Şimdi Ara

meizu mx4 cileden cikardi artik.. yardiminiz gerekli arkadaslar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 07tilki

Demek sorun benm telefonda.. Programlar indirilirken sen baska islemler yaptin dimi??

Evet yaptım, hatta foruma falan bakıyordum o arada.
  • TechnicaL kullanıcısına yanıt
    Smdi bnm. Konu acmam sanami kalmis kardesm.. Eger sorun sadece bnim telefondan degilse insanlari aydinlatmak gerek.. Bi de bardsgin bu tarafindan bak.. He sorun bnm telefondansa o zaman cozum icin yardm istedm.. Smdi takintin varsa yazma bu konuya yirum falan daha fazlada can skma..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abuzer1907 A kullanıcısına yanıt
    Anladm kardesm saol.. O zaman sknti yok gibi.. Bn servise yolliyim.. Cihazla ilgili bi sorun sanirsam.. Genel degil.. Cnku baya sevyorm meizuyu bnde sasirmistim..

• 07tilki kullanıcısına yanıt
    Android cihazlarda programlar kurulurken (birkaç istisna var elbet) cihazın takılması doğal birşey, bunu sorun etmemeniz lazım. Zira program kurulurken işlemciye ve depolama birimine tam yük biniyor.
  • 07tilki kullanıcısına yanıt
    Kardeş bu tür bi sorun için servise danışman mantıklı olurdu foruma konu açma aç banane.
  • TechnicaL kullanıcısına yanıt
    Guzel kardesm.. Servise telefon gonderdgnde pek ilgilenmyolar..bizzat kuzenim teleserviste calsyo mesela.. Benim senin kadar detyli bakmuolar.. O an sorun varsa ve belieginse tammam.. Ama onun dsinda zor bakarlar.. Bnde dh uyelerinden yardm istedm.. Cnku cidden hos ve sicakkanli sohbet ortami olyor. Burda bana cabp veren tum arkadaslarada cooook cok tesekkur edyyorm.. Hepsi bi kardrsm abim gbi.. Yani herseyi her zaman servisten bekleyemyosun canm kardesm..

• quote:

Orijinalden alıntı: TechnicaL

Takıntılımısın kardeşim sen ?

kaç kişi 15 tane program indirip arka planda çalıştırıyor ?

beğenmediysen sat gitsin.

neden başlık açıyorsun çözüm istiyorsan bekle lolipop güncellemesini.

sıft bu tutumun yüzünden bile istediğin programları yüklemez insanlar denemez.

Foruma konu açmayacaksa niye girsin insanlar canım kardeşim?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.