Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
169.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım ben biraz araştırayım şu an telefon gayet akıcı..Eski telefondan çıkardığım hafıza kartını bu telefona taktım kartı görüyor ama içinde apk dosyaları vardı yüklemedi ayrıstırma sorunu dedi..video vardı açmadı resim vardı açmadı telefon hafızasına kopyalayıp yükleme yapayım dedim kopyalama başarısız dedi..anlamadım kartı bilgisayara takıp içini boşaltıp telefonda format atıp öyle deneyim bakayım..bir de yüklediğim uygulamaları hafıza kartına taşı tuşu aktif..taşı dedim taşıdı ama o programlar çalışmadı sonra..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canlar sizin için rehber ve aram uygulamasi buldum hemde samsung arayüzünden dahada gelişmiş malum meizu arama çok sade veye çok eksikler var kişi silme yok ve bastığın gibi refleks arıyor.
    Buyrun çift hat ayarı da var temalar da var
    Xda katkıları ile
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free

• @canyash
    Arkadaşlar cihazı yeni alanlar mutlaka yeni sürüm güncelleme yapsın çünkü yükü sürüm aşırı problemler var

• tiger_man kullanıcısına yanıt
    Kardeş aynen bende onu soracaktım simdi telefonu aldım geldi güzel telefon farklı ama hafıza kartında sıkıntı yaptı..Eski telefondan çıkarıp buna taktım içinde programlar vardı yüklemedi..sonra kartı bilgisayarda biçimledim taktım kartı görmedi..iki üç kere taktım gördü telefonda da biçimlendirdim..bu sefer de 32 gb olan kartı 19 mb görüyor..

• canyash kullanıcısına yanıt
    Hafıza kartı sorunu yaşayan var mı kartı bilgisayarda biçimlendirip telefona takınca arızalı kart diyor biçimlendir diyorum 15.9 mb görüyor

• Ben sorun yaşamadım,acaba kartta mı telefon da mı sıkıntı.

• 61last kullanıcısına yanıt
    Kart devamlı kullandığım kart dün 4g telefondan çıkardım bilgisayar görüyor okuyor xfat mi yapsam

• Canyash benim eski telefonum galaxy s4 de kullandığım hafıza kartı Transcend 32 gb micro sd hc idi. M2 note da sorunsuz çalışıyor hepsini görüyor ve kullanabiliyordum. Tabii 32 de yetmeyince bizim M2 notun 128 gb lık hafıza kartı kapasitesinin olduğunu görünce zıplayıp 128 gb Sandisk miso sd xc class 10 hafıza kartı aldım. 124 gb olarak görüyor. Burada bir sıkıntı yok. 32 liğin içindekileri hevesle hemen kopyaladım. Kopyalama da da sıkıntı olmadı ve ancaak açabildiği videolar açılamaz oldu. Mx player bs player vs tüm video programlarını denedim nafile. Hafıza kartını telefonda biçimlendirip 32 liği kopyaladım, olmadı. Resimleri de açamadı. Kartı bilgisayarda biçimlendirdim, gene olmadı. Denenebilecek diğer formatlama (Bilgisayar yönetimi bölümünden) çeşitlerini de denedim yok yok yok. Aldığım arkadaşa mana bulup görüştüm, ben 4 adet sattım kimseden bir şikayet yok, kendim de kullanıyorum karta ps3 oyunu attım, oradan da ps3 konsola kopyaladım, herhangibir bozulma olmadı, oyun oynuyorum diye cevapladı. Sanırım yanlış bir kart aldım. Micro sd hc olsa belki bu sorunları yaşamazdım diye düşünüyorum. Çünkü 32 Gb lık kartım micro sd hc.
    Tüm arkadaşların bilgisi olsun (bilhassa 128 gb lık) kart hakkında diye düşünüp yazdım.
    Bir de şunu sormak isterim, ingilizceye alıp güncelledikten sonra çin marketi uçtu. Bunun apk sını bulabilen arkadaş var mı? Varsa burada bizimle paylaşırsa sevinirim.

