|
Bildirim
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talo16 -- 5 Temmuz 2021; 17:16:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuykil -- 16 Eylül 2020; 23:32:44 > |
Telefona format atmak zorunda kaldım ve bu aşağıda ki sanal tuşları bir türlü gizleyemedim. Bu navigation bar'ı nasıl gizliyorduk? Menülerden hiç bir şekilde bulamadım. Yardımcı olur musunuz? |
Bu cihazı bi ben kullanıyorum artık galiba :). Bu telefonda nasıl konum kapanıyor, bilen var mı? Çektiğim her fotoda konum çıkıyor konumu kapatmama rağmen. Nerden tam kapanır, var mı bir ayarı yardımcı olur musunuz? |
Konuyu açan olarak kullanan tek ben kaldım arkadaşlar galiba. Telefonun kasası yamuldu ve hoparlör patladı bu iki parçayı tedarik edebilecek olan varmıdır lütfen olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talo16 -- 5 Temmuz 2021; 17:18:58 > |
Hocam var hala, telefon çok kasmaya başladı üstdeki arkadaşın paylaşımını indirip kurayım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |