazda kasma yapacak bir durum oluşmaz samsung gibi değil çünkü arayüz o kadar sade hazırlanmışki kasacak ortam bulamıyor cihaz.Cihaz son derece stabil 1.3 ghz dediğimde arkadaşlara inanmayanlar var illa CPU-Z açıp gösteriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopanick -- 15 Aralık 2015; 9:13:52 >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.