Şimdi Ara

★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.776
Cevap
39
Favori
88.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız_Akıncı kullanıcısına yanıt
    yok hocam en son tarih 3 aralık dediler bakalım şahsen ben kızıyorum 3 aralıkta da kargoda olmazsa telefon iptal edicem ama ne alıcam o fiyata o özelliklerde hiçbir bilgim yok malesef
  • bilo1900 kullanıcısına yanıt
    Battery saving modunda telefon kendi kendine butun appleri kapıyor buyüzden kapatılmaması gereken appleri secebiliyosun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz kendinden mi rootlu yoksa root işlemini biz mi yapıyoruz ?
    Kaya iletişimden cihazı alırsak gelen cihazın imei kayıtlı mı geliyor yoksa sonradan gelen cihazın imei tamirini mi yapıyoruz ?
  • Bu sabah DG ile görüştüm. Telefonların bu hafta stokta olacağını ancak bir problem yüzünden 1 hafta daha sarktığı söylendi. Benim hevesim de isteğim de kaçtı. n11 deki siparişimi artık her an iptal edebilirim.
  • Bu hafta stoga giren ürün ne gibi bir problemden dolayı 1 hafta daha sarkabilirki gelen telefonalrda ne gibi problem olacakta gercekten inancım kalmadı bende siparisi iptal etmeyi düsünüyorum resmen zamna kazanmak icin gelicekte bu hafta işte söyle oldu böyle oldu 1 hafta daha sarktı gibi bahaneler türetiyorlar sacmalık telefon hosuma gitmiş olmasa icime sinmese direk iptal edicemde biraz daha sabir umarı mbu hafta yollarlar.
  • problemtr2 kullanıcısına yanıt
    Normal fiyatından daha ucuzamı verdilerki bekliyorsunuz iptal edin gelince alırsınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: daimbey

quote:

Orijinalden alıntı: erdempal

arkadaşlar;

telefonu donanımhaber X_seller'dan teslim aldım. telefon sorunsuz bir şekilde çalışıyor. 4.5.4.1i versiyonu yükleyerek gönderdi sağolsun. *#*# kod tanımlarıyla çok kolay çekilde imei değiştirdim. ilk izlenimlerm;

artıları: telefon gerçekten çok güzel ele oturuyor ve çok hafif. hatta abartmak gibi olmasın o kadar ince ve hafif geliyor ki (ekran boyutuna oranla) onca parayı buna mı verdim gibi komik duygular kaplıyor insanı :). silikon kılıf ile kullanmama rağmen kalınlık hiç rahatsız etmiyor. ekran çok parlak ve otomatik aydınlık ayarı güzel çalışıyor. wi-fi bağlantısı süper. bilgisayarımla alamadığım indirme hızlarını telefonlumla aldım (speedtest .nette 4,5 mb/sn alıyorum fibernet 25 mbps) yeni olduğu için henüz pil test yapamadım. ancak bütün gün elimde sabahtan akşama %65 sarj yedi. ki bilirsiniz yeni telefon öğrenmek ve hevesli olmaktan dolayı elden düşmüyor. telefonun tek tuş olayı çok kolay alışılıyor ve kullanışlı. dokunmatik olarak geri işlevi yapıyor fiziksel olarak basınca ana ekrana geliyor. kamera performansı olarak tatmin edici ancak süper değil açıkçası. ön kamera tatmin edici hatta üst düzey diyebilirim.ilk aklıma gelenler bunlar. kullandıkça güncellerim.

eksileri; telefon parmak izi çok hızlı okuyor. ancak bunun neresinde eksi yön var diyeceksiniz açıklıyorum: benim gibi (benim derdimi anlayan) eli sürekli olarak terleyen okul zamanlarında sınavlarda peçeteyi elinin altına koyarak kağıda yazan birileri var ise parmak izinde benim gibi çok sıkıntı yaşayacaksınız. çünkü parmağınız terliyken parmak izi okuyucu parmağın basılı olarak kaldığını belirtiyor (parmak izi ilk tanıtırken) tanıtımdan sonrada kilit açmaya çalışırken parmak terliyse eşleme yapmıyor. ancak terleme yokken anında açılıyor gerçekten. bunun haricinde bir eksi durumla kaşılaşmadım ilk kullanımda. olduğu zaman tekrar belirtirim.

saygılar...

edit: sorusu olanlar varsa cevap verebildiğimce yanıtlamaya çalışırım.
    edit 2: telefonda sim kartın pin kodunu değiştirebileceğim yerini bulamadım. bilen birisinden yardım talep ediyorum.

Hocam büyük ihtimal güvenlik kısmından halledeceksin pin olayını...

teşekkür ederim parmak izi bölümünde en alttaymış. bilmeyen arkadaşlar için paylaşalım.

• Bi halt bildiği yok bu dg nin yemin ederim sirket kurup ben getiricem bu meizu yu 2 güne batiririm bunları şimdi aradim elimizde yok bize cuma gelcegi söylendi diyo yine oyaliyolar heralde toplanıp bassak mi şunlarin ofisini beyler ne diyosunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbatu12 -- 30 Kasım 2015; 13:46:03 >
  • Bu DG kadar acemi beceriksiz bi firma görmedim ya hem sitene 20 kasım yapacaksın sonra gecikti sorun çıktı falan filan ne bu ya çocuk oncagimi bu milet sözünze guvenip parasını yatiriyo ayıptır bu kadari.....

