Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben kendimde güncellemedim ama pil süresi azalıyor gibi bişeyler okudum yabancı forumlarda o yüzden gerek duymadım.
    Güncelleyen arkadaşlar yardımcı olabilir sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikemal4242

Ben kendimde güncellemedim ama pil süresi azalıyor gibi bişeyler okudum yabancı forumlarda o yüzden gerek duymadım.
    Güncelleyen arkadaşlar yardımcı olabilir sanırım.

Gerek yok o zaman hocam. 50 küsür mb bir güncelleme zaten. şuanlık sıkıntı yok pil süresi azalıyorsa hiç macera aramaya gerek yok
  • gri renk için sizce arka kapak için silikon kılıf kullanmaya gerek var mı. ekran için temperli cam gerek var mı uyumlu oluyor mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: resatt

Ben böyle ozelik arıyorum kamerada on kamerasinda bu ozelik nedir yüz kirisik silme acaba
    ★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017

Arkadaşlar yardım bu ozelik nedir bu modelde varmı yada diğer chin modelinde teşekkür ederim

• alperenugur kullanıcısına yanıt
    Benim cihazın kutusu ve tanıtım kitapçığında Igzo (sharp) yazıyor.

• tanıtım kitaçığinda iki telefonun özellikleri yazılmış. ben mx5 bakıyormuşum
    m2 note igzo panel yazıyor

ama arkadaştaki garantili note2 ile benim çin note2 arasında bariz bir görüntü farkı var????? ayarlar aynı
  • Veeee Üst Durum Çubuğu ???? Bu nedir?
  • alperenugur kullanıcısına yanıt
    Hocam panel rengi çok farklı bir olay gerçekten yani üretici aynı olsa bile renk farklılığı olabiliyor sıkıntı olan bir konu değil bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: canyash

general mobile 4g saf android kullandıktan sonra bu telefon hantal gelmeye başladı

gm 4 g daha akici suphe yok birde snap 410 olmasina ragmen ,flyme cok yavas bi arayuz meizuda bu yavasligin farkinda ve flyme 5 i cikardi fakat onuda m2 haric diger modellerine veriyor anliyacaginiz meizu bile m2 lerle ugrasmiyor daha onceki mesajlarimda belirtmistim bunu vede oylede oldu m2 lere flyme 5 cok gec gelecek en az 5 ay surer zaten beta test surecinde 4 aydir test ediliyor buda demek oluyorki en az 4 ay yok

• Android surumu nedir arkadaslar

• Arkadaşlar elimde iki adet m2 Note var. Ilgilenen olursa özelden mesaj yazabilir

• Selam Arkadaşlar Goldan m2 Notte aldım google play yüklü olarak mi geliyor eğer yüklü değil ise nasil yükleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalemberbat44 -- 9 Aralık 2015; 20:07:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalemberbat44 K kullanıcısına yanıt
    yüklü olarak geliyor
  • Birde flyme hesabi açmak hesaplardan mi açılıyor birde telefon geldiğinde güncel mi geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalemberbat44 -- 9 Aralık 2015; 20:06:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefona flyme 5 ne zaman geliyor?
  • zemajestik Z kullanıcısına yanıt
    M2 note flyme 5.0 verilmeyeceğine dair kaynak var mı?

• kalemberbat44 K kullanıcısına yanıt
    telefon 4.5.3ı ile geliyor güncelleme yaparsan (( önce dili ingilizce yap )) 4.5.4.1ı oluyor

ayarlar-hesaplar-flyme'm
  • Verilecegine dair kaynakta yok 4 pda sitesindeki dedikolara bakarsaniz simdi yuklenmis kullaniyor olurduk ,kaldiki m1 not mx 4 ve mx 5'e verilecegini duyurdu bize hicbir bilgi yok bunu bizzat beta test grubundakiler belirtiyor egerki meizuya sormayin onlar benim m2'ye m1 not surumu yollamislar ben soylemesem adamlar m1 rom yukleteceklerdi neyse velhasil kelam yapacak birsey yok siramizi bekliyecegiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zemajestik -- 9 Aralık 2015; 20:34:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

Arkadaşlar telefona flyme 5 ne zaman geliyor?

en az 4 ay sonra cunku flyme 5 5 aydir hazirlaniyor test ediliyor isin aci tarafi meizu m2 lere flyme 5 icin tarih bile vermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: zemajestik

quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

Arkadaşlar telefona flyme 5 ne zaman geliyor?

en az 4 ay sonra cunku flyme 5 5 aydir hazirlaniyor test ediliyor isin aci tarafi meizu m2 lere flyme 5 icin tarih bile vermiyor

M1 note de 4.5.7 var bizde neden halen 4.5.4 ? bilmediğim bir şey mi var. Meizu MX3 bile 4.5.7 var 2013 de çıkmış bir telefon. Anlamadım gitti.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.