Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    stabilitesi ile ilgili bir sorunu yok cihazın daha şuana kadar (neredeyse 2 haftadır) yeniden başlatmıyorum arka planda çalışan hiçbir uygulamayı kapatmam hala bir fiil çalışıyor cihaz.

karar senin tabi
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    launcher telefon icindeki programlari degistirmez.mareketten baska bir muzik dinleme programi deneyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thl 5000 samsung s3 ve 4 elephone p6000 lenovo s 90 ,redmi not 2 ve daha bircok teli inceledim test ettim kullandim
    general mobile one 4 g snapdragon 410 var eski bi islemci ama emin ol m2 notun islemcisine 10 basar mtklar gercekten stabil degil, birtek xelio x 10 lar bayagi iyi .general mobilenin kamera ozellikle on kamera m2 noteden iyi ve genis aci 80 derece olabilir ,arka kamera ayni diyebilirim batarya konusunda m2 tartismasiz, m2 not 6 saat ekran suresi var ekran m2 nin tartismasiz daha canli tasarimda oyle ,isinma m2 notede yok buz gibi mubarek aklima gelenler bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zemajestik -- 15 Aralık 2015; 20:38:32 >
    Malesef hocam menü alfabetik, düzenleme olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neronidas -- 15 Aralık 2015; 21:39:49 >
  • 4.5.4.1I sürümüne güncelleyip ekran süresi azalan ya da herhangi bir şikayeti olan var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neronidas

Malesef hocam menü alfabetik, düzenleme olmuyor.

teşekkürler hocam. ama telefona başka bir hava kattı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

Bu telefonu huawei G7 ile kıyaslayabilecek var mı acaba? iki telefon arasında kaldım.

Hocam bundan önceki G7 idi. Biraz bahsedeyim. İşlemci bi tik aşağı ama normal kullanımda ben hissetmiyorum. Uygulama açılışlarında bariz bi yavaşlık yok. Bir de batarya sanki g7de daha iyiydi. M2 notu henüz 4 gundur kullanıyorum muadil telefonlara gore tabiiki uzun .belki zamanla batarya suresi uzayabilir. G7 kasa yapısı bakımından premium bi cihaz ama onu da kilifsiz kullanamiyordum zaten. Bunu kilifsiz kullanıyorum çok rahatim. Bunun dışında her yönden m2 note diyorum. Ben cihazı çok begendim. Wi-Fi ve sebeke çekimi cok daha iyiki polikarbon kasanın etkisi var sanırım. Arayüz çok daha ve lollipop surumsurumunun hakkını veriyor arayüz g7de lollipop facia oldu. Alacaksanız 4.4.4 e razı olun.

Hocam telefonu tüm teslim aldım ve aldığım gibi yükselttim 4.5.4.1ı sürümüne ilk gelen şarjı ile 5 saat ekran süresi aldım geldiğinde %90 şarj vardı şarja takarken %10 daydı şarjı, kurulum ve telefonu bilmediğim için kurcalamalarla bu süre bence gayet güzel bir süre bir kaç şarjdan sonra bu süre büyük ihtimalle dahada artacaktır bu sürenin altında ise ekran süreniz bence geçin ama iki sürüm arasında kıyaslama yapamıyorum diğer sürümle hiç kullanmadım.
  • androtuna kullanıcısına yanıt
    G7 de cift anten olduğundan şebeke cekim kuvveti en iyi teefonlardan biridir o yüzden sar değeri de yüksektir 5.1 beta süreci iyi değildi şu an şikayetçi olan yok gibi kamera dışında, wifi cekim güçüde 5.1 de artırıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekara -- 16 Aralık 2015; 9:16:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zemajestik Z kullanıcısına yanıt
    Telefonun dilini ingilizce yaptım pap çıktı teşekkürler.

• androtuna kullanıcısına yanıt
    yani siz m2 diyorsunuz. G7 ye Android M de gelecek gibi okumuştum sanki. ama ihtimallere yönelip pişman da olmamak gerek. teşekkürler yorumunuz için
  • agritux kullanıcısına yanıt
    G7 ye android M gelmez büyük olasılıkla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekara T kullanıcısına yanıt
    http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_g7-6646.php

huawei açıklamasına göre gelecekmiş. gelmeyede bilir ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serserim09

Hocam telefonu tüm teslim aldım ve aldığım gibi yükselttim 4.5.4.1ı sürümüne ilk gelen şarjı ile 5 saat ekran süresi aldım geldiğinde %90 şarj vardı şarja takarken %10 daydı şarjı, kurulum ve telefonu bilmediğim için kurcalamalarla bu süre bence gayet güzel bir süre bir kaç şarjdan sonra bu süre büyük ihtimalle dahada artacaktır bu sürenin altında ise ekran süreniz bence geçin ama iki sürüm arasında kıyaslama yapamıyorum diğer sürümle hiç kullanmadım.

benim ekran sürem genelde 4 saatte kalıyor. 3g ile kullanıyorum sanırım onun etkisi var. geçip denemek lazım. teşekkürler yorum için
    benimde çekmediği yerler dışında hep 3gdeydi ve wifi sürekli açıktı hocam bulunduğum konum itibariyle kendisi zaman zaman 2g ye geçiyor. Oyun filan oynuyorsanız belki ondan dolayı az olabilir ekran süresi ben oyun oynamadan aldım bu süreyi belki oyunla daha düşük olabilir.
  • Hocam çift anten filan hikâye. Bizzat kullanıcı yorumu. Ben kırsalda görev yapıyorum. g7yi sırf bu yüzden almıştım ama beklentimi karşılamadı. Turkcell g7 ile zar zor 2 dişi görürken m2 ile abartmiyorum 4 görüyorum. Avea hiç çekmedi 4 ay boyunca g7de m2 ile 3 dış avea çekiyor pencereme sabitledigimde. Yanı bariz iyi. M2 açıklanmamış ama bence yüksek bir sar değerine sahip belki de bu yüzden aciklamiyorlar. G7ye marsmallow gelmesi hayal gibi bir şey. Gerçi buna da öyle :) ama en azından lollipop stabil bunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: serserim09

benimde çekmediği yerler dışında hep 3gdeydi ve wifi sürekli açıktı hocam bulunduğum konum itibariyle kendisi zaman zaman 2g ye geçiyor. Oyun filan oynuyorsanız belki ondan dolayı az olabilir ekran süresi ben oyun oynamadan aldım bu süreyi belki oyunla daha düşük olabilir.

whatsapp, email , telefon görüşmesi, instagram aldığım süre az geldi bir güncelleme yapayım sıfırlıyayım telefonu bakalım değişcek mi süre.
  • 2g çekim açısından öndeki telefonun g2'ye göre çok daha iyi, konuşmalarda ses pürüzsüz. fakat telefonda stabilite sorunları var. şarj yüzde 14-15 olunca bir anda yüzde 1'e düşüyor ve 2 dk sonra telefon kapanıyor.
  • sivert kullanıcısına yanıt
    benim yurtdışı cihazda aynı %20 den sonra 5 dk da bitiyor, önceki sayfalarda romu sıfırdan kurduktan sonra düzeldi gibilerinden mesajlar vardı

4,5,4,1ı sürümüne yüklersem belki düzelir, denemek lazım
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.