Şimdi Ara

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.928
Cevap
80
Favori
391.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son bir soru daha.. 64gblik model gelmeyecek mi? Fiyat listesinde goremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crunch.

Son bir soru daha.. 64gblik model gelmeyecek mi? Fiyat listesinde goremedim.

abim çindeydi. orda meizu store'da 64gb sordurdum yokmuş. ama gelecekmiş diye söylentiler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasai

1 haftad gelen 2. güncelleme hocam buda cihaza :) betalar hızlı çıkıyor stable sürümlerdede 06.12 var a sürümleri için. Bence yeteri kadar hızlı.

Birde sürüm notlarında kamera iyileştirmesinden bahsediliyordu henüz denemedim ama akşama denerim. Gerçi foruma resim yükleme sıkıntısı devam ediyor.

kamera iyileştirmesi yok ya. ufak tefek zımbırtılar var pek iyileştirme sayılıcak şeyler değil.
  • beyler meizuda geri tuşu yok ve en altta cikan geri sembolu her yerde cikmiyor. peki bu durumlarda nasil geri gidiyoruz? mesela dizi izleme programinda dizi izliyorum, diziyi oynattigimiz playerdan geri uygulamanin sayfasina falan donemiyorum. orta tusa basip komple basa donup task managerdan uygulamayi kapatip bastan acmak zorunda kaliyorum. bir de ekran dokunmatik senkronisazyonu nasil yapiliyor. senkronda ufak bi kayma var gibi sanki.

• beyler buldum bu arada, orta tusa basip yukari cekince geri gidiyor yepeee

• quote:

Orijinalden alıntı: shephard16

beyler buldum bu arada, orta tusa basip yukari cekince geri gidiyor yepeee

Bunu izlersen telefonu daha iyi kullanabilirsin.
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Meizu-MX4-inceleme-videosu-Yeni-nesil-fiyatperformans-telefonu.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

beyler buldum bu arada, orta tusa basip yukari cekince geri gidiyor yepeee

Mx3 u elime aldigim ilk gun geldi aklima

• Bu telefonu arkadaşta gördüm resmen bayıldım :) huwai mate kullanıyorum ama mx4 resmen premium ürün gibi menü geçişleri yağgibi kkayıyor bayıldım gelir gelmez alıyorum 32 gb gelirmi gelirse nezaman gelecek arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: barisx3

Bu telefonu arkadaşta gördüm resmen bayıldım :) huwai mate kullanıyorum ama mx4 resmen premium ürün gibi menü geçişleri yağgibi kkayıyor bayıldım gelir gelmez alıyorum 32 gb gelirmi gelirse nezaman gelecek arkadaşlar

32 var dostum ben aldim :D

• 16 gb versiyonu 999 tl 32 gb versiyonu 1099 tl olacakmış disbritöre sordum ocak başında türkiyede resmi satışa çıkacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit42

16 gb versiyonu 999 tl 32 gb versiyonu 1099 tl olacakmış disbritöre sordum ocak başında türkiyede resmi satışa çıkacakmış

herkes gelecek diyor da hangi disbritör bunu getirecek onun bilgisini verebilirmisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit42

16 gb versiyonu 999 tl 32 gb versiyonu 1099 tl olacakmış disbritöre sordum ocak başında türkiyede resmi satışa çıkacakmış

Gerçekten nereye geliyor nerden temin edeceğiz muamma resmen

• quote:

quote:

Bu telefonu arkadaşta gördüm resmen bayıldım :) huwai mate kullanıyorum ama mx4 resmen premium ürün gibi menü geçişleri yağgibi kkayıyor bayıldım gelir gelmez alıyorum 32 gb gelirmi gelirse nezaman gelecek arkadaşlar

32 var dostum ben aldim :D

Aldın ama spot sanırım, htc den sonra spot mal almama yemini ettim

• barisx3 kullanıcısına yanıt
    spot derken neyi kastettin bilmiyorum ama bizzat çindeki meizu store'dan aldım.
  • quote:

Spot olarak şu dandik telefonlar varya onları kastettim siz ilk elden almışsınız Size lafım yok :) spot garantisiz telefon almam aldırtmam :) tr ye gelsin 200 lira fazla olsun yine garantili alırım

• quote:

quote:

Spot olarak şu dandik telefonlar varya onları kastettim siz ilk elden almışsınız Size lafım yok :) spot garantisiz telefon almam aldırtmam :) tr ye gelsin 200 lira fazla olsun yine garantili alırım

Bu cihazin parcalari yurt disinda daha ucuz 200 tl garantiye vereceginize telefonu sifirdan anakart haric tum parcalarini getirtirsiniz

• barisx3 kullanıcısına yanıt
    sen de haklısın da, ben daha önce de jiayu g4 aldım yine sıfır kutulu olarak mağazadan. garanti için çine yollayacak değiliz ya telefonu. dedim bozulursa yenisini alırım zaten 400 lira :D 1600 liraya samsung almak yerine aynı paraya 4 tane jiayu bozup eskitebilirim de yani. meizunun da garantisi var ama adam diyor gönder kargoyla yaparız ama kargo ve gümrük ücretleri falan senden diyor. bişey olursa bu telefona bidahaki gidişimde bombalarım orayı.
  • cavit42 kullanıcısına yanıt
    Hangi distribütör?

Beklemekte fayda var, şubat-mart aylarında 50-100tl daha düşecektir. Reklam falan yok kim alacak ki?

• beyler bi sorunum var. çektiğim fotoğraflar galeride görünmüyor. dosyalardan girince görünüyor ama gallery'de görünmüyor. DCIM içine kaydoluyor fotoğraflar. DCIM içindeki photo klasorune kaydedilmesini sağlarsam olucak sanırım ama kayıt yerini değiştirebileceğim bi ayar da yok. var mı bi yardım eli uzatacak?
  • quote:

beyler bi sorunum var. çektiğim fotoğraflar galeride görünmüyor. dosyalardan girince görünüyor ama gallery'de görünmüyor. DCIM içine kaydoluyor fotoğraflar. DCIM içindeki photo klasorune kaydedilmesini sağlarsam olucak sanırım ama kayıt yerini değiştirebileceğim bi ayar da yok. var mı bi yardım eli uzatacak?

Sanirim cihazi turkce yaptin bu yuzden bug olusuyor ya teli tekrar ing yap yada google camera yada retrica gibi bir uygulama ile cekersen sorun kalmazz

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.