Şimdi Ara

★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.776
Cevap
39
Favori
88.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yazılım sürümü olarak sonu A ile biten çin versiyonu. uluslararası olan ve türkçesi olan sürüm ise i (international sürüm) sürümdür. ancak fark etmior. dğşik yollarla a sürümden i sürüme geçiş yapılabiliyor artık.
  • Yalnız_Akıncı kullanıcısına yanıt
    M575H uluslararasi versiyonmus.
    M575M ve M575U cin versiyonuymus.
    Cin versiyonlarina international rom yuklenebiliyor mu eger yuklenirse ota guncellemeleri geliyor mu duruma gore zuk1 veya mx5 degerlendircem.
    Rusyada akkuyu projesinde öğrenci arkadasim var hocam onun adresine siparis edicem gelirken yanında getiricek o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocalarım mx4 pro düşünüyorum da acaba kamerası hangi telefonla kıyaslanır ? Kamera manyağı biriyim de biraz ve paramda çok yok :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdempal E kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam teşekkürler cevabiniz icin o zaman en mantiklisi en ucuz olanini almak.Bu arada mpal mezunu musunuz hocam direk gozume takildida

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo606 -- 27 Kasım 2015; 10:20:13 >
  • apollo606 A kullanıcısına yanıt
    aynen 2005 mpal bursa mezunuyum :)
    hocam arkadaşın kim merak ettm kaçıncı sınıf bir de :) bende ordaydım da.. ayrıca rusyadaki fiyat hemen hemen aynı çin fiyatları uygun.. ve rusyaya posta olayı çok sıkıntılı uğraştırıyor açıkçası..
  • Sfa61 kullanıcısına yanıt
    İlk giden donemden hocam turkiyeden.Bugra adi yanilmiyorsam 5. Senesi bu. Onlar bir iki sefer almislar sorun cikmamis oneriniz var mi cinden rusyaya sipariste? Fiyati az göstermek hediye yaptirmak vs gibi

ordaki arkadaşlarda demişti aldık diye ama postası yavaşmış yani.. bilgim yok pek gümrük kurallarını bilmiyorum rusların :) ben öyle bi sipariş veremeden döndüm geldim 1 sene ordaydım..
  • Bu saatten sonra Rusya dan ticaret daha sıkıntılı olabilir

• arkadaşlar iphone 5s den mx5 e geçilir mi? ses kalitesi ve ön kamerası nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo606

M575H uluslararasi versiyonmus.
    M575M ve M575U cin versiyonuymus.
    Cin versiyonlarina international rom yuklenebiliyor mu eger yuklenirse ota guncellemeleri geliyor mu duruma gore zuk1 veya mx5 degerlendircem.
    Rusyada akkuyu projesinde öğrenci arkadasim var hocam onun adresine siparis edicem gelirken yanında getiricek o.

Değiştirebilirsiniz ama güncelleme almaz. Güncelleme için aynı yöntemi kullanmanız gerekir.
    Zuk 1 de değişik bir cihaz denemek istediğim bir cihaz ama mx5 hiçbir şekilde sizde eksiklik hissettirmiyor

• Şu anda rom konusu ciddi bir sorun gibi görünüyor.Telefonu alan herkes forumda aynı soruları tekrarlayacaktır.Bir babayiğit bu konuya el atıp kapsamlı bir döküman hazırlarsa duacısı olacaz :) Rom anlatımı ilk sayfaya sabitlenirse süper olur. Hem aramıza yeni katılanlar da direkt o bilgilerden istifade eder.

• arkadaşlar;

telefonu donanımhaber X_seller'dan teslim aldım. telefon sorunsuz bir şekilde çalışıyor. 4.5.4.1i versiyonu yükleyerek gönderdi sağolsun. *#*# kod tanımlarıyla çok kolay çekilde imei değiştirdim. ilk izlenimlerm;

artıları: telefon gerçekten çok güzel ele oturuyor ve çok hafif. hatta abartmak gibi olmasın o kadar ince ve hafif geliyor ki (ekran boyutuna oranla) onca parayı buna mı verdim gibi komik duygular kaplıyor insanı :). silikon kılıf ile kullanmama rağmen kalınlık hiç rahatsız etmiyor. ekran çok parlak ve otomatik aydınlık ayarı güzel çalışıyor. wi-fi bağlantısı süper. bilgisayarımla alamadığım indirme hızlarını telefonlumla aldım (speedtest .nette 4,5 mb/sn alıyorum fibernet 25 mbps) yeni olduğu için henüz pil test yapamadım. ancak bütün gün elimde sabahtan akşama %65 sarj yedi. ki bilirsiniz yeni telefon öğrenmek ve hevesli olmaktan dolayı elden düşmüyor. telefonun tek tuş olayı çok kolay alışılıyor ve kullanışlı. dokunmatik olarak geri işlevi yapıyor fiziksel olarak basınca ana ekrana geliyor. kamera performansı olarak tatmin edici ancak süper değil açıkçası. ön kamera tatmin edici hatta üst düzey diyebilirim.ilk aklıma gelenler bunlar. kullandıkça güncellerim.