• freeman1968 F kullanıcısına yanıt
    kartım kingston 32 gb class 10 micro sd hc..arkadasın telefonda 8 gb kart var onu cıkarıp taktım onu görüyor..arkadasın telefonda benim kartı görüyor..benim kartı arkadasın telefonda biçimlendirdim benim telefona taktım 32 gb ın hepsini görmeye basladı sıkıntı yok..içine de 190 civarı apk attım bilgisayardan atarken bir yerde takılıyor onu atla diyorum öbürlerini atıyor..sonra telefondan baktıgımda attıgım apk lar takılan yere kadar 10 tanesi filan sağlam yüklüyor ama diğerleri bozuk ayrıştırma hatası diyor..sonra telefon içinden biçimlendirince 15.9 mb olarak görüyor..dilini ingilizce yapıp telefonu günceleyim mi..güncellemeden sonra sıkıntı mı yaşarım yoksa memnun mu kalırım..gidecek olanlar neler çin marketi gidiyor galiba baska giden var mı güncelleme yapan arkadaslar önerebilir mi..bir de çin marketin ben şu an apk sını alıp atamam mı bir sıkıntı olmaz sanırım..çin marketini açtım onda ne var ki herşey çince :) ciddi işe yarar bişey var mı hiç anlamıyorum ondan..bir de güncelleme yaparken telefonu ayarlardan sıfırlayıp açılınca dili ingilizce seçip güncelleme denetleyince güncelleme gelir mi..sonra tekrar sıfırlar açılınca dili türkçe seçerim.

• Dostum, benim 128 likte bazı ilginçlikler de oldu. Yüklemeyi başardığım, gözüken, müzikler-uygulamalar-videoların hemen hemen hepsini bir kez kapatıp açtıktan sonra görmüyordu. Sanırım bu telefona 128 lik değilde 64 lük kart denemesinde bulunmak lazım.
    Çin marketi evet , dediğin gibi çince. Tema ıvır zıvır yüklüyorduk, değişiklik için iyi oluyordu.
    Ben güncellemeyi ingilizceye çevirip yaptım. Sonra çin marketin gittiğini görünce fabrika ayarlarına sıfırladım. Sıfırlamak tam çözüm olmuyor. Flyme 4.5.3I dan 4.5.4I sürümüne yükselmiş olan cihazı 4.5.3I yapamıyorsunuz. Gene 4.5.4I ile açılıyor. Market gelmiyor geri yani. Apk sını bulamadım maalesef.
    Bekliyecez. Ama yükleyen sayısı günbe gün artıyor. Ben yüklerken 41000 civarındaydı, dün baktım 60000 i geçti.
    Flyme 5.0 i dört gözle bekliyoruz bakalım.

• Telefondaki Çin marketi uygulamasını daha önceki mesajlarda paylaşmıştım. Deneye bilir misiniz

güncellemeyi nasıl yaptınız yapınca daha iyi mi oldu yoksa bu sürümde kalmalı mıyım..güncelleme yapılış şeklini detaylı anlatır mısınız
  • Telefonu ayarlardan dil ve saat seçeneğinden ingilizceye alıyoruz. Yükselt ikonuna tıklayınca yeni sürümü gösteriyor. İndir diyoruz. Bildiğin sistem yükseltme. Bende yarım saat kadar sürdü. Kapadı açtı falan. Açılınca dil ve saat seçeneğinden tekrar türkçeye alıyorsun olay bitiyor. Ne değişti dersen, pek de değişen birşey görmedim desem doğru olur. Ben telefonu sıfırlayınca eski haline dönmediğini bilsem, güncellemezdim. Kişiden kişiye değişir ama ben çin marketini gezip duruyordum. Beğendiğim bir tema bulduğumda indiriyordum. Daha başka uygulamalarda vardı. Şimdi bunlardan mahrumum.
    Sanıyorum ki Meizu Türkiyeye fazla bir cihaz göndermiyor, bu nedenle güncellemelerde de ülke bazında pek önemimiz olmuyor. Global bağlamda eh işte veriyor güncellemeyi.
    Türkiyede bu şirket ne zaman ciddi bir pazar payı elde ederse o zaman önemser burayı. Kısa vadede bu pek mümkün gözükmüyor.
    Ülkemizde Samsung , Lg, Htc, Sony gibi firmalar hergün bir model çıkartmakta ve pazar payları aldı yürüdü. Kullandınız mı bilmem, ben eski bir Bada kullanıcısıyım.
    Bada samsung un kendi dizayn ettiği işletim sistemi. Wave 2 telefonumla epey bir kullandım. Stabil hızlı bir işletim sistemiydi. Ama ne yazık ki marketi çok zayıftı. Mesela bir navigasyon programı bile bulamıyordun. 2 seneye yakın kullandım, baktım olmadı androide geçtim.
    Şimdi de tarzım şu oldu, herkeste olmayan bir telefon kullanmak. Meizu ile başladık bakalım. Telefon, bilhassa şarj süresi bakımından şahane. 2 günü bulduruyor. Çevreme hep tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1968 -- 27 Kasım 2015; 18:06:41 >

• @canyash gardaş eğer cihaz içinde güncelleme yapmak istemiyor isen daha temizi için şunu yap
    Flyme sitesinden m2 note son sürüm indir flyme hesabı aç. Dosyayı cihaza at clear data işaretle ve reset atacak kurulum yapacak

