Şimdi Ara

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.928
Cevap
80
Favori
391.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • flyme os 4.1.3a çıktı arkadaşlar . Yapılan değişiklikler (google translate kusura bakmayın) :

Flyme OS 4.1.3A (değişim günlüğü)
    Tam değişim günlüğü: video 1. Online video kesintisiz çalma ve önbelleğe alınmış bir video yakınsama sağlanması, önbellek video oynatma mantığı Optimize 2. Ayrıca önbellek tamamlandıktan olmadan, önbellek sayısı ne kadar görmek için oynayabilirsiniz 3. değiştirme tanımıyor sorunun özel karakter ele önce tüm ağ arama devam optimizasyonu, 4. Lenovo anahtar kelime arama mekanizması optimizasyonu, önce çözülmesi ilişki sorunları anahtar kelime 5. Kişisel Center arayüzü görsel optimizasyon Saat 1. kronometre fonksiyonları ölçümü yeni varlık ses tuşları şehrin işlevi alma 2. ilk harfini yeni bir dünya saati ekleme Tarayıcı 1. Yeni çok-sekmeli pencere animasyon 2. Metin efektleri büyütmek için büyüteç Optimize + Game Center uygulama merkezi 1. Bölünmüş paketi yükseltmeleri ekle 2. Yeni özellikler tarihsel sürümü yüklü Müzik 1. düzenleme şarkılar konularını kapsayan bir tek kamera kullanılarak tamir Galeri çalışmasını durdurmak için neden 2. Hiçbir şarkı sözleri çalar arayüzü, "hayır sözleri" istemi ekleyerek Boot çizme 1. Yeni ağ önyükleme çizme kullanın Communications 1. Üst ekran okunmamış mesajlar artırın 2. Mesajı / telefon APP kılavuzu Flyme artış açık iletişim açın 3. Görsel iletişim bilgilerini sayfa Optimize kodu ayıklamak için bazı pop ileti kimlik doğrulama kodu onarım doğru değildir 5. Yeni Flyme iletişim inaktif hatırlatmalar Cloud Storage 1. Tüm duraklama, tüm durum güncellemelerini silmek başlar tüm iletim yönetimini değiştirin 2. 1000 civarında dosya yükleme için bulut diski Fix, bildirim çubuğunda tıklayın ve daha sonra yanıt belgeyi askıya devam etmektedir 3. Hızları dosya yükleme indir optimize Görev ekle Yöntem Girişini 1. Emoji ifade Optimize, renk ifade giriş arayüzü Ekran sadece ilk 2 Hızlı Onarım Pinyin girişi bir mektup verecektir 3. Sınırı tam klavye Pinyin giriş Onarım, ilk aday otomatik ekran sorunu değil 4. Fix beyaz konudur alt çubuk özel arabirim cevap çağırır 5. Onarım Alipay ve Taobao, smartbar an restore sorunu ortadan başlar 6. İngilizce QWERTZ klavye kaldırmak Hesaplama 1. Önyükleme Hız Hesaplama Optimize hava 1. Gece animasyon bir hava Optimize 2. yağmur ve kar problemleri var sadece karla karışık hava veya kapatma ekranı, LCD ekran, uyku ekranı çözmek 3.. Diğer uygulamalar içine hava kalitesi payı çözün, somatosensör sıcaklığı yanlış soru görüntülemek Kamera 1. Video hızı başlar Optimize 2. Söz kalan flaş ışıkları sadece üç saniye tarama kod modunu Fix 3. Yavaş videoyu Onarım sorunu açıldıktan sonra tekrar güç düğmesine kilit ekranı değil, Video duraklatmak 4. Fix ön kamera kamera sorunları hiç gri yazı tipi boyutunu seti, MX4 menü düğmesini tıklatın açıldığında 5. Kayıt düğmesine flash video tekrar etkin olmaması, kamera tıklama içine Ev Onarım çıkış tıklayın 6. Odaklanmak değil tam ekran sorunu tamir Güvenlik Merkezi'ni 1. temiz çöp ​​temiz yeni zamanlama tarama Destekleme telefon 2. Beyaz listeye lansmanından bu yana yeni uygulamalar 3. Telefon bellek kapasitesini kontrol edin yetersiz ek depolama alanı, bir anahtar, temiz-up fonksiyonu olabilir 4. Push bildirim çubuğu mesaj işlevini yasaklandı yeni uygulamalar hakkında bildirim çubuğu bilgileri kaydırın 5. Bir anahtar algılama deneyimini optimize 6. Yeni sistem önbelleği çöp seçici temizlemek 7. Büyük dosyaları, kaynak uygulama, zaman ve diğer yardımcı bilgileri temizlemek için dosya yolunu ekle 8. Akış kontrol yönetim trafiği fonksiyonel uygulama yeni, aşırı tüketim değil, 9. Büyük dosya yönetimi için, optimizasyon çoktan seçmeli tek seçebilirsiniz Posta 1. Onarım posta arayüzü büyük miktarlarda sorunu yüklenmesi çok uzun sürüyor 2. Posta listesi yükleme geçiş animasyon ekle 3. Kazasında silmek, 2000'den fazla e-posta listesi, yavaş işaretlediğinizde gidermek, posta listesi kodu Optimize 4. Sabit bazı sorunlar görüntüleri düzgün görüntülenemiyor döndürülebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: zanpinoz

Mx4 ü merak edenler için çok faydalı bir forum sayfası olmuş..
    Sağolasın @OLIVERA
    2 kasım dan beri yardımcı oluyosun..

