Şimdi Ara

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.928
Cevap
80
Favori
391.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kasai

quote:

Orijinalden alıntı: Crunch.

çok güzel bilgiler vermişsiniz teşekkür ederim. benim merak ettiğim başka bi nokta herhangi bir kasma, donma vs var mı? lg g3 3gb'lık modelinde bile kasmalar varmış. akıcıysa ve programları rahat çalıştırıyorsa. bence fiyatını hakediyordur. bir de müzik dinlemek için programı var mı sony'deki walkman gibi? şimdiden teşekkürler.

Flyme nin arayüzüne alışamadığım için Nova Launcher ile kullanıyorum. Denemek için aspath 8 yükledim ne ısınma nede takılma olmadı. Bazen tarayıcıyı (firefox beta) ilk açtığımda yeni sekmeyi 1-2 sn sonra açıyor. Birde flyme os un 4.1.2a beta sürümünü yükledim onda bile stabil çalışıyor telefon. Youtube uygulamasında 1-2 kere takılma yaşadım o kadar. Üstünde müzik uygulaması mevcut ben kullanmadım. Dış sesi oldukça yüksek kulaklık fena değil.

Nova launcher tam olarak ne oluyor arayuz mu? Ilk android telefonum olacak eger alirsam. Ios kullandim daha once.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Flyme os zaten ios dan araklama 😀 sıkıntı yaşamazsınız o zaman. Launcher arayüz demek gibi diyelim kısaca. Ben Nova yı kullanıyorum ve alışkınım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crunch.

çok güzel bilgiler vermişsiniz teşekkür ederim. benim merak ettiğim başka bi nokta herhangi bir kasma, donma vs var mı? lg g3 3gb'lık modelinde bile kasmalar varmış. akıcıysa ve programları rahat çalıştırıyorsa. bence fiyatını hakediyordur. bir de müzik dinlemek için programı var mı sony'deki walkman gibi? şimdiden teşekkürler.

Flyme nin arayüzüne alışamadığım için Nova Launcher ile kullanıyorum. Denemek için aspath 8 yükledim ne ısınma nede takılma olmadı. Bazen tarayıcıyı (firefox beta) ilk açtığımda yeni sekmeyi 1-2 sn sonra açıyor. Birde flyme os un 4.1.2a beta sürümünü yükledim onda bile stabil çalışıyor telefon. Youtube uygulamasında 1-2 kere takılma yaşadım o kadar. Üstünde müzik uygulaması mevcut ben kullanmadım. Dış sesi oldukça yüksek kulaklık fena değil.

selam hocam 4.1.2a türkce yazılım varmı baktınızmı

• oguzmete kullanıcısına yanıt
    Ne yazıkki hala türkçe mevcut değil hocam. Bilindik yöntemlerle kısmi türkçeleştirebilirsiniz ancak.
  • quote:

Flyme os zaten ios dan araklama 😀 sıkıntı yaşamazsınız o zaman. Launcher arayüz demek gibi diyelim kısaca. Ben Nova yı kullanıyorum ve alışkınım.

Menusuz her androidi zaten otomatik appleden alma buna alistik miuide de bunlar cok yasandi

Hangi kisa yol ve tasarim applede var ki ben meizu mx4 umu iphone 6 ile takas etmistim ve meizu daha guzel gorundu yimede wifisi olsun kolayligi ve tasarimi iosdan cok daha rahat seri akici ve guzel.

Ayrica cihazi kullandigim donemde flymeyi %99 turkce yapmistim cok ufak yerler kalmisti sonra proyu beklemek adina sattim o cihaz turkce kullanin nova vs kullanmazsiniz bir daha

