Şimdi Ara

meizu mx4 cileden cikardi artik.. yardiminiz gerekli arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sorun telefonun kasmasi.. Google playden 7-8 program indiryorum ve o programlar indirilmeye devam ederken bn baska islemler yapyorm.. Ve telefon kasmaya basliyor.. Bnun sebebi nedir.. Denemedigim surum kalmadi.. Pc ye atip ordan da telefona attim.. Herseyi denedm.. Ama bos.. Hala kasiyor hala kasiyor telefon.. Acaba en baba mediatek bile qualcom un tirnagi etmezmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07tilki -- 23 Mart 2015; 17:51:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2gb ram'in eksileri ama 7-8 programı arka planda çalıştırmak da gereksiz gibi sanki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crunch. kullanıcısına yanıt
    Ramle alakası yok Z3 compact kullanıyorum telefon 120 saatten fazla süredir açık bir kere giripte hiçbir programı kapatmadım kasmada yok. Bundan önceki Nexus 4 telefonumda da aynı şekilde yoktu ramle alakalı bir durum değil yani

• Elbetteki ram la alakali degl.. I phone 6da 1 gb ram var gram kasma yok..

• telefonunuzda donanimsal bir sorun olabilir... denemediğim sürüm kalmadı demenizden kasıt yazilim güncellemesiyse bi antutu testi yapin sonra geekbench yapin buraya ve birde nenamark yapin ss atın üçündende .. yazilim guncellemeyi denemediyseniz bide onu yapın tabi :)

• Androidden bahsediyoruz. Her firma yağ gibi akan arayüz yapamıyor. Ama ram miktarıyla bi miktar rahatlatıyolar telefonları. Ama en önemlisi tabiki optimizasyon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah başka dert vermesin şükret bunlara kafayı takacak kadar bile başka sıkıntı yok...
  • Galata80 orasi oyle tabi.. Olmadi kircam. Zaten kurtulcam :))

• crazy585858 kullanıcısına yanıt
    Kardesm ss yukleuemedm siteye ama diyim.. Antutu 52400 geekcbench 3 3790 ve 1149 nenanmark ise 59.3.. Yani testlerde en ufak bi sknti yok.. Ki ben testlerede guvenmem soncta.. Acaba her mx4 te bu sorun varmismdi servise yollasam bisey yol dicek.. Bnm kadar detayli incelemicek..

• Ben ilk MX4 kullananlardan biriyim hala da 2. Telefon olarak kullaniyorum ama herhangi bir kasma yasamadim.
    Ancak 8-9 program hic calistirmadim arka planda en fazla 4-5 program calistiriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 07tilki

Yeminle kircam nerdeyse telefnmu.. Arkadaslar sorun telefonun kasmasi.. Google playden 7-8 program indirsikten snra arka plana atip telefonda baska islem yapyorm.. Ve telefon kasmaya basliyor.. Bnun sebebi nedir.. Denemedigim surum kalmadi.. Pc ye atip ordan da telefona attim.. Herseyi denedm.. Ama bos.. Hala kasiyor hala kasiyor telefon.. Acaba en baba mediatek bile qualcom un tirnagi etmezmi

Buyuk ihtimalle bu sorununuz dengeli modda kullanirken olusuyordur. Performans modunda imkansiz gibi. Cunku flyme en akici arayuzlerden biri. Ama dengeli modda telefon 1.7 ile calisan en kotu cekirdekleri uzerinde calisiyor. Bataryadan tasarruf etmesi icin bu yonde bir islemci gelistirmisler. Bi telefonda iki telefon mantigi var. Nette gezip Basit oyunlari oynayacaksan sana bir S4 gorevi saglarim, profesyonel oyunlara yonelip beni yoracaksan, bir note 4 olabilirim diyor cihZ

• abuzer1907 A kullanıcısına yanıt
    Program degil kardesm...google playden ard arda kucuk boyutlu ve buyuk boyutlu 15 program indir ve arka plana atip telefonda baska bi islem yap.. Bak bi sana zahmet kardesm kasiyomu..haber beklyorm senden

• MrGrey M kullanıcısına yanıt
    3 modda da denedm kardesm.. Ayni hata..ve defalarca ddnedm..

