Şimdi Ara

★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.776
Cevap
39
Favori
88.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu DG'ye güvenmeyin artık. Adamlar beceriksiz ve ağır olabilir kusura bakmayın ama yalancı. Abi bu telefon için Eylül başı gelecek demişlerdi ya. Bir satıcı Eylül ayının başında getireceğim dediği telefonu kasım sonunda getiremezse ben ona bir daha güvenmem arkadaş. O yüzden bence gidin başka yerlerden alın fazla parada vermemiş olursunuz. Ya da az bekleyin Pro 5 ya da Pro 5 mini alırsınız. Garanti yok diye bilirsiniz. Bunların satıcılığıda verdikleri teknik serviste böyledir size diyeyim. Bazı arkadaşlar tanıdım servisi için iyi dediler güler yüzlü ilgili dediler ama güler yüz birşeyi değiştirmiyor hizmet kalitesini arttırmıyor. Size tavsiyem almayın bunlardan bu telefonu. Akıllansınlar hem.
  • Yahu hala DG diyenleriniz var arkadaşlar MX5 çıkalı 4 ay gibi bir süre oldu hala getiremediler. Pro 5 mini daha satışa çıkmadı nasıl ocakta getiriyor. Yalan yahu.
  • arkadaşlar ben de @X_Seller arkadaşımızdan MX5 siparişi verdim. hem DG'den çok daha ucuz hem de DG gibi firmanın muhattabı olmuyorsunuz. direkt çinden, tavsiye ederim sizlere de.

benim MX5'i kullananlara bir sorum olacak. ekran süresini kaç saat alıyorsunuz. kullanıcılar ekran görüntüsü alarak paylaşabilir mi? ayrıca kullanımları sırasındaki yaşadıkları tecrübeleri artıları, eksileri paylaşabilirler mi? benim MX5 de haftaya gelecek gibi. kullandıkça yorumlarımı paylaşırım sizlerle.
  • meizu nun pekindeki kendi magazasinda 1450tl gibi bir fiyataymis. tam kuru yarin ogrenecegim.

65gb, 4gb ram versiyonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşıan DG ürünleri geç getirebilecek. Gümrükte dediklerine göre uzayabilir ülkeye girmesi.

Benim bir sorum olacak. DG'nin satacağı ürünlerde şarj cihazları Türkiye uyumlu mu olacak? Yoksa Çin'deki gibi mi olacak?

Bir de Çin'den getirtmek istersek içerisine yükleyebileceğimiz resmi bir Türkçe Rom bulabilir miyiz? Böyle bir Rom var da sadece DG yükleyebiliyorsa Çin'den getirmenin bir anlamı olmaz.

Şimdiden teşekkürler.
  • Telefonu Digital Marketten ön sipariş etmiş bikaç arkadaş vardı. Onlardan hiç ses çıkmıyo. Ne oldu ne olmadı bi haber verin arkadaşlar. Kamuoyu sizden bilgi bekliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalnız_Akıncı -- 19 Kasım 2015; 19:44:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalniz_46

Telefonu Digital Marketten ön sipariş etmiş bikaç arkadaş vardı. Onlardan hiç ses çıkmıyo. Ne oldu ne olmadı bi haber verin arkadaşlar. Kamuoyu sizden bilgi bekliyor...

Hocam ben dg bayisinden siparis verdim ama irtibata gectim gümrük s8kıntısından dolayi 25-30 kasim arasi gelecekmiş 30 unu geçmezmiş öyle diyorlar bekliyoruz bakalım.

• genclik17 kullanıcısına yanıt
    D G dediğin Digital Market mi.

• quote:

D G dediğin Digital Market mi.

Aynen hocam

• Eyvallah hocam gelişme olursa haberlerini bekliyorum.
  • quote:

Eyvallah hocam gelişme olursa haberlerini bekliyorum.

Peki hocam günü belli olsun yazarım zaten buraya

• Bencede artık DG üzerinden bir an önce gelsin ve burası biraz canlansın...

• gs01 G kullanıcısına yanıt
    hocam sadece miniyi sordum, ötekileri de sorardım da müşteri hizmetleri pek ilgili değildi. büyük bi firma getirse keşke şu markayı
  • ramacan1 kullanıcısına yanıt
    Keşke hocam. Bende pro 5 i bekliyorum çok abartı bi fiyat olmaz ise alacağım. Ama minisiyle çok bir zaman oynamaz diye tahmin ediyorum.

• mx5 de cloud storage açılmıyor . taobao account bind now açılıyor oradan da giriş yapamadım. varmı kullanan bunu yada +360 yedeklemesini yardımcı olursa memnun olurum
  • Burda geçen sözlere binaen gold bilgisayara yazdım ne zaman gelir mx5 diye gelen cevap alt resimde gözüküyor boşuna ümitlenmişiz

• Yok arkadaşlar bu distribütörden bi cacık olmaz bence. Ben de X_Seller den alamayan karar verdim.

• Resmen pişman edecekler ön sipariş verdiğimize.
    Firmadan başka haber alan varmı. Üstte 25-30kasım diyor. Öyleyse iptal etme yoluna gidebilirim. Yani kaç hafta oldu ön sipariş vereli..

• Merhaba arkadaşlar, bende ön sipariş geçenlerden biriyim fakat giresundaki bayisinden sipariş geçmiştim. bugün aradılar beni, baya ilgililer saolsunlar. Fakat gecikme olacağını bnun sebebininde hong kong kargo bölümünden dolayı olduğunu. DG ninde bu gecikme sebebiyle bir çalışanını gönderdiğini söyledi.. işlemler halledilirse işte yarınki kargoyla türkiyeye gelecek salı ya da çarşamba dağıtım yapılacakmış..
  • Merhaba. Bugün tekrar aradım digitalmarketi artık sapık gibi her gün arayıp darlamak istiyorum bu adamları. Sitelerinde hala 20 Kasım teslim görseli bulunmakta ve bunun sebebini sorduğumda bugün de gelebilirdi gibi bir cevap aldım. Adamlar resmen dalga geçiyor. Hâlâ sipariş vermemiş arkadaşlar varsa canlarını kurtarsınlar buraya hiç bulaşmasınlar

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.