Şimdi Ara

★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.776
Cevap
39
Favori
88.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alinaspetronas

...

Bir arkadaşım için soruyorum (ben m2 kullanıcısıyım acayip memnumum)

IMEI değiştirek mümkün mü *#*#3646633#*#* yazınca mühendislik ekranı geliyor mu?
    Bu arada güle güle kullanın
  • yeni_raki kullanıcısına yanıt
    Evet mümkün zaten tek yöntemi de o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mx için flyme os 5.5 çıkmis kuran var mi varsa android 5 mi yoksa Android 6 mi base alınmış, yazabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazsoy

Mx için flyme os 5.5 çıkmis kuran var mi varsa android 5 mi yoksa Android 6 mi base alınmış, yazabilir mi

Ben kurmustum hocam 5.1 uzerine kurulu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefonla aynı chipseti kullanan HTC M9+ modeli var. MX5 ile aralarında ekranının 2K olması dışında üstün bi tarafı yok. Hatta Ekran genişliği mx5 te daha fazla, ayrıca M9+ da hızlı şarj özelliği yok, antutu testlerine de baktım, mx5 bunun biraz altında. Ama hepsiburada da 2500 TL'ye satılıyo telefon. O yüzden kesinlikle MX5 diyorum. Bi an önce gelse de alsak artık şu telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalnız_Akıncı -- 16 Kasım 2015; 0:18:17 >
  • Bu MX5'lerde güncelleme yapmak için ''YÜKSELT'' yani upgrade ikonu yok mu?Ben bulamadım bir türlü.Araçlar bölümünde ve hiçbir yerde yok.Sizde durum nasıl?
  • Dün akşam MX5 telefonuma kavuştum. Telefonu elinize aldığınızda gerçekten kaliteli hissettiriyor. Ben çok beğendim. Kullanmaya bugünden itibaren başlayacağım çünkü sim kartım uyumlu değildi bir bayiye gidip kestireceğim. Aktif kullanım ile ilgili bilgileri de sizlerle paylaşırım arkadaşlar. Ancak şunu söyleyeyim şahsi görüşümdür iyi ki iphone gibi bir telefon değilde böyle bir telefon almışım. Metal kasa, parmak izi okuyucu ve işletim sistemindeki akıcılık beni çok çok tatmin etti. Az daha iyisini alacağım diye 2.500,00 TL vermeye vallahi gerek yok arkadaşlar. Bu telefon sizin isteklerinizi fazlasıyla görecek ve 1.000,00 - 1.500,00 TL'nizde cebinizde kalacak. Ve şunu diyeyim arkadaşlar telefonu elinize aldığınızda emin olun İphone'yi aramayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atesvesugibi17

Dün akşam MX5 telefonuma kavuştum. Telefonu elinize aldığınızda gerçekten kaliteli hissettiriyor. Ben çok beğendim. Kullanmaya bugünden itibaren başlayacağım çünkü sim kartım uyumlu değildi bir bayiye gidip kestireceğim. Aktif kullanım ile ilgili bilgileri de sizlerle paylaşırım arkadaşlar. Ancak şunu söyleyeyim şahsi görüşümdür iyi ki iphone gibi bir telefon değilde böyle bir telefon almışım. Metal kasa, parmak izi okuyucu ve işletim sistemindeki akıcılık beni çok çok tatmin etti. Az daha iyisini alacağım diye 2.500,00 TL vermeye vallahi gerek yok arkadaşlar. Bu telefon sizin isteklerinizi fazlasıyla görecek ve 1.000,00 - 1.500,00 TL'nizde cebinizde kalacak. Ve şunu diyeyim arkadaşlar telefonu elinize aldığınızda emin olun İphone'yi aramayacaksınız.

Kullanmaya baslayinca kamera olsun pil olsun oyun performansi olsun genel bir kullanici deneyimini biran önce paylasirsaniz sevinirim bende ön siparia geçtim gelmesini bekliyorum

• gold fiyatını açıkladı mı telefonun bilen var mı, bir de 20sinde kesin gelecek mi golda?
    göremedim çünkü böyle bir ibare.
  • quote:

Dün akşam MX5 telefonuma kavuştum. Telefonu elinize aldığınızda gerçekten kaliteli hissettiriyor. Ben çok beğendim. Kullanmaya bugünden itibaren başlayacağım çünkü sim kartım uyumlu değildi bir bayiye gidip kestireceğim. Aktif kullanım ile ilgili bilgileri de sizlerle paylaşırım arkadaşlar. Ancak şunu söyleyeyim şahsi görüşümdür iyi ki iphone gibi bir telefon değilde böyle bir telefon almışım. Metal kasa, parmak izi okuyucu ve işletim sistemindeki akıcılık beni çok çok tatmin etti. Az daha iyisini alacağım diye 2.500,00 TL vermeye vallahi gerek yok arkadaşlar. Bu telefon sizin isteklerinizi fazlasıyla görecek ve 1.000,00 - 1.500,00 TL'nizde cebinizde kalacak. Ve şunu diyeyim arkadaşlar telefonu elinize aldığınızda emin olun İphone'yi aramayacaksınız.

