Şimdi Ara

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.928
Cevap
80
Favori
391.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OLIVERA

quote:

Orijinalden alıntı: shephard16

beyler bi sorunum var. çektiğim fotoğraflar galeride görünmüyor. dosyalardan girince görünüyor ama gallery'de görünmüyor. DCIM içine kaydoluyor fotoğraflar. DCIM içindeki photo klasorune kaydedilmesini sağlarsam olucak sanırım ama kayıt yerini değiştirebileceğim bi ayar da yok. var mı bi yardım eli uzatacak?

Sanirim cihazi turkce yaptin bu yuzden bug olusuyor ya teli tekrar ing yap yada google camera yada retrica gibi bir uygulama ile cekersen sorun kalmazz

evet morelocale indirdim. sileyim öyleyse zaten bi cacığa yaramıyor :D

edit: ingilizceye döndüm ama sorun devam ediyo. keşke hiç türkçe yapmayaydım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semih Güzey -- 10 Aralık 2014; 16:35:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OLIVERA

quote:

beyler bi sorunum var. çektiğim fotoğraflar galeride görünmüyor. dosyalardan girince görünüyor ama gallery'de görünmüyor. DCIM içine kaydoluyor fotoğraflar. DCIM içindeki photo klasorune kaydedilmesini sağlarsam olucak sanırım ama kayıt yerini değiştirebileceğim bi ayar da yok. var mı bi yardım eli uzatacak?

Sanirim cihazi turkce yaptin bu yuzden bug olusuyor ya teli tekrar ing yap yada google camera yada retrica gibi bir uygulama ile cekersen sorun kalmazz

evet morelocale indirdim. sileyim öyleyse zaten bi cacığa yaramıyor :D

edit: ingilizceye döndüm ama sorun devam ediyo. keşke hiç türkçe yapmayaydım :(

Morelocalebile ingilizceye donucektin direk ayarlardan mi dondun birde dil degistirince cihazin dilini degistirr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OLIVERA O kullanıcısına yanıt
    aynen sonradan tekrar morelocale indirip ingilizceye döndürüp öyle sildim :D şimdi çalışıyor sıkıntı yok. tişikir idirim
  • Mx4 micro sim yoksa nano simlimi

• yilmazk1977 Y kullanıcısına yanıt
    Micro sim hocam

• cihazı getiren firma o kadar güvenilir bir firma olmayacagından dolayı meizu mx4 almaktan vazgeçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniali

cihazı getiren firma o kadar güvenilir bir firma olmayacagından dolayı meizu mx4 almaktan vazgeçtim

Şu Konuya Yapılan Yüüz'e Yakın Mesajdan En Mantıklısını Şimdi Okudum :)
  • malzeme ortada önceki hüsranları görüp anlamamak zor deil
    sütten agzı yanan yoğurt yemezmiş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniali

malzeme ortada önceki hüsranları görüp anlamamak zor deil
    sütten agzı yanan yoğurt yemezmiş :D

Cihaza Laf Yok Getiren 5 Para Etmez Orası Ortada
  • oluşubilecek durumlar;
    Ön sipariş açılır zamanında teslim edilmez
    teslim edilir imei kayıt dışı kalır
    düzeltilir tamir edilemez
  • OLIVERA O kullanıcısına yanıt
    Kim getiriyormuş hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Kim getiriyormuş hocam?

Bilinmiyor 1-2 Doğru Düzgün Nicki ve Adı Sanı Belli Olmayan Adamlar Şöle BÖle Yazıyorlar Anca Boş Boş Konuşuyorlar Yok Şöyle Fiyat Olacak Diyorlar

Söylesenize Bir Vestel Bile Reklamın En İyisini Yaparken Adamlar Türkiye'de Patlama Yapacak Tüm Telefonlar Alt Üst Olacak Dedikleri Mizu İçin Ne Bir AÇıklama Yaptıklar Nede Bişey Dediler Delinin 1'i Kuyuya 1 Taş Attı Sayamadan Akıllı Sananlar 1 Ay Sonra Gelecek Fiyat Şu Olacak Demeye Başladı Resmi Hiç Birşey YOK
  • Kolay değilki öyle zırt diye telefon getirmek. Ayrıca Aksesuarları ile yaklaşık 900 TL Ye çinde satılan teli nasıl o fiyatlara satacaklar vergi cenneti memleketimizde merak ediyorum.

• biraz araştırırsanız kimin oldugunu anlardınız o kadar kopya verdim firmanın biri satıcak telefonu yani xiaomi gibi deil
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Kolay değilki öyle zırt diye telefon getirmek. Ayrıca Aksesuarları ile yaklaşık 900 TL Ye çinde satılan teli nasıl o fiyatlara satacaklar vergi cenneti memleketimizde merak ediyorum.

Malesef O Kadar Kolay Çok Büyütmeyin Türkiye'deki Pazara Bakarak Bunu Anlarsınız.

Ayrıca Cihaz Sporculara 300 Dolar'dan Satıldı Türkiye'ye Girdiğinde Çok Daha Uygun Fiyattan Gelecek Kısacası İyi Para Kazanacaklar 1 Telefondan
  • 4-5 senedir 5800 kullanmaktan gına geldi, gelsinde alalım şu telefonu yahu
  • arkadaşlar öyle sallamıyorum isteyen arkadaşa distribütörü ile tanıştırabiliirm kesin bilsi 16 gb 999 tl 32 gb 1099 tl olacak onda sorularınızı iltebilirsiniz
  • barisx3 kullanıcısına yanıt
    ben sana distribütöre ulaşımını sağlıyım istediğin soruları ona sor istersen
  • kaan072004 K kullanıcısına yanıt
    https://www.facebook.com/alaattin.sen3 bu adam konya disbritörü her halde zopo u getiren firma getirecek telefonu bu adama sorularını iletebilirsin
  • daniali D kullanıcısına yanıt
    Tam zopocularmı diyecektim arkadaş yazmış. Eyvah Eyvah o zaman. Çin'den alırım daha iyi hocam. 2 ay zp980 beklemiştik parayıda ödeyip. 42 yaşında kendi sabrımı test için yaptım sanırım. Birdaha aynı firmamı Çindekinden ucuz satsalar 1 ay düşünürüm ne bit yeniği çıkacak diye.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.