Şimdi Ara

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.928
Cevap
80
Favori
391.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler. Telefonun içerisinde yüklü olan rom zaten U versiyonu o yüzden sordum . U dan kurtulup A ya geçebilirim yani herhagi bir sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerdogan85

Teşekkürler. Telefonun içerisinde yüklü olan rom zaten U versiyonu o yüzden sordum . U dan kurtulup A ya geçebilirim yani herhagi bir sıkıntı olmaz.

Yukleyebildiginiz surece hic bir rom sorun olmaz sorun olcak romu yukletmiyor rahat olabilirsinizz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OLIVERA

quote:

Orijinalden alıntı: aerdogan85

Arkadaşlar U versiyonunu diğer versiyonlara çevirme imkanı varmı ?

Bunlara Takılmayın Siz U Versiyonu Unicom (Türkcell - Vodafone) Gibi Meizu'yu Taksitli Yada Hat Üzerinden Satan Şirketin Sürümü Siz İndirmeyin Onu Gereksiz Şeyler Yüklü

Cihazın 2 Modeli Var Sizinki M461'dir Çünkü Üniversal Sürümdür.

Siz A Sürümlerini İndirerek Rahatça Yükleyin Google Play İçinse Cihazdaki App Market'den Mx4 Google Yazarak Google İnstalleri Bulabilirsiniz.

Ayrıca M460A Sürümü Var Bu Sürüm Çinlilere Özel Romları I Olarak Geçer Siz Bunu Yükleyemezsiniz Çünkü Bootloaderleriniz Kilitlidir Çin Versiyonunda Bu Açıktır.

Ayrıca M460A Versiyonu İçin YunOs Var Yüzde 33 Hız ve 60'a Varan Pil Ömrü Veriyor Test Aşamasında Üniversal Sürüm İçinde Bu Bekleyiş Vardır.

Ayrıca TÜrkiye'ye Geleceğinden Şüpheliyim Biri veya Birileri Bu Cihazı Burada Satacak Olsa Şimdiden Reklamını Yapardı.

Mesut Çevik İyi Reklam Yaptı Fakat Yeterli Olmadı Ben Bile Daha İyi Reklamını Yaptığımı Düşünüyorum En Azından Onlarca Kişiye Her Konuda Yardımcı Oldum.

Gercekten guzel bilgiler verdin bize Ama bekliyorum eger ocaka kadar gelmesse gidip note39005 modelini alicam istanbul bilisimden ,umuarim gelir

• Arkadaşlar @patiklipire arkadaşımızın açtığı konuyu yönetim kapatmış. International Mobile Equipment Identity repair işlemi için kendisine ve bana ulaşabilirsiniz her türlü yardımcı oluruz. Saygılar..
  • Kimin zoruna gitmişde konu kapatılmış acaba!!!
  • kasai K kullanıcısına yanıt
    sanrıım yurtdışı kimse alp ime atmasın diye bunu yaptılar galiba tr ye gelicek cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcines

sanrıım yurtdışı kimse alp ime atmasın diye bunu yaptılar galiba tr ye gelicek cihaz

Bunu bilemeyiz fakat herkes ogrendi zaten artik cok gec

Unutmayin ki imei degistirme isi yasal degildir u yuzden de olabilir ayrica trye gelip gelmemesi hic fak etmicek zaten her turlu yurt disi fiyati ile ayni olur

• quote:

quote:

Unutmayin ki imei degistirme isi yasal degildir u yuzden de olabilir ayrica trye gelip gelmemesi hic fak etmicek zaten her turlu yurt disi fiyati ile ayni olur

Gerçi ben göremedim ya,nese teli alırsam bakarız artık

• quote:

quote:

quote:

Gerçi ben göremedim ya,nese teli alırsam bakarız artık

Siz alin hallederiznozelden nasil yapildigimi :)

• yolda 1 adet meizu mx4 var ve elimde inew v3 satılık istanbul eskişehir ve kutahyadan elden teslim edilir
    meizu mx4 1250 tl
    inew v3 450 tl
    5542790493
  • OLIVERA O kullanıcısına yanıt
    Hocam mx4 pro'yu da halledebilir miyiz?
    İşlemciler farklı ama telefona tutuldum bi kere

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa043

yolda 1 adet meizu mx4 var ve elimde inew v3 satılık istanbul eskişehir ve kutahyadan elden teslim edilir
    meizu mx4 1250 tl
    inew v3 450 tl
    5542790493

''mustafa043''
    Bunun Yeri Burası Değil Bir Daha Uyarmam.

Proyu Bende Merak İle Beklemedeyim Fakat Ona İmei Atılamayacağını Söylemek Zorundayım

SnapDragon Olsa Atabilirdim Fakat Mx3'tende İyi Biliyorum Ki Hiç Bir Box'ta Dahil İmeiye Erişilemiyor ki Zaten Note 3-4 Deki İşlemciden Bahsediyoruz Zaten Kendi Samsung Cihazlarında Dahi Atılamıyor Bu Yüzden Mx4 Pro Modelini Pasaport Kaydı Zorunluluğunu Bilerek Almalısınız

• OLIVERA O kullanıcısına yanıt
    En iyisi aslında , çünkü güncellemeleri de alır. S3'r ROM atarken brick yapmıştım. Yalnız cihazı ingilizce kullanmak zorunda kalacağım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyslamdunker

En iyisi aslında , çünkü güncellemeleri de alır. S3'r ROM atarken brick yapmıştım. Yalnız cihazı ingilizce kullanmak zorunda kalacağım sanırım.

Turkiye,ye gelirse boyle bir sorun kalmicak ayrica cihazi kullandigim sure biyunca ayarlar kismi haric her yeri turkce yapmistim cokta hos olmustu

• Arkadaslar bu cihazi alirsak imei atabilirmiyiz ? Imei atilmiyor ise pasaport kaydini kaca yaparlar

• İmei atılıyor forumda konusu mevcut. Hatta şuan bugün gelen ve ancak ayarlarını bitirebildiğim mx4 den yazıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kasai

İmei atılıyor forumda konusu mevcut. Hatta şuan bugün gelen ve ancak ayarlarını bitirebildiğim mx4 den yazıyorum.

Konu maalesef silindi. Ama özelden yardımcı oluruz isteyene.

• Hala haber yokmu ya ne zaman satisa cikicak turkiyede.

• imei olayı çözüldü mü? bazı forumlarda normal mtk6589 yöntemiyle yapılabildiğini ve başarılı sonuçlandığını yazmışlar ama, bilemedim. bir de bu imei değişmeme olayı tüm mtk 6595 işlemcilerde mevcut değil de sadece meizu'ya has bir olay öyle mi? yani durum öyleyse zopo zp999 alalım abim çinde 4 gün içinde aldırmam lazım ona göre alalım imei olayında patlamayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shephard16

imei olayı çözüldü mü? bazı forumlarda normal mtk6589 yöntemiyle yapılabildiğini ve başarılı sonuçlandığını yazmışlar ama, bilemedim. bir de bu imei değişmeme olayı tüm mtk 6595 işlemcilerde mevcut değil de sadece meizu'ya has bir olay öyle mi? yani durum öyleyse zopo zp999 alalım abim çinde 4 gün içinde aldırmam lazım ona göre alalım imei olayında patlamayalım.

Zopo gibi markalarda zaten imei sorunu yok fakat meizu yerine gidip zopo aldirmanin nasil bir mantik oldugunu cozemedim neyse imei degisir kafaniza takmayin basit is o.
    Hayirli olsun simdiden

Bu arada meizu mx4e imei atiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OLIVERA -- 3 Aralık 2014; 15:49:48 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.