Şimdi Ara

★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.776
Cevap
39
Favori
88.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sfa61

Merhaba arkadaşlar, bende ön sipariş geçenlerden biriyim fakat giresundaki bayisinden sipariş geçmiştim. bugün aradılar beni, baya ilgililer saolsunlar. Fakat gecikme olacağını bnun sebebininde hong kong kargo bölümünden dolayı olduğunu. DG ninde bu gecikme sebebiyle bir çalışanını gönderdiğini söyledi.. işlemler halledilirse işte yarınki kargoyla türkiyeye gelecek salı ya da çarşamba dağıtım yapılacakmış..

Bende giresundaki bayiden sipariş verdim,beni de arayip bilgilendirdiler adamlar çok iyi,ilgili digital marketten çok daha iyiler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genclik17 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam dg ile muhattap değiliz telefonları da sürekli açık istediğin zaman arayabiliyorsun :) saolsunlar ilgileri alakaları için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sfa61

aynen hocam dg ile muhattap değiliz telefonları da sürekli açık istediğin zaman arayabiliyorsun :) saolsunlar ilgileri alakaları için..

Aynen keşke teknik servis işini falan kaya iletişime verseler yemin ediyorum efsane olur.sasrdim ben bugun acikcasi adamlar arayip boyle boyle sıkıntı var gecikecek haber vermek istedik fln dediler dg yi aradim gecen gun 20 sinde dedim daha erken gelme ihtimali dedim yok dedi odun gibi konusuyorlar

• Sfa61 kullanıcısına yanıt
    Hocam kaya iletişim pro 5 için ne kadar istiyor bilginiz var mı? Bir de garantiye digital market mi bakıyor?

• gs01 G kullanıcısına yanıt
    hoca pro 5 için tarih belli değil daha o yüzden bi fiyatlama da vermediler.. kimse bilmiyor yani şu anda.. ocak şubatı bulur galiba pro5 gelirse de
  • pro5 64GB modeli büyük ihtimal ile 1749 TL den satışa sunulacak.
  • Arkadaşlar ben bir konuda size danışmak istiyorum. Bu digitalmarketin sitesinde hâlâ 20 Kasım teslim görseli bulunmakta. Bugun tekrar aradım bunun için ve siz yalan söylüyosunuz dedim burdan bu görseli kaldırın veya buraya doğru bilgi içeren bir görsel koyun dedim. Adam hala bana ama gelicek bunlar hala gümrükte bekliyo diyo. Ben de tüketici haklarına şikayet etmek istiyorum bu adamları artık yalan bildirilerinden dolayı. Adamlarda iyi beyefendi istediğinizi yapın dediler pişkin pişkin. Sizce bir sonuç alabilir miyim ?

• Olabilir dostum neden olmasın. Ekran görüntüsü ve link alıp şikayet edebilirsin.

• Arkadaşlar merhaba.Ben de aranıza katılmış bulunmaktayım ve aklıma takılan birkaç soru var onları size sormak istiyorum.
    -Telefon dili çoğu yerde ingilizce, ingilizcem olmadığı için parmak izi kilidini açamadım.Kilidi nasıl açabilirim?
    -Telefon güncellemeleri nasıl kontrol ediliyor?Ben güncelleme kontrolü yapılan kısmı bulamadım.
    -Telefonda yüklü bulunan bazı prograları kaldıramıyorum.(barkod okuyucu,popbird,html5 games gibi)
    -Kaldırdığım uygulamanın yeri boş kalıyor,telefonun otomatik orayı doldurması gerekmiyor mu?
    Bu arada telefonun ses çıkışı ve arka kamerası pek tatmin edici değil açıkçası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxmxx

Arkadaşlar merhaba.Ben de aranıza katılmış bulunmaktayım ve aklıma takılan birkaç soru var onları size sormak istiyorum.
    -Telefon dili çoğu yerde ingilizce, ingilizcem olmadığı için parmak izi kilidini açamadım.Kilidi nasıl açabilirim?
    -Telefon güncellemeleri nasıl kontrol ediliyor?Ben güncelleme kontrolü yapılan kısmı bulamadım.
    -Telefonda yüklü bulunan bazı prograları kaldıramıyorum.(barkod okuyucu,popbird,html5 games gibi)
    -Kaldırdığım uygulamanın yeri boş kalıyor,telefonun otomatik orayı doldurması gerekmiyor mu?
    Bu arada telefonun ses çıkışı ve arka kamerası pek tatmin edici değil açıkçası..

