Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mk6167

Bende m2 note almak istiyorum ama burada okuduğuma gore telefonun birkaç sorunu varmış SD kart vs bunlar kronik mi yoksa yazılımsal mi birde garanti nasıl oluyor garantiye sağlayan firma güvenilir mi ?

Sd kart sorunu yazılımsal bizde sorun yok. Sorun yaşayanlar flyme v4.5.3 olanlar 4.5.4 cihazı süper hale getirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tiger_man kullanıcısına yanıt
    kart sorunu ben yaşadım ama kart değiştirince sorun kalmadı ve telefonu güncelledim..bugün gözüme çarptı kamerada sıkıntı var gibi..sıkıntı derken yakından yazı yazan bir yeri çekecektim bulanık çekiyor bir türlü net olmadı..fv-5 programını da kullanıyorum onda da aynı..normal resimler de güzel değil sanki gm 4g resimlerim daha iyi gibiydi

• canyash kullanıcısına yanıt
    ryalp
    22 Kasım 2015; 0:32:27 (1200 mesaj)
    guncelleme 2 yil boyunca alir her ay arayuz yani flyme os guncellemesi alir ancak kameradan cok beklentin olmasin bu fiyatada zaten bu kadar olur

• ryalp kullanıcısına yanıt
    sağlık olsun..peki güncelleme yapmak için ingilizce yapmıştım telefonu hep böyle mi olacak

malesef boyle olacak turkce sonradan eklendi bazen problem oluyor bazi durumlarda

• ryalp kullanıcısına yanıt
    o zaman arada ingilizce yapıp kontrol etmek mi gerekir

hayir turkcede guncellemeyi gorup indiriyor sadece yuklerken ing yapmak gerekiyor

• arkadaşlar merhaba
    internetten m2 mini aldım. sadece imei atmak için açılmış. tabi flyme hesabı da açılmış. ama şifreyi bilmiyorum. tekrar silip yeniden nasıl kurabilirim
  • @canyash dosto senin cihaz son sürüm ile düzelmez ise büyük ihtimal Çin versiyon yada donanımsal sorun var

• ön kamerası nasıl telefonun 5mp gibi mi çekiyo yoksa tek piksel mi :)
  • 4.5.4i versiyonu nasıl kurarız acaba.
  • Sipariş ettim inşaallah sıkıntı çıkmaz. Bir buçuk yıldır moto g kullanıyorum artık yetmemeye başladı kamerada zaten moto g den daha iyi olacaktır bana yeter.

• tiger_man kullanıcısına yanıt
    hafıza kartı sorununu diyorsan öyle bir sorun kalmadı hallettim ve son sürümü de yükledim

nasıl yüklediniz

cıhazınızda önce yüklü olan sürüm hangisiydi,

bendeki note 2 ye, sistem.img dosyası ile 4.5.3ı sürümü yüklenmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 4 Aralık 2015; 14:47:17 >
  • Arkadaşlar bende bugün sipariş geçtim. Tavsiye edeceğiniz kaliteli ekran jelatini ve ince kılıf var mı
  • alperenugur kullanıcısına yanıt
    4.5.3 ile geldi telefonu sıfırla dedim sıfırlandı ve açılınca dil seç diyor ingilizce seçtim telefonu açtım güncelleme kontrol edince hemen 4.5.4 geldi yükledim sonra tekrar sıfırla yaptım ve Türkçe seçip telefonu açtım..her güncelleme geldiğinde telefonu sıfırlamak gibi takıntım var

en güzeli telefonu sıfırlayıp kurmak, sanırım sizin telefon 4,5,3a yada 4,5,3u ile geldi

sizede sorayım telefonu orta tuşa uzun basarak tuş kilidine geçirebiliyormusunuz

bende tuş kilidine geçmiyor, varmıdır bir ayarı

• telefonu sıfırladım. yeni flyme hesabı açtım login dediğimde bu telefon abd123@flyme.cn olarak hesap açmış diyor. bundan çıkıp tekrar deneyin diye bir yanıt alıyorum.
    sorunu çözebilecek varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pala_gro -- 4 Aralık 2015; 17:22:52 >
  • Gold da web e özel fiyat 699 tl olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pala_gro kullanıcısına yanıt
    aynı olay gm4g de de vardı ama ben sıfırlayınca sıkıntı olmadı..tuş kombinasyonu ile hardreset atmayı dene

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.