Şimdi Ara

★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.776
Cevap
39
Favori
88.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kim getiriyomuş nasıl getiriyomuş kardeş bi anlat da bakalım.
  • erdempal E kullanıcısına yanıt
    Hocam o sistemi tam olarak anlayamadım ve de garantisiz olacak telefon. Gerçi dg ne kadar iyidir telefona destek konusunda orasınj bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl garantili cihazla yurtdısının hiçbir farkı kalmadıgı için yurtdısı alınmıyor.

Dg de mx5 1400 tl bu n11 fln dusunce 1300 civarina rahat gelir. Yurt dısı ile 150tl fark var. 400 500 tl fark olcak ki almaya değsin.
  • 1150 liraya sahibinden sitesinden gri renk 32gb mx5 aldim imei satici tarafindan halledildi ne samsung ne lg ne iphone ben boyle guzel cihaz kullanmadim ipadin wifisinin cekmedigi balkonda bile wifi cekiyor stabil en ufak kasma ve donma yasamadim 5.5 inc olmasina ragmen 5 inc kadar rahat kullaniliyor,irom yuklu,kameralarida gayet yeterli ben cok begendim,ekrani amoled harika,incecik sadece 7.4mm silikon arka kapak ve kirilmaz camla severek kullaniyorum,herkese tavsiye ederim

• Bu telefon da 4.5 g var mı
  • erol.star E kullanıcısına yanıt
    Var tabi olmaz mı. Telefonda parmak izi okuyucu ve hızlı şarj var hocam 4.5G ne demek
  • delgado169 D kullanıcısına yanıt
    Öyle bi anlattın ki hocam alasım geldi valla. Pro 5 beklerken vazgeçip mx5 mi alsam diye düşünmedim değil yani sayende :)

• @X_Seller Hasan Bey'den çok rahat bir şekilde alabilirsin. güvenilir ve ilgili satıcıdır. tecrübeyle sabit. imei işi çok kolay bir şekilde halledilebiliyor. garanti konusunda da yardımcı oluyormuş. zaten ilk teslimatta dilediğin tüm testleri de yapabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız_Akıncı

Var tabi olmaz mı. Telefonda parmak izi okuyucu ve hızlı şarj var hocam 4.5G ne demek

Kızma üstat ne kızıyorsun ben de almayı düşünüyorum da emin olayım dedim.
  • Yok kardeşim ayıp ettin niye kizayim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalnız_Akıncı -- 24 Kasım 2015; 7:35:11 >
  • settings >> about phone >> system upgrade

ben geçen hafta 5.0.0.1 güncellemesi almıştım .şarj süresi belirgin şekilde arttı. ses, uyarı vs gibi ayarların programlara özel şekilde değiştirilebilmesi gibi özellikler gelmişti. şuan 5.1.1.0A geldi. yüklüyorum bakalım (109mb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyr@mid -- 24 Kasım 2015; 13:22:26 >
  • Lg g2den buna geçmek gereksiz mi çok hoş görünüyor meret.

• parazite P kullanıcısına yanıt
    G4 desen neyse diyecemde g2ile bu karsılaştırılırmı :)
  • arkadaşlar htc desire eyeyi yarın satıyorum mx5 almayı düşünüyorum en uyguna nerden bulurum telefonu
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    1.5 senedir kullandığım telefon hocam. Satıp almaya değer mi diyorum.

• meizu mx5 de arama menusunde görüntülü görüşme seçeneği olmaması ne ile ilgili, sim kart mı operatör ayarları mı yoksa başka birşey mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: parazite

Lg g2den buna geçmek gereksiz mi çok hoş görünüyor meret.

Bu videoda G4 ile MX5 karşılaştırması var.

• quote:

Orijinalden alıntı: pyr@mid

settings >> about phone >> system upgrade

ben geçen hafta 5.0.0.1 güncellemesi almıştım .şarj süresi belirgin şekilde arttı. ses, uyarı vs gibi ayarların programlara özel şekilde değiştirilebilmesi gibi özellikler gelmişti. şuan 5.1.1.0A geldi. yüklüyorum bakalım (109mb)

Hocam ben de Flyme 5.1.1.0A sürümünü yaklaşık 5 gündür kullanıyorum ve bariz bir şekilde şarj süremde artış oldu.Yaklaşık 2 günde bir şarja takarken bugün 2. gün ve daha %40 şarjım var.Bu da demektir ki bana 3 gün yetecek kadar şarj süresi tanımakta bu telefon.
  • hava durumu için ülke illerimiz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarşist69

hava durumu için ülke illerimiz yok

Siz de yeni bir hava durumu indirin olup bitsin.https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1104468/e165203f-2865-4e6e-8dfd-ba3a76db1357.jpg

★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasfer -- 24 Kasım 2015; 23:34:58 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.