Rica ederim cihazin mx2 mx3unu kullanan ki o zamanlar turkiyede 3-5 kisi adini anca biliyordur kullaniyordum severek
    Her detayi incesini biliyorum romdaki dosyalara kadar

Yakinda bende tekrar meizuya gecicem suan kararsizim vivo xplay mx4 takas eden var beyaz renk napsam goldmu beklesem pro icinmi beklesem bilemedim

Yukarida bazi insanlarin cok agrasif tavirlarini gordukce farkli yonlerini paylasasim kaciyor yoksa meizunun bbs forumunda tamamen cincie ingilizcesi bile yok cok daha guzel status bar saati ortalama pil ve iconlari degistirmesi mevcut ios 8e benze ve cok daha hos guzel sekle gelebiliyor eminim ki bunu burda bilen 1 kisi dahi yok olmayacakta ilerleyen zamanlarda mrizuya gectigimde bunlarida paylasmayi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fotoğraf kalıtesi ile ilgili gördüğüm en iyi karşılaştırma adresi.
  • dostum bende hala 4.0.4 gösteriyor ve your version is the newest diyor. neden güncellemeleri göremiyorum? flyme üyeliği alıp giriş de yaptım.
  • SemihGüzey S kullanıcısına yanıt
    Çünki son çıkan kararlı sürüm o . Ben test sürümü olan 4.1.2a yı yüklediğimden bende hemen 4.1.3a yı güncelleme olarak gösterdi . Meizunun avrupa forumunun linkini veriyorum oradan takip edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasai -- 9 Aralık 2014; 12:45:35 >
  • Merak ettim ekranda gorilla glass tarzi koruma var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Çünki son çıkan kararlı sürüm o . Ben test sürümü olan 4.1.2a yı yüklediğimden bende hemen 4.1.3a yı güncelleme olarak gösterdi . Meizunun avrupa forumunun linkini veriyorum oradan takip edebilirsiniz.

http://meizufans.eu/forum/category-meizu-mx4-firmware

türkçe gine yok demi
  • gorilla glass 3 mevcut
  • oguzmete kullanıcısına yanıt
    Ne yazıkki yok hala güya bu ay tr ye girecekler türkçe rom yok :)
  • Uzun süre buradan mx4 ü takip ettim fakat paza akşamı gidip note4 aldım antutuda mx4un altındayım
  • Uzun süre buradan mx4 ü takip ettim fakat paza akşamı gidip note4 aldım antutuda mx4un altındayım
  • yalcines kullanıcısına yanıt
    Mx4 şuan antutuda dünya birincisi zaten hocam dert etmeyin :)
  • quote:

http://meizufans.eu/forum/category-meizu-mx4-firmware

anladim dostum stable version oldugundan sadece stable versionlari bana ota'da update edicek anlasilan. miui'de alayini her hafta update etmeye alistik ya guncellemd gelsin diye can atiyoruz iste :D

• SemihGüzey S kullanıcısına yanıt
    1 haftad gelen 2. güncelleme hocam buda cihaza :) betalar hızlı çıkıyor stable sürümlerdede 06.12 var a sürümleri için. Bence yeteri kadar hızlı.

Birde sürüm notlarında kamera iyileştirmesinden bahsediliyordu henüz denemedim ama akşama denerim. Gerçi foruma resim yükleme sıkıntısı devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasai -- 9 Aralık 2014; 15:51:03 >
  • Son güncelleme ile yeni antutu :)
  • quote:

1 haftad gelen 2. güncelleme hocam buda cihaza :) betalar hızlı çıkıyor stable sürümlerdede 06.12 var a sürümleri için. Bence yeteri kadar hızlı.

Birde sürüm notlarında kamera iyileştirmesinden bahsediliyordu henüz denemedim ama akşama denerim. Gerçi foruma resim yükleme sıkıntısı devam ediyor.

Beta dedigine vakma meizu bu gune kadar problemlo rom cikartmadii brtalarda oldukca iyi pro hosuma gitmedi duruma vore tekrar mx4 beyaz almayi planliyorum bakalim alirsam sizler icin cok guzel dosyalar ozellestirmeler paylasicam saati ortalamak pil vr sinyal gostergrsini degistirmek gibi bi cok yama ve degisilikler

• OLIVERA O kullanıcısına yanıt
    1-2 haftaya kadar çinden bir arkadaşım daha gelecek 1-2 tane aldırsammı bilemedim çevrem için olmadı satarım forumda.
  • quote:

1-2 haftaya kadar çinden bir arkadaşım daha gelecek 1-2 tane aldırsammı bilemedim çevrem için olmadı satarım forumda.

Elimdeki vivoyu satarsam alabilirim bir tane senden 64luk gold ayni sehir semtteyiz sanirim

Duruma gore pm atarim ozelden bu arada 49bin antutu cok az 54bin almistim flyme 4.0.1 ile

• OLIVERA O kullanıcısına yanıt
    Siz keçiörendesiniz ben balgatta hocam. Yolunuz düşüyorsa MHP genel merkezinin orada şirketim . Beklerim çay kahve yemek vs.. sohbete. Gold rengide benim ilgimi çekmedi hiç ama birde siyahını görsem kendime karar veririm o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasai -- 9 Aralık 2014; 16:13:50 >
  • quote:

Siz keçiörendesiniz ben balgatta hocam. Yolunuz düşüyorsa MHP genel merkezinin orada şirketim . Beklerim çay kahve yemek vs.. sohbete. Gold rengide benim ilgimi çekmedi hiç ama birde siyahını görsem kendime karar veririm o zaman.

Gold hos gibi karar veremedim sanirim beyaz alicam siyah guzel fakat arka full gri olmamis beyaza istediginiz renk kapak kilif takarsiniz fakat siyaha olmuyor yan metaller gri cunku

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.