• quote:

Orijinalden alıntı: freeman1968

Telefonu ayarlardan dil ve saat seçeneğinden ingilizceye alıyoruz. Yükselt ikonuna tıklayınca yeni sürümü gösteriyor. İndir diyoruz. Bildiğin sistem yükseltme. Bende yarım saat kadar sürdü. Kapadı açtı falan. Açılınca dil ve saat seçeneğinden tekrar türkçeye alıyorsun olay bitiyor. Ne değişti dersen, pek de değişen birşey görmedim desem doğru olur. Ben telefonu sıfırlayınca eski haline dönmediğini bilsem, güncellemezdim. Kişiden kişiye değişir ama ben çin marketini gezip duruyordum. Beğendiğim bir tema bulduğumda indiriyordum. Daha başka uygulamalarda vardı. Şimdi bunlardan mahrumum.
    Sanıyorum ki Meizu Türkiyeye fazla bir cihaz göndermiyor, bu nedenle güncellemelerde de ülke bazında pek önemimiz olmuyor. Global bağlamda eh işte veriyor güncellemeyi.
    Türkiyede bu şirket ne zaman ciddi bir pazar payı elde ederse o zaman önemser burayı. Kısa vadede bu pek mümkün gözükmüyor.
    Ülkemizde Samsung , Lg, Htc, Sony gibi firmalar hergün bir model çıkartmakta ve pazar payları aldı yürüdü. Kullandınız mı bilmem, ben eski bir Bada kullanıcısıyım.
    Bada samsung un kendi dizayn ettiği işletim sistemi. Wave 2 telefonumla epey bir kullandım. Stabil hızlı bir işletim sistemiydi. Ama ne yazık ki marketi çok zayıftı. Mesela bir navigasyon programı bile bulamıyordun. 2 seneye yakın kullandım, baktım olmadı androide geçtim.
    Şimdi de tarzım şu oldu, herkeste olmayan bir telefon kullanmak. Meizu ile başladık bakalım. Telefon, bilhassa şarj süresi bakımından şahane. 2 günü bulduruyor. Çevreme hep tavsiye ediyorum.

ben her zaman diyorum şu güncellemeleri yüklemeyin hiç bir işe yaramıyor benim tüm mesajlarımda yazıyor bakın.deiklerim çıkıyor dimi meizu bizi unuttu tırıvırı şeyler güncelliyor asıl kaymağı gözbebeği metal ve mx 5 e veriyor boşa bişi beklemeyin ve güncelleme yapmayın

Sende benim kafadasin bende marka olmuş markaları sevmem o sebeple bunu aldım ama bu marka yani meizu kendisi ekstra çaba göstermesi lazım Türkiyede marka olmak için yoksa millet görmeden etmeden almaz duyduğu markaları alır..ben birşey yapmayım millet beni alsın yeterli çoğunluk olunca ben Türkiye ye yatırım yaparım mantığı yanlış..

• kalıtelı telefon fakat gereksiz pahalı, çindekı emsal donanımı sağlayıp %40 daha ucuz urunler var, dahası fırmware desteğıde guçlenmesı lazım

menmunmuyum ? evet, fakat alımınyum kasalı olsa daha ıyı olurdu
    Teşekkürler kardeş hallettim ingilizce yaptım ve güncellendi..hafıza kartı sorunları devam ediyordu eşimin telefonda aynı kart vardı ikisini değiştirdim sikinti yok şimdi ikisinde de..bir de klavye olayını sorayım arkadaşlar..ben tuşlu nokia telefonlardan hatıra kalan t9 klavye olayına alıştığımdan t9 klavye kullanıyorum..yıllardan beri android telefonlar kullanıyorum TouchPal klavyeyi keşfettim ve bu telefonu aldım bunun içinde kendiliğinden çıktı bu TouchPal klavye..ama programsız telefonun kendi klavyesi t9 olsun istiyorum bu telefonda öyle bişey yok sanırım ya da ben bulamadım..telefonun kendi klavyesinde t9 modu var mı

• @canyash gardaş sen baya geriden geliyorsun biraz araştır yaw.
    T9 artık çoğu klavyeden kalktı ama touchpal eski sürümde var 2012 sürümü. Onu indir.
    Ben qwerty kullanıyorum swiftkey klavye müthiş.

araştırıyorum kardeş merak etme..çoğu klavyede yok doğru ama bazı telefonların kendi klavyesinde var..ben TouchPal kullanıyorum ve bütün sürümlerde var..programsız kullanmak istemiştim ama olmayacak galiba..meizu nun pc suite programı var mı

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.