• 07tilki kullanıcısına yanıt
    Takıntılımısın kardeşim sen ?

kaç kişi 15 tane program indirip arka planda çalıştırıyor ?

beğenmediysen sat gitsin.

neden başlık açıyorsun çözüm istiyorsan bekle lolipop güncellemesini.

sıft bu tutumun yüzünden bile istediğin programları yüklemez insanlar denemez.
  • quote:

3 modda da denedm kardesm.. Ayni hata..ve defalarca ddnedm..

Valla kardes sirf senin icin denedim simdi. Su anda bu mesaji yazarken arka planda sirasiyla,

The room 2
    Dead triger
    Gta 3
    Max payne
    Google Play
    Haberler.com
    Muzik Uygulamasi
    Whatsapp
    Aliexpress
    N11
    Sahibinden
    Clash of Clans
    Most Wanted
    Gmail
    Chrome

Calisiyor durumda. telefon dengeli Modda ve kasma yok. Senin cihazda donanimsal bir sorun olmasin? Servisle Bi iletisime gecip sorar misin , gonderin bakalim diyeceklerdir. Gerekirse degisim yapacaklardir.

• quote:

Program degil kardesm...google playden ard arda kucuk boyutlu ve buyuk boyutlu 15 program indir ve arka plana atip telefonda baska bi islem yap.. Bak bi sana zahmet kardesm kasiyomu..haber beklyorm senden

İşin enteresan tarafı bugün Vivo Xshot ile takas için göndereceğim telefonu yarın söyleseydin yardımcı olamazdım :) Ama şu an elimde olduğundan hızlıca biraz oyun ve program yükledim senin için ( facebook, twitter, whatssap, fing, stick hero, google camera, weather, real boxing, subway surfers, hungry shark, gittigidiyor, sahibinden ) .
    Sonra açtım explorer dan 5 sayfa, herhangi bir kasma yaşamadım.Büyük boyutlu oyun ya da dosyalar yükleyecek zamanım yok ama bu listedekileri yükledikten sonra bir sıkıntı olmadı.
    Telefonunda kullanılabilir alan miktarı ne kadar? İlk zamanlar incelerken kullanılabilir alan çok azalırsa performansın düştüğüne dair konuşmalar geçmişti diye hatırlıyorum.

• Mx4 dışında M1 Note ile kıyaslamak gerekirse.M1'de yaşamadığım sorunu Mx4'ün vermesini pek beklemiyorum.Ancak dengeli ve performans modları telefonu etkiliyen iki unsur.Sizin gibi aşırı kasmasada çoklu işlemlerde dengeli mod M1'de biraz yavaşlamaya neden oluyor.Şayet bu tür işlemlerde performans moduna alarak etkiye tepki vermek gibi bir durum oluştu.Sizin yaşadığınız geneli kapsayacak bir sorun değil ki olsaydı Mx4 ana konusunda bir çok kişi şikayetini dile getirirdi.
  • MrGrey M kullanıcısına yanıt
    Guzel kardesm progranlari acarak degil.. Google playden indirirken diniceksin.. 10 tane program yada oyun indir google playden.. Onlar inerken islem yapcan

• abuzer1907 A kullanıcısına yanıt
    Demek sorun benm telefonda.. Programlar indirilirken sen baska islemler yaptin dimi??

• Hepsinde denedm kardesm.. Hatta format attim oyle de denedm.. Hatta defakarca surum degistirdim yine denedim.. Her midda denedim.. Ama sorn ayni..google playden program indirirken baska islem yaparsan telefon kasyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.