Kardeşim öncelikle hayırlı olsun. Kullanım deneyimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz. Telefonu nerden ve ne fiyata aldığını yazar mısın. Bir de 16GB mi 32GB mi onu da yazarsan bir zahmet.

• Arkadaşlar bende bu cihazdan almaya niyetlendim.yalnız foruma baktığımda "Global Versiyondan" bahsediliyor.Global versiyonla kastınız nedir.Yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler...
  • Global versiyon tüm dünya için geliştirilmiş versiyondur ve tüm dünyada kullanılabılır (Şebeke, dil, arayüz, özel uygulamalar barındırma vs.). Diğer versiyonlar ise Avrupa, Asya veya herhangi bir ülke için özel geliştirilmiş versiyondur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalniz_46

Global versiyon tüm dünya için geliştirilmiş versiyondur ve tüm dünyada kullanılabılır (Şebeke, dil, arayüz, özel uygulamalar barındırma vs.). Diğer versiyonlar ise Avrupa, Asya veya herhangi bir ülke için özel geliştirilmiş versiyondur.

Öncelikle teşekkürler.
    Cihazın global versiyon olup olmadığı nasıl anlaşılıyor?
    Veya global olanla olmayanı bir birinden ayıran fark nedir?

• Tam emin değilim ama telefondaki cihaz hakkında kısmında cihazın hangi sürüm ve versiyonda olduğunun yazıyo olması lazım. Sanırım burdan anlaşılıyo. Ordaki harf rakam vb. şeyler versiyon hakkında bilgi veriyo. Ama hangi harf yada rakamın hangi sürüm olduğu konusunda bilgim yok.
  • quote:

quote:

Kardeşim öncelikle hayırlı olsun. Kullanım deneyimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz. Telefonu nerden ve ne fiyata aldığını yazar mısın. Bir de 16GB mi 32GB mi onu da yazarsan bir zahmet.

32GB versiyonunu aldım arkadaşım. Bendeki A sürümü ama İ (Global sürüme geçmeyi düşünüyorum bakacaz bakalım.) Telefonu biraz kullanayım eksisizini artısını hepsini anlatırım arkadaşlar. Ben kullandığı malı illaki öven insanlardan değilim. Bazısı kendinin kötü malzeme aldığını kabullenememkten kötü yönünü söyleyemez iyi iyi diye anlatır başkalarınıda madur ben size herşeyini emin olun açık açık anlatacağım ancak sadece biraz zamana ihtiyacım var bakalım sorunu varmı neleri eksik ;)

• atesvesugibi17 kullanıcısına yanıt
    nerden ve ne kadara aldığını da yazabilir misin?
  • quote:

quote:

quote:

32GB versiyonunu aldım arkadaşım. Bendeki A sürümü ama İ (Global sürüme geçmeyi düşünüyorum bakacaz bakalım.) Telefonu biraz kullanayım eksisizini artısını hepsini anlatırım arkadaşlar. Ben kullandığı malı illaki öven insanlardan değilim. Bazısı kendinin kötü malzeme aldığını kabullenememkten kötü yönünü söyleyemez iyi iyi diye anlatır başkalarınıda madur ben size herşeyini emin olun açık açık anlatacağım ancak sadece biraz zamana ihtiyacım var bakalım sorunu varmı neleri eksik ;)

Öncelikle hayırlı olsun.Ben de yeni aldım.Ve A versiyonu.Önceden forum arkadaşlarına bir soru sordum ama cevaplayan olmadı.Sizin telefonda araçlar bölümünde YÜKSELT(UPGRAGE) ikonu var mı?Benimkinde yok.Güncelleme yapamıyorum bir türlü.Forumlarda anlatılan yöntemlerle de denedim bir türlü olmadı.Cevaplarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasfer -- 18 Kasım 2015; 2:28:15 >

• telefon kalitesi iyi, özellikleri de güzel ,kullanımı çok zevkli one plus tan sonraa şahsen ben çok beğendim, oyun falan pek oynamadım assassins cred kurdum anormallik yok oynatıyor, şarj olayı normal kullanımda 1.5 gün rahat çıkarır , kamera ve fotografları güncellemelerle daaha iyi olabilir belki, kötü değil ama daha iyi olmalı... eniyi m back mtouch ve tabiki hızlı şarş özelliği
  • hasfer kullanıcısına yanıt
    Senin sorunun upgrade uygulaması ya silinmiş yada dondurulmuş anladığım kadarı ile özelden mail adresini gönder sistem dosyasını göndermeye çalışayım.

• ben de aldığım zaman türkçe rom yüklü fakat upgrade yok tu değişik rom lar indirip kurdum şimdi flyme 5.5.11.17 beta bu gün indirip ubdate yaptım morelocale2 ile kısmi tükçeleştirebiliyorum. flyme 5 stabilde ki mesajdan ve güvenlik tan atma kapanma sorunu kalktı güzel bir kullanış sağladı.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.