Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alperenugur

Yurt dışı cihazmı sizinkide, büyük ihtimal ilk yöntemle (sistem img) ı sürüme yükseltilmiş

Anladığım kadarı ile önce 4.5.3a sürüme (orjinal Çin sürüm) dönüp

http://akilli.be/forum/konu-meizu-telefonlari-100-etkili-sekilde-i-surumune-cevirme

Buradaki gibi İ sürüme yükseltilmeli

Yaparsanız görüş bekliyoruz

Sizede sorayım orta tuşa uzun basarak tuş kilidine geçiyormu telefon

ben soyleyeyim evet hocam geciyor ve bunun yazilimsal bir ayari yok sizin gecmiyor ise donanimsal olabilir ya da farli bir rom atin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullananlara bir sorum var. Batarya yuzde 1-2 oldugunda ekran kullanim ssuresi kac saat oluyor ? Birde batafyanin yuzde kacini ekran kullaniyor soyler misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

n11le uğraşmak istemiorum

golddan enparayla 650 tlye almayı düşünüyorum (bütcem 700 tlde)

son sormak istediğim soru var android 6.0 güncellemesi alacakmı
    ve cyogenmod romu var mı?

Bazı kaynaklar alacak diyor, bazıları daha belli değil diyor Android 6 için.

Hocam cihaza Custom Rom yok.

GM 4G alacaktım hem bütçem yüzünden hem de CM var diye ama onun da ses kalitesini cok yerdiler, birkaç yazılımsal sorunu felan da varmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: torquehp

Kullananlara bir sorum var. Batarya yuzde 1-2 oldugunda ekran kullanim ssuresi kac saat oluyor ? Birde batafyanin yuzde kacini ekran kullaniyor soyler misiniz ?

Hiç yüzde 1 e gelmedim fakat %25 de iken ekran kullanım süresi %25 olduğunu görmüştüm diğerleri şöyle idi.

Ekran %25
    Android sistem %18
    Android is %15
    whatsapp %11
    facebook %10
    telefon başta %7
    sesli aramalar %5
    tarayıcı %4
    camera %3
    messenger %3
    telefon bekleme %2
    wake lock %2

bu arada bu wake lock nedir?
  • Arkadaşlar telefonlar konusunda güncel bilgim baya az.Bu telefonla Huawei Ascend G7 arasında kıyas yapılsa hangisi daha iyidir.Sizin değerli yorumlarınıza göre birisini tercih edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasthannibal

Arkadaşlar telefonlar konusunda güncel bilgim baya az.Bu telefonla Huawei Ascend G7 arasında kıyas yapılsa hangisi daha iyidir.Sizin değerli yorumlarınıza göre birisini tercih edeceğim.

G7 işlemci ve ekran olarak m2 ye göre kötü bir telefon g7ye güncelleme geldi ama pek memnun değiller batarya daha az gidiyormuş vs yarın arkadaşım gelince telefonları karşılaştırıp ayrıntılı olarak yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lasthannibal

Arkadaşlar telefonlar konusunda güncel bilgim baya az.Bu telefonla Huawei Ascend G7 arasında kıyas yapılsa hangisi daha iyidir.Sizin değerli yorumlarınıza göre birisini tercih edeceğim.

Ben M2 Note derim şahsen.

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Huawei-Ascend-G7-vs-Meizu-m2-note

• freeman1968 F kullanıcısına yanıt
    bu çin marketinin özelliği nedir herkes aynı şeyi söylüyor,ne var orada çince değilmi zaten..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet herşey Çince ama google installer oradan indirdim google plase olmayan uygulamalar falan olabilir zaten güncelleme ile gidiyor o market ama ben güncelleme yapmadan apk sını aldım.

• M1 note mu daha iyi telefon yoksa m2 note mu?
  • nayir kullanıcısına yanıt
    İşlemci dışında m2 note.
  • Cihaz bimeks te 699 tl olmus

• kalavar kullanıcısına yanıt
    Bimekste Meizu satılmıyor diye biliyorum.
    Link var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

quote:

Kullananlara bir sorum var. Batarya yuzde 1-2 oldugunda ekran kullanim ssuresi kac saat oluyor ? Birde batafyanin yuzde kacini ekran kullaniyor soyler misiniz ?

Hiç yüzde 1 e gelmedim fakat %25 de iken ekran kullanım süresi %25 olduğunu görmüştüm diğerleri şöyle idi.

Ekran %25
    Android sistem %18
    Android is %15
    whatsapp %11
    facebook %10
    telefon başta %7
    sesli aramalar %5
    tarayıcı %4
    camera %3
    messenger %3
    telefon bekleme %2
    wake lock %2

Hocam bir ricada bulunabilir miyim. Şarja takin yuzde 100 olunca cikarin,yuzde 5 veya daha altina kadar kullanin sonra o batarya tuketiminden ekrana tiklayin ve kullanim suresi yazacak,ordaki ekrani cekip koyabilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: alikemal4242

Bimekste Meizu satılmıyor diye biliyorum.
    Link var mı?

Pardon gold bilgisayar da

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

quote:

Ekran %25
    Android sistem %18
    Android is %15
    whatsapp %11
    facebook %10
    telefon başta %7
    sesli aramalar %5
    tarayıcı %4
    camera %3
    messenger %3
    telefon bekleme %2
    wake lock %2

Hocam bir ricada bulunabilir miyim. Şarja takin yuzde 100 olunca cikarin,yuzde 5 veya daha altina kadar kullanin sonra o batarya tuketiminden ekrana tiklayin ve kullanim suresi yazacak,ordaki ekrani cekip koyabilir misiniz ?

Tamam şu an %50 de sabah atarım.

• Lasthannibal kullanıcısına yanıt
    G7 nin ekranı seni tatmin etmez, ama kasası gayet sağlam ve karizma bir cihaz.

• bu flyme hesabımızı internetten, icloud gibi olan yer var ya onu ingilizce olarak kullanamıyor muyuz çince site karmakarışık birşey anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantastik74 -- 7 Aralık 2015; 14:13:06 >
  • mk6167 M kullanıcısına yanıt
    Dostum şu çin marketi apk sını bana bir atabilirmisin? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1968 -- 7 Aralık 2015; 14:29:35 >
  • Arkadaşlar Meiznun çift hatlı modelelrinden M2Note ve MX5 arasında kaldım. İki sorum olacak sizlere. Aynı soruyu MX5 anakonusunda da paylaştım.
    MX5 1459TL n11.com2da ve kuponla 1200TL'ye alabileceğim. Ancak şu günlerde Meizu M2note'un sert fiyat düşüşü beni düşündürmeye başladı açıkçası. DubaiBilisim isimli satıcıda 699TL'ye düştü M2Note ve kuponla 525TL ye alabileceğim. Sizce aradaki 675TL'lik farkı vermeye değer mi MX5 için?

Telefonla oyun oynayan birisi değilim; çift hat , internet gezinme hızı ve telefonun donmadan stabil çalışması benim telefondan beklentim. Mevcut telefonum Samsung i8552 ve 3G açıkken ikinci hattın şebekesi çekmiyor ve arayanlar ulaşamıyor. Meizu modellerinde bu tür sıkıntılar oluyor mu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.