Şimdi Ara

Meizu MX4 Pro & Huawei Ascend Mate 7 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En sonunda iki telefondan birisini almaya karar verdim.

Mate 7 artıları;

-4100 mah pil
    -tamamiyle metal kasa malzeme kalitesi ve ekran çerçeve oranı
    -hızlıal.com da maximum puan ile 1300 e geliyor bu fiyata çok iyi

eksileri;
    -çok büyük ekran çerçeve oranı çok iyi olmasına rağmen 6' note4 den bir tık kadar büyük
    -güncelleme huawei de büyük bir sıkıntı ama tolare edilebilir zannediyorum

Meizu mx4 pro hakkında pek bir bilgim yok doğrusu ama bildiğim kadar stabil, mate7 ye göre bir nebze küçük, ekran 2k, pili mate7 kadar iyi gitmiyor.
    mx4 pro hakkındabilgi verseniz çok iyi olur.

mate 7 1300 tl mx4 pro 1450 tl. çok kararsız kaldım bir kaç gün içinde kesin kararı vermem gerekli. yardımcı olursanız çok iyi olur.

• Çok büyük gelmedi bana mate7 fhd ekran ve pili için düşünebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genesis1 -- 27 Haziran 2015; 18:16:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genesis1

Çok büyük gelmedi bana mate7 fhd ekran ve pili için düşünebilirsin

telefonu cebimde taşıyamam diye düşünüyorum, çantaya koymak zorunda kalabilirim. ama küçük olup da bu fiyat civarında premium his veren pili iyi giden pek ısınmayan bir telefon yok
  • Mateyi cebinde taşıyamazsın meizu 3gb ram var matede 2 çözünürlük daha yüksek kapasitif tuş ile ekrandan yemiyor kamerası daha iyi işlemcisi daha iyi pro al geç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

Mateyi cebinde taşıyamazsın meizu 3gb ram var matede 2 çözünürlük daha yüksek kapasitif tuş ile ekrandan yemiyor kamerası daha iyi işlemcisi daha iyi pro al geç

mx4 pro da küçük değil ama zaten. fullhd bir eksiklik olarak görmüyorum. ama 3gb artısı güzel tabii. mate7 kamerasının çok iyi olmadığını biliyorum. ama matein kasa kalitesi çok güzel ekran çerçeve oranı harika pil mükemmel fazla ısınmadığını da biliyorum. aslında gönlüm galiba mate7 den yana.
  • virusmika kullanıcısına yanıt
    Pilinin mate7 e kadar iyi gitmedigini nerden biliyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trcix01

Pilinin mate7 e kadar iyi gitmedigini nerden biliyorsun ?

daha önce burada bir yerde pilin kapasitesine göre iyi gitmediğini okumuştum.
  • phonearena incelemesine göre pili mate7 den daha iyi gidiyor gözüküyor. türkiye'ye gelen telefonların rom u mu farklı acaba? mx4 ün de parmak izi okuyucusu en az mate7 nin ki kadar iyimiş.
    iyice kararsız kaldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.