• Nova yazdığım gibi tamamen alışkanlık , kolayıma geliyor nerede ne var nasıl yaparım biliyorumya ondan yoksa dediğiniz gibi arayüz çok basit ve kullanışlı aslında . Türkçe olup olmaması beni zorlamıyor o yüzden deneme amaçlı kısmi türkçeleştirdim ayrıntısıyla uğraşmadım. Proda benimde gözüm vardı fakat imei sıkıntısı yüzünden normalini aldırdım ki bence bu paraya alınabilecek en iyi telefonlardan birisi. Türkiyede bu fiyatlara muadili yok cihazın G2 g3 vs.. bence yanına yaklaşamaz sadece pil ömrü hüsran bende oda cihaz yeni batarya oturmadı diye düşünüyorum. 1 haftaya kadar onuda anlarız bakalım. 4K video olayındaki H.265 codec işi bile başlı başına yeterli bence :)
  • Mükerrer olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasai -- 8 Aralık 2014; 12:23:34 >
  • Satilik meizu mx4 0 kutu hic acilmadi isteyen pm atsin fiyat konusunda anlasiriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: trcix01

Satilik meizu mx4 0 kutu hic acilmadi isteyen pm atsin fiyat konusunda anlasiriz.

Lütfen Bu Tür Mesajlarınızı 2. El Kısmındaki Diğer Android Telefonlar Bölümüne Yazınız.
  • Beyler meizu mx4'üm geldi, imei konusundaki yardımlarınızı özelden bekliyor ''alayınızı... saygı ve sevgiyle selamlıyorum.''
  • Çin'den bu cihazı istiyen olursa getirebilirim teslimatı Izmir-Istanbul elden yapabiliriz.
  • Video çekim seçenekleri hakkında tecrübelerinizi paylaşırmısınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanpinoz

Video çekim seçenekleri hakkında tecrübelerinizi paylaşırmısınız..

video çekim seçeneği yok gibi. 480p, 720p, 1080p, 4k seçenekleri var. telefon elime birkaç saat önce ulaştı herşeyini kurcaladım. ve açıkça söyleyeyim kamera performansında hüsrana uğradım. 1.5 senelik Jiayu G4 kullanıcısıyım ve emin olarak söylüyorum fotoğraf çekiminde jiayu bile daha iyiydi. Meizu mx4'te inanılmaz yoğun bir noise var. ayrıca odakladığı alanın dışına oval bir blur veriyor. makro çekimi vasat. şöyle ki jiayuda 5 cm mesafeden çekim yapabiliyoken meizu mx4'te netlemek için 10 cm kadar uzaklaşmak gerekiyo daha yakına girince netlemiyor. iyi özelliklerini arkadaşlar yukarıda yazmışlar onlardan bahsetmeme gerek yok ama kamera kesinlikle vasat. 2+4 yıl sinema tv okuyan biri olarak söylüyorum. beni hüsrana uğrattı sırf kamerası için almıştım ve şuan pişmanım. keşke zopo zp999 veya jiayu g6 alsaymışım diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SemihGüzey

quote:

video çekim seçeneği yok gibi. 480p, 720p, 1080p, 4k seçenekleri var. telefon elime birkaç saat önce ulaştı herşeyini kurcaladım. ve açıkça söyleyeyim kamera performansında hüsrana uğradım. 1.5 senelik Jiayu G4 kullanıcısıyım ve emin olarak söylüyorum fotoğraf çekiminde jiayu bile daha iyiydi. Meizu mx4'te inanılmaz yoğun bir noise var. ayrıca odakladığı alanın dışına oval bir blur veriyor. makro çekimi vasat. şöyle ki jiayuda 5 cm mesafeden çekim yapabiliyoken meizu mx4'te netlemek için 10 cm kadar uzaklaşmak gerekiyo daha yakına girince netlemiyor. iyi özelliklerini arkadaşlar yukarıda yazmışlar onlardan bahsetmeme gerek yok ama kamera kesinlikle vasat. 2+4 yıl sinema tv okuyan biri olarak söylüyorum. beni hüsrana uğrattı sırf kamerası için almıştım ve şuan pişmanım. keşke zopo zp999 veya jiayu g6 alsaymışım diyorum.

Bu kadarda öldürme be hocam

Sony IMX220 Exmor'u gittin G4'ten kötü buldun ne diyeyim ya.