• mx5 de cloud albumüne giriş yapabilen var mı? foroğrafta saağdaki menuden cloud albümüne kopyala dediğimde mzaccount
    flyme ---->taobao aşağıda BIND NOW ORDAN GİRİŞ gerçekleşmiyor
    <----
  • fabio07 F kullanıcısına yanıt
    n11 deki sipariş derken hocam. Telefon n11 de satışa mı çıktı ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız_Akıncı

n11 deki sipariş derken hocam. Telefon n11 de satışa mı çıktı ki?

n11 de önsipariş ile satışı yapılıyor.
  • fabio07 F kullanıcısına yanıt
    şimdi gördüm hocam sağol.
  • yaklasık 4-5 gündür telefonu kullanıyorum akıcılıkta herhangi bir problem yok kasa kalitesi, duruşu ve şekli çok güzel bir telefon oyunlarda hafif ısınıyor ama okadar dert degil hızlı sarj ve parmak okuyucu gerçekten iyi.
    fakat kamera yönünde beni çok tatmin etmedi daha önce galaxy s3 kullanıyordum kamera performansı benzer desem yeridir hatta yer yer karanlık ortamlarda daha kötü bile diyebilirim tabi bu yazılımsal olabilir, diğer yandan bir günü rahat cıkarıyor sarj yönünden ama öyle sürekli oyun oynayım ekran acık kalsın derseniz tahmini 4 saat civarı bir pil ömrü sunucak gibi üst tarafta 5:30 saat civarı bir ekran görüntüsü var hangi rom ve nasıl bir kullanım kosulu bilmiyorum ama gene anlamda 2 saat ekran süresi oldugunda tahmini %55 veya %60 civarında sarj kalıyor buda ortalama 4 30 saat civarı bir ekran süresinde bataryanın biteceğini düşündürüyor bana.
    arayüz gerçekten akıcı hele hele s3 den sonra donma , herhangi bir hata ekran geç acılması arama sayfası geç açılması vb bir olayla henüz karsılasmadım.
    hızlı şarj özelliği gerçekten güzel ve ekrandaki tek tuşumuza alışmak cok kolay ve cok kullanışlı ekran kapalıyken çift dokunusla acma, sembole program atama gibi özelliklerde sıkıntısız calısıyor.
    yazılım tarafında bende 4.5.4.1i sürümü var flyme 5 arayüzüne geçip denedim ama tr dil desteği ve google play sıkıntısı olduğu için geri zorda olsa bu rom'a geçtim, zor olan kısım rot yetki yerini birtürlü bulamamıstım bulmamda şans eseri oldu flyme hesabı kısmında degil, güvenlik ve parmak izi kısmında bulmustum flyme 5 sürümünde
    genel anlamda parasını hak eden bir telefon hafif ve ekran gövde oranı gerçekten güzel ön yargıyla bakan arkadaşlarım çin malı alma delimisin okadar para verilirmi çin malı telefona diyen arkadaşlarım telefonu görünce şaşırdı.

işin özeti : kasa güzel, işletim sistemi akıcı, orta tuş işlevsel olarak güzel fakat basınca sesi biraz yüksek (çıt sesi), çin için güncel romlar var fakat international romda daha flyme 5 e geçmediler, kamerası belki bende sorunludur ama orta şeker diyelim genel olarak güzel tüh almasaydım degilde verdiğim paraya deydi diyebileceğiniz bir telefon

• Electric Blue kullanıcısına yanıt
    Bugün telefon açtım ve net tarih veremiyor. Pazartesi ye kalabilir dedi. Cuma günü ellerinde olmasını bekliyor larmış. O kadar bekledik iptal etmek de istemiyorum ama hafta sonuna yetişmezse edebilirim.

• Çarsamba günü türkiyedeki gümrüge gelecegini bununda gümrükten cekilmesi 1-2 günü bulabilecegini cumartesi yada pazartesi gönderimini saglayabileceklerini söylüyorlar böyle bir duyum aldım.
  • Adamlardaki ciddiyetsizlige bakın. Koskoca Meizu firmasının Türkiye de düştüğü duruma bak. Aslında topluca mail atmak lazım Meizu ya. Onlar da belki daha ciddi bir firmayla anlaşıp bu durumdan kurtarırlar kendilerini.

• Sıkıntının nereden kaynaklandığını tam olarak bilmiyoruz yanlız. Çünkü telefonlar Honkonk gümrüğünde demişlerdi gecikme olduğunda. Burda dg nin de mağduriyeti olabilir. Ama yaptıkları yanlış bizi bilgilendirmemiş olmaları.

• Benim duyumun Honkong gümrüğünde telefonlar beklerken bir hırsızlık olayı oluyor. Az bir miktar. Fark edilip adli makamlara iletiliyor. Soruşturma açılıyor. Telefonların çıkışına izin verilmiyor. Olay eğer böyle ise DM in suçu bu kadar tepki görmesinin sebebi çıkıp bunu açıklamamak tır. Açıklasalar bu kadar tepki toplamazlardı. digital market yetkililerinden burayı okuyan var ise olayın doğruluğu hakkında bilgi verirse seviniriz..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.