eksileri; telefon parmak izi çok hızlı okuyor. ancak bunun neresinde eksi yön var diyeceksiniz açıklıyorum: benim gibi (benim derdimi anlayan) eli sürekli olarak terleyen okul zamanlarında sınavlarda peçeteyi elinin altına koyarak kağıda yazan birileri var ise parmak izinde benim gibi çok sıkıntı yaşayacaksınız. çünkü parmağınız terliyken parmak izi okuyucu parmağın basılı olarak kaldığını belirtiyor (parmak izi ilk tanıtırken) tanıtımdan sonrada kilit açmaya çalışırken parmak terliyse eşleme yapmıyor. ancak terleme yokken anında açılıyor gerçekten. bunun haricinde bir eksi durumla kaşılaşmadım ilk kullanımda. olduğu zaman tekrar belirtirim.

saygılar...

edit: sorusu olanlar varsa cevap verebildiğimce yanıtlamaya çalışırım.
    edit 2: telefonda sim kartın pin kodunu değiştirebileceğim yerini bulamadım. bilen birisinden yardım talep ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdempal -- 28 Kasım 2015; 21:08:49 >

• arkadaşlar ben telefonun root yetkilerini açamadım bi türlü. flyme hesabımdan sistem ayrıcalıklarına girip programı allow yapıyorum ama yine de root lanmıyor

• erdempal E kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Ben de X_Seller'den önümüzdeki ay alacağım kısmetse telefonumu. Benim merak ettiğim bir konu var. Telefonla birlikte hangi aksesuarlar geliyor. (Kılıf, kulaklık, vb.). Bir de telefona yüklediğiniz IMEI numarası daha önce hangi telefona aitti. Eski telefon ise 3G de sorun çıktı mı. Cevaplarsanız çok sevinirim.
  • alinaspetronas A kullanıcısına yanıt
    Mx5 den vazgecip yarim saat önce zuk z1 satin aldim hocam.260 dolara geldi.Elime ulasinca sizle de paylasabilirim umarim dogru tercih yapmisimdir gerci ikisinin de birbirini aratacak telefonlar olduğunu düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdempal

arkadaşlar;

telefonu donanımhaber X_seller'dan teslim aldım. telefon sorunsuz bir şekilde çalışıyor. 4.5.4.1i versiyonu yükleyerek gönderdi sağolsun. *#*# kod tanımlarıyla çok kolay çekilde imei değiştirdim. ilk izlenimlerm;

artıları: telefon gerçekten çok güzel ele oturuyor ve çok hafif. hatta abartmak gibi olmasın o kadar ince ve hafif geliyor ki (ekran boyutuna oranla) onca parayı buna mı verdim gibi komik duygular kaplıyor insanı :). silikon kılıf ile kullanmama rağmen kalınlık hiç rahatsız etmiyor. ekran çok parlak ve otomatik aydınlık ayarı güzel çalışıyor. wi-fi bağlantısı süper. bilgisayarımla alamadığım indirme hızlarını telefonlumla aldım (speedtest .nette 4,5 mb/sn alıyorum fibernet 25 mbps) yeni olduğu için henüz pil test yapamadım. ancak bütün gün elimde sabahtan akşama %65 sarj yedi. ki bilirsiniz yeni telefon öğrenmek ve hevesli olmaktan dolayı elden düşmüyor. telefonun tek tuş olayı çok kolay alışılıyor ve kullanışlı. dokunmatik olarak geri işlevi yapıyor fiziksel olarak basınca ana ekrana geliyor. kamera performansı olarak tatmin edici ancak süper değil açıkçası. ön kamera tatmin edici hatta üst düzey diyebilirim.ilk aklıma gelenler bunlar. kullandıkça güncellerim.

eksileri; telefon parmak izi çok hızlı okuyor. ancak bunun neresinde eksi yön var diyeceksiniz açıklıyorum: benim gibi (benim derdimi anlayan) eli sürekli olarak terleyen okul zamanlarında sınavlarda peçeteyi elinin altına koyarak kağıda yazan birileri var ise parmak izinde benim gibi çok sıkıntı yaşayacaksınız. çünkü parmağınız terliyken parmak izi okuyucu parmağın basılı olarak kaldığını belirtiyor (parmak izi ilk tanıtırken) tanıtımdan sonrada kilit açmaya çalışırken parmak terliyse eşleme yapmıyor. ancak terleme yokken anında açılıyor gerçekten. bunun haricinde bir eksi durumla kaşılaşmadım ilk kullanımda. olduğu zaman tekrar belirtirim.

saygılar...

edit: sorusu olanlar varsa cevap verebildiğimce yanıtlamaya çalışırım.
    edit 2: telefonda sim kartın pin kodunu değiştirebileceğim yerini bulamadım. bilen birisinden yardım talep ediyorum.

Hocam büyük ihtimal güvenlik kısmından halledeceksin pin olayını...

• Mx5 in kamerasında zoom bulamadım??

• iki parmağınızı ekranın üzerime koyup parmaklarınızın birini yukarı, diğerini aşağı aynı anda hareket ettirin

• Flyme hesabımdan sistem ayrıcalıklarına girip tüm programları allov yaptım yine de root olmadı atladığım birşey mi var?
    ★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.