Hayır sinema okumuşsundur, gözün profesyonel kamera arıyodur ondan kötü gelmiştir diyecem, ama kalkıp kıçı kırık Jiayu G4'ün kamerasından kötü diyorsun pes.
    Madem telefon elinizde var, o zaman telefonun bir kaç fotoğrafını ve telefonla çektiğiniz bir kaç fotoğrafı paylaşında görelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta1907

quote:

quote:

Hayır sinema okumuşsundur, gözün profesyonel kamera arıyodur ondan kötü gelmiştir diyecem, ama kalkıp kıçı kırık Jiayu G4'ün kamerasından kötü diyorsun pes.
    Madem telefon elinizde var, o zaman telefonun bir kaç fotoğrafını ve telefonla çektiğiniz bir kaç fotoğrafı paylaşında görelim

Bunlari diyecek hakkin oldugunu sanmiyorum dandik bir markanin kameraaindan bahsediyorsun benim cihazim son derece harika fotograflar cekiyordu senin dedigin seyleri yasamadim ayrica saniyede 30 fotograf cekiyor macrosunu begenmedin mi ?

Ayrica unutma ki kamera sony xperia z3 ile ayni kamera yani kamera meizunun degil sony'nin kamerasi ayni zamanda bataryasida sony.

• quote:

Beyler meizu mx4'üm geldi, imei konusundaki yardımlarınızı özelden bekliyor ''alayınızı... saygı ve sevgiyle selamlıyorum.''

nerden ve ne kadara aldınız?
  • Sağolasın Semih Güzey
    Ben de video ve resim çekmek için almayı düşünüyordum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OLIVERA

quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta1907

quote:

quote:

Bunlari diyecek hakkin oldugunu sanmiyorum dandik bir markanin kameraaindan bahsediyorsun benim cihazim son derece harika fotograflar cekiyordu senin dedigin seyleri yasamadim ayrica saniyede 30 fotograf cekiyor macrosunu begenmedin mi ?

Ayrica unutma ki kamera sony xperia z3 ile ayni kamera yani kamera meizunun degil sony'nin kamerasi ayni zamanda bataryasida sony.

dostum hakkına sahip değilsin diye birşey yok. herkes yorum yapma hakkına sahiptir. üstelik fotoğraf nedir buradaki birçok insandan daha iyi bilirim. 7-8 senedir bu işle profesyonel olarak meşgulüm. bu işten para kazanıyorum. en cok yorum yapma hakkına sahip olan benim. sen sorun yaşamamış olabilirsin dostum birşey diyemem. ancak bunun farkına varabilmek için öncelikle gerekli niteliklere sahip olman gerekiyor. şuan bi elimde meizu mx4 diğer elimde jiayu g4 var. jiayu daha yakın mesafede odak alabiliyor. isteyen gelsin görsün. ayrıca daha fazla noise var meizu mx4'te onu da gösterebilirim. onun dışında kamerası sony xperia z3 ile aynı demişsin. dostum aynı değil. şunu fotoğraf makinesi dediğin olay tek bir parçadan oluşmuyor. sony xperia z3 ile sadece aynı sensörü kullanıyorlar. sensör bir nevi bilgisayarının cpu'su gibi düşün. işlem yapan kısmı. ancak fotoğrafın kaliteli olmasına, netliğine bire bir tek etken değil. objektif (lens) dediğimiz bir parça da var bu telefonun arkasına baktığında gördüğün yuvarlak bölge oluyor. zoom yapan, netlik ayarlayan, odak derinliğini belirleyen, iso ve diyafram genişliğini ayarlama işlemlerini bu bölge yapar. sony z3 kullanmadım ama daha kaliteli olduğundan eminim. neyse. ben kendi teknik donanımımla meizu mx4 kamerasını beğenmedim. kimseye de bunu yargılamak düşmez. sen de meizu mx4 aldın diye her özelliğini pohpohlamanın nedenini de ben yorumlayıp yargılayamam mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyslamdunker

quote:

Beyler meizu mx4'üm geldi, imei konusundaki yardımlarınızı özelden bekliyor ''alayınızı... saygı ve sevgiyle selamlıyorum.''

nerden ve ne kadara aldınız?

çinin guanzhou şehrindeki meizu mağazasından 400 dolara beyaz renk 32gb modelini aldım.
  • Sağolasın Semih Güzey
    Ben de video ve resim çekmek için almayı düşünüyordum..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.