Telefonun hayırlı olsun öncelikle.
    Telefonu çinden aldıysan A surumudur. Satıcıların yüklediği bir kısmı türkçe olan ROM yüklüdür. Bu ROM zaten başından itibaren sıkıntılı demektir.

Sildigin uygulamanın yeri dolmaz çünkü klasik android arayüzü yok bu telefonda. Ekrana basılı tut ve iki seçenek gelecek. Sağdaki seçeneği seçerseniz o sayfa kendi içinde sıralanır.

Parmak izi için 4 serisi kullanıyorsanız ayarlar menüsünde parmak izi şekli var oradan yapıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alinaspetronas -- 21 Kasım 2015; 21:09:00 >

• Arkadaşlar Meizu'nun sitesinde bunu buldum. Demek ki ilerleyen zamanlarda bu satıcılarda da ürünü bulabileceğiz. Gerçi distribütör bile daha getirmedi ama. Ülkeye girdikten sonra hepsinde satılır heralde.

★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★
    ★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★

• Electric Blue kullanıcısına yanıt
    Önü siyah arkası gri olan Gri, Önü beyaz arkası Sarı olan Gold, Önü beyaz arkası gri olan beyaz diye geçiyo. DG Gri diyo ama görselde beyaz var. Bu da kafa karıştırıyo haliyle. Sormak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalnız_Akıncı -- 22 Kasım 2015; 5:55:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alinaspetronas

quote:

Orijinalden alıntı: xxmxx

Arkadaşlar merhaba.Ben de aranıza katılmış bulunmaktayım ve aklıma takılan birkaç soru var onları size sormak istiyorum.

Telefonun hayırlı olsun öncelikle.
    Telefonu çinden aldıysan A surumudur. Satıcıların yüklediği bir kısmı türkçe olan ROM yüklüdür. Bu ROM zaten başından itibaren sıkıntılı demektir.

Sildigin uygulamanın yeri dolmaz çünkü klasik android arayüzü yok bu telefonda. Ekrana basılı tut ve iki seçenek gelecek. Sağdaki seçeneği seçerseniz o sayfa kendi içinde sıralanır.

Parmak izi için 4 serisi kullanıyorsanız ayarlar menüsünde parmak izi şekli var oradan yapıyorsunuz

teşekkür ederim.peki yukleyebilecegimiz duzgun bir rom var mi?ayrica sizde guncelleme kontrolu var mi bende oyle bir sey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu telefonu nereden alabiliyoruz acaba teknosada felan bulamadim

• Ben flyme 5 beta kullanıyorum. Flyme 5 stabil romu mevcut bazı arkadaşlar sıkıntı var demişler kullanmadığım için bilmiyorum. Açıkçası zor geliyor şimdi. Vipe yap uygulamaları yeniden yükle.
    Sıkıntı istemiyorsan 4.5.4.1A en son kullandigimda sorunsuzdu.

• Electric Blue kullanıcısına yanıt
    alsın herkes de forum şenlensin iki haftadır üç beş kişi ile dönmüyor :)))
  • benimki önümüzdeki hafta gelecek. kullandıkça hem yorumlarımı yapar hem de sorularınızı cevaplarım
  • emo5313 kullanıcısına yanıt
    ben de dün sitesinden müşteri hizmetlerine ne zaman gelir diye sordum, net bir bilgi yok dedi ama gelmeyecek demedi.
  • Valla bende pro 5 i bekliyorum :) mate 7 kullanıyorum şu anda gelse dr hemen geçsem diye bekliyorum :)

• gs01 G kullanıcısına yanıt
    PRO5'İ Çin’den direkt getiren arkadaşlardan getirtebilirsiniz. Beklemeye gerek kalmadı ürün piyasada :)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.