Şimdi Ara

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.928
Cevap
80
Favori
391.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar cihaz güç tasarruf modunda asphalt 8 gibi oyunları kasmadan oynatabiliyormu?
  • Hepsi oldukça hızlı hocam merak etmeyin. İnew den thl den çok daha hızlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

3g çekim kalitesi, görüşme kalitesi, gps performansı, Wifi ağlarına bağlanma hızı nasıl Arkadaşlar başka telefonlarla kıyaslarsanız daha iyi olur

Çekim Gücü Wifi vs. Görebileceğin En İyi Kalite ve Yüksekliktedir. Çünkü Antenleri Cihaz Dışındadır.

Gta SA'yı Bile Balance (Normal Mod)'da 3 Saniyede açıyor.

Sorduğunda Sorumu Dedirten Birşey Oldu Bu Oyun AÇıyormu Demen
  • Balans ta biraz önce açtım oldukça akıcı oynadı ısınma neredeyse hiç yok

• Beyler peki 3g ağlarına wcdma ile mi bağlanıyor yoksa gsm/UMTS ağlarından mı bağlanıyor? Bir de 3g de hangi operatörle kaç mbps hız görüyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uacellat_62 -- 4 Aralık 2014; 20:49:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

Beyler peki 3g ağlarına wcdma ile mi bağlanıyor yoksa gsm/UMTS ağlarından mı bağlanıyor? Bir de 3g de hangi operatörle kaç mbps hız görüyorsunuz

Gsm / Wcdma / Lte (İstediklerin Arasında Seçim Yapabiliyorsun.

Dilersen 4/3g

Dilersen 3/2g

Dilersen Yalnızca 2G.

Yani Tükiye'de Sorunsuz ve Hızı Vodafone 4 Gb Süper İnternet Kullanan Biri Olarak Evimdeki 16 Mbps TTnet'ten Daha Hızlı Ne Yazık ki
  • Cevaplariniz icin tesekkurler arkadaslar :) umarim en kisa zamanda araniza katilacagim

• sanırım bu cihazda gm elite olayına dönecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

sanırım bu cihazda gm elite olayına dönecek

gm elite olayı derken neyi kastettiniz hocam ?
  • Şu vakit piyasaya girecek denilipte 2-3 ay geç gelmesi gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazı Çin'den getirmeyi düşünüyorum 32gb olarak beyaz ile GOLD arasında ne farklar var yunos olayı nedir? Bilen varsa

• arkadaşlar şimdi çinde abim. bana fotoğraf attı meizunun ama arkasında m460 yazıyor. sanırım bu çin versiyonu. m461 almam gerekiyor diye biliyorum. eğer m460 alırsa ne gibi bi problem olur. yazılımla falan değiştiremez miyiz? sonuçta donanımları aynı yazılımsal bir fark var. ve benim için ne gibi eksileri olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemihGüzey

arkadaşlar şimdi çinde abim. bana fotoğraf attı meizunun ama arkasında m460 yazıyor. sanırım bu çin versiyonu. m461 almam gerekiyor diye biliyorum. eğer m460 alırsa ne gibi bi problem olur. yazılımla falan değiştiremez miyiz? sonuçta donanımları aynı yazılımsal bir fark var. ve benim için ne gibi eksileri olur.

Türkiyede 3g çalışmaz çin versiyonunda. Wcdma yazması gerek kutuda
  • bu telefonun güncelleme almama gibi bi durum var mı? alıyorsa da ne kadar güncel kalır? teşekkürler..
  • Crunch. kullanıcısına yanıt
    Şuan 4.4.4 kullanıyor ve lolipop için çalışıldığı açıklandı hocam.

• kasai K kullanıcısına yanıt
    firmayı bilmediğim için ürününün arkasında durup durmadığını bilmiyorum o yüzden sordum. sizce 1000 lira dolaylarında bundan iyisi var mı yeni çıkanlardan(2014)
  • Meizu kaliteli cihazlar yapıyor genelde mx2 ve mx3 bile güncelleme alıyordu bildiğim. Kendi android arayüzünü kullanıyor flyme os. MTK 6595 li cihazlar daha çok yaygın değil zopo zp999 gelecek bildiğim. Bu chipset 4k video çekiyor ve bunu yeni çıkan codecle (adını hatırlamadım) çok daha küçük boyutlarda çekiyor vs.. Cihaz ele alınınca kaliteli olduğu heryerinden belli olmakta. 9 saat ekran süresi aldığını söyleyen olmuş ben henüz 4.5 saati geçemedim ama cihaz 3-4 günlük daha batarya oturunca artar muhtemelen. Testlerde işlemci snapdragon 801ac leri geçiyor. 50.000+ antutu puanı var ve şuan 1.antutuda. Aklımada başka birşey gelmedi. Sorunuz varsa cevaplarım.

• kasai K kullanıcısına yanıt
    çok güzel bilgiler vermişsiniz teşekkür ederim. benim merak ettiğim başka bi nokta herhangi bir kasma, donma vs var mı? lg g3 3gb'lık modelinde bile kasmalar varmış. akıcıysa ve programları rahat çalıştırıyorsa. bence fiyatını hakediyordur. bir de müzik dinlemek için programı var mı sony'deki walkman gibi? şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crunch.

çok güzel bilgiler vermişsiniz teşekkür ederim. benim merak ettiğim başka bi nokta herhangi bir kasma, donma vs var mı? lg g3 3gb'lık modelinde bile kasmalar varmış. akıcıysa ve programları rahat çalıştırıyorsa. bence fiyatını hakediyordur. bir de müzik dinlemek için programı var mı sony'deki walkman gibi? şimdiden teşekkürler.

Flyme nin arayüzüne alışamadığım için Nova Launcher ile kullanıyorum. Denemek için aspath 8 yükledim ne ısınma nede takılma olmadı. Bazen tarayıcıyı (firefox beta) ilk açtığımda yeni sekmeyi 1-2 sn sonra açıyor. Birde flyme os un 4.1.2a beta sürümünü yükledim onda bile stabil çalışıyor telefon. Youtube uygulamasında 1-2 kere takılma yaşadım o kadar. Üstünde müzik uygulaması mevcut ben kullanmadım. Dış sesi oldukça yüksek kulaklık fena değil.

• Valla kullananlar cok daha iyi bilirde ben o kadar incelemesini izledim oyun performansida dahil en agir oyunlarda bile kasildigini takildigini gormedim gta da biraz yavaslar gibi oluyordu video da ama video dan da kaynakli olabilir bilemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.