Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlgi ve alakanız için teşekkürler arkadaşlar...
  • m2 note cihazda 4.5.4.1A sürümü yüklü geldi. root için flyme hesabında sistem ayrıcalıkları 'açıldı' yazıyor ama root gerektiren hiçbir işlemi yapamıyorum. root checker yükledim orda da rootlu değil gözüküyor. nasıl çözebilirim bu sorunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

whatsapptan mesaj gelince ekran kapalıyken ekranda gözükmüyor sadece üstte bildirim olarak gözüküyor. iphone gibi olmuyor mu arkadaşlar

WhatsApp ayarlarında bildirimler kısmında ayarı olması lazım .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msncicocuk

Hocam kullanıcılara sorum olacaktı Telefonu yeni sipariş ettim ve güncelleme gerekli mi artıları eksileri nelerdir hangi sürüme geçiyor? şimdiden teşekkürler cevaplarınız için

Güncellemeyle 4.5.41I sürmüne geçiyor. Stabilite güncellemesi. Telefonun dilini ingilizce yapıp öyle güncelleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ama cihazı daha yeni yeni tanıyorum.
    Çift tıklama ile ekran kilitlemeyi nasıl ayarlayacaz?

• malum heriften meizu m2 note aldım 1 haftadır kargo takip numarası çalışmıyor şimdide türkiyeye olan siparişlerde sıkıntı var dedi daha kargolamamış arkadaş. 2r den meizu m2 note alan varsa aydınlatabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

whatsapptan mesaj gelince ekran kapalıyken ekranda gözükmüyor sadece üstte bildirim olarak gözüküyor. iphone gibi olmuyor mu arkadaşlar

WhatsApp ayarlarında bildirimler kısmında ayarı olması lazım .

Kocaman bişey geliyo hocam ben normal ufak bildirim istiyorum ama olmuyor sanırım

• Cihazlarinizi iyi gunlerde kullanin arkadaslar, soracagim hususta pek yorum goremedim, gelen giden ahize ses kalitesi nasil bu telde, bazi samsunglarda gordugum yuksek ama kalitesiz degildir umarim. Objektif yorumlarinizi bekliyorum
    Iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: alikemal4242

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ama cihazı daha yeni yeni tanıyorum.
    Çift tıklama ile ekran kilitlemeyi nasıl ayarlayacaz?

Çift tıklama sadece Touch moda alarak ikonu aşağı çekerek kilitleyebilirsiniz. Ya da root atıp flyme tool yükleyerek üst bara çift tıklayarak kilitleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conanobrien

Cihazlarinizi iyi gunlerde kullanin arkadaslar, soracagim hususta pek yorum goremedim, gelen giden ahize ses kalitesi nasil bu telde, bazi samsunglarda gordugum yuksek ama kalitesiz degildir umarim. Objektif yorumlarinizi bekliyorum
    Iyi forumlar

+1

• conanobrien C kullanıcısına yanıt
    Hocam ahize ses kalitesi iyi diyebilirim ses gayet net ve yüksek geliyor. Ben çok beğendim cihazı tam fiyat performans cihazı.

• Ekran ayarlarında Dinamik bulanıklaştırma nedir bir türlü anlayamadım.

• Şu güç modunu değiştiremedim arkadaşlar sadece bakiyede duruyor güç koruma moduna basıyorum değişiklik yok. Nereyi eksik yapıyorum arkadaşlar

• GARANTİLİ satılan m2 note (M571H) ekranı ile çin için satılan m2 note (M571)ekranı farklı olabilirmi

arkadaşta gördüğüm garantili m2 note ekranı (M571H) biraz daha sarıya kaçıyor sanki AYNI RENK SICAKLIĞINDA

akran ayarlarına girip bir resim çekebilirmisiniz

iyi forumlar
  • Yorum icin sagol dostum,islemci, pil vs.vs ve ahize seside onemli benim icin, uzun bir sure kullanmak istiyorum cihazi
    Iyi forumlar

• Arkadaşlar benim için ses önemli film müzik güzel ses cikiyormu ve on kamerada yüz guzeligi varmı kirisik silme ayarı teşekkür ederim hayırlı aksamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

İthalatçı firmanın servis konusundaki karnesini şikayetvarda inceleyebilirsiniz. Servise işi düşen yandı gibi gözüküyor.

https://www.sikayetvar.com/digitalmarketcomtr

Hocam öyle diyorsunuz da bu çok saçma orası şikayet etmek için oluşturulan bir platform siz orada bir memnunuyet bekleyemezsiniz. Bakın siteyi hiç bilmiyorum ve bir ilgim yok fakat mesela bende bir aralar motorola moto g vardı telefonu kendi ellerimle akvaryuma soktum sonra prince falan yatırdım açılmadı dedim garantiye göndereyim kaybedecek bir şeyim yok gönderdim ve 2 hafta sonra sıfır kutuda yeni bir cihaz gönderdiler ben de öncesinde servis sağlayıcısının şikayetvar.com sayfasına bakmıştım ve umudumu hepten yitirimiştim çünkü sonuçta benim suçumdu her neyse demem o ki oraya bakmamak gerek. Oraya zaten sadece şikayeti olanlar giriyor. Bu antoloji servisine girip mutlu insanlar aramaya benziyor.

senin durum servisin kalitesinden değik, o telefonsa yedek parça bulamadıkları için olmuş hocam :D

telefonu incelememişlerdir bile eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

İthalatçı firmanın servis konusundaki karnesini şikayetvarda inceleyebilirsiniz. Servise işi düşen yandı gibi gözüküyor.

https://www.sikayetvar.com/digitalmarketcomtr

Hocam öyle diyorsunuz da bu çok saçma orası şikayet etmek için oluşturulan bir platform siz orada bir memnunuyet bekleyemezsiniz. Bakın siteyi hiç bilmiyorum ve bir ilgim yok fakat mesela bende bir aralar motorola moto g vardı telefonu kendi ellerimle akvaryuma soktum sonra prince falan yatırdım açılmadı dedim garantiye göndereyim kaybedecek bir şeyim yok gönderdim ve 2 hafta sonra sıfır kutuda yeni bir cihaz gönderdiler ben de öncesinde servis sağlayıcısının şikayetvar.com sayfasına bakmıştım ve umudumu hepten yitirimiştim çünkü sonuçta benim suçumdu her neyse demem o ki oraya bakmamak gerek. Oraya zaten sadece şikayeti olanlar giriyor. Bu antoloji servisine girip mutlu insanlar aramaya benziyor.

senin durum servisin kalitesinden değik, o telefonsa yedek parça bulamadıkları için olmuş hocam :D

telefonu incelememişlerdir bile eminim

Bilmiyorum telefon yeni çıkmıştı hayır işin garibi telefonu açınca bayaz ekran geliyor ve orada su olduğu görünüyordu fakat usb girişi veya kulaklık girişinin orada beyaz çizgiler kırmızı olmuştu yani ordan da rahatlıkla anlarlardı o kadar da bakmamazlık yapacaklarını sanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

GARANTİLİ satılan m2 note (M571H) ekranı ile çin için satılan m2 note (M571)ekranı farklı olabilirmi

arkadaşta gördüğüm garantili m2 note ekranı (M571H) biraz daha sarıya kaçıyor sanki AYNI RENK SICAKLIĞINDA

akran ayarlarına girip bir resim çekebilirmisiniz

iyi forumlar

Tr de satılan cihazın tanıtım kitapçığında ekran amoled olarak görünüyor,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • general mobile 4g saf android kullandıktan sonra bu telefon hantal gelmeye başladı

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.