Şimdi Ara

★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.776
Cevap
39
Favori
88.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: özgür_salih

Arkadaşlar bir sorum olacak whatsapp da paylaşılan konumları yandex in veya google maps in aplıcatıonın da acamıyorum bunun ayarı nasıl yapılıyor bileniniz varmı özellikle yandex in açıklanması çok faydalı olur

Hocam yardımcı olmak isterim ama hiç tecrübe etmedim isterseniz numaranızı pm atın deneyelim
    Şu konuyada biraz hareket gelse ne olur artık :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MX5 ön satışa çıkmış görünüyor. (digital market)
  • Merhaba arkadaşlar. Telefonun on siparişini verip bekleyenler arasındayım bende fakat merak ettiğim bir nokta var. Wi-fi açıkken mobil veriden gidiyormuş sanırım okuduğum kadarıyla, bunun bir çözümü var mı acaba bilen birisi yanıtlarsa cok memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Letv x500 ile mx5 tecrübe eden arkadaş var mı aranızda?
    Hangisini önerir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 11 Kasım 2015; 21:08:17 >
  • Mx 5 var elimde fakat sifresini unuttum. Hard reset atmak isteyincede sifre soruyir. Nasil duzeltebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Mx 5 var elimde fakat sifresini unuttum. Hard reset atmak isteyincede sifre soruyir. Nasil duzeltebilirim

En son sürümü indir yükle ve yüklerken clear data yı seç telefon sıfırlanır ama sorununu cozersin

• Cevap icin tesekkurler. Yuklemenin nasil yapildigini anlatan bir yer var mi.
  • Cevap icin tesekkurler. Yuklemenin nasil yapildigini anlatan bir yer var mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alchemist_16

Merhaba arkadaşlar. Telefonun on siparişini verip bekleyenler arasındayım bende fakat merak ettiğim bir nokta var. Wi-fi açıkken mobil veriden gidiyormuş sanırım okuduğum kadarıyla, bunun bir çözümü var mı acaba bilen birisi yanıtlarsa cok memnun olurum

Bende öyle bir sorun yoktur hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: shunter

quote:

Merhaba arkadaşlar. Telefonun on siparişini verip bekleyenler arasındayım bende fakat merak ettiğim bir nokta var. Wi-fi açıkken mobil veriden gidiyormuş sanırım okuduğum kadarıyla, bunun bir çözümü var mı acaba bilen birisi yanıtlarsa cok memnun olurum

Flyme.cn sitesinden
    www.flyme.cn/firmwarelist-18.html
    Buradan romu indirdikten sonra kendi dosya yöneticisinden romu bulun download dosyası altında update adında olacaktır dosya üzerine dokunun ve yeniden başlat diyeceksiniz Bu kadar basit

• quote:

Orijinalden alıntı: alinaspetronas

quote:

Orijinalden alıntı: shunter

quote:

Flyme.cn sitesinden
    www.flyme.cn/firmwarelist-18.html
    Buradan romu indirdikten sonra kendi dosya yöneticisinden romu bulun download dosyası altında update adında olacaktır dosya üzerine dokunun ve yeniden başlat diyeceksiniz Bu kadar basit

Yanlış alıntı hocam

• Kusura bakma araba da giderken hata olmuş..
  • Hocam cihazin sifresini unuttugum icon dosyalara erisemiyorum. Bilgisayardan usb kablo ile direk yukleyemiyormuyuz
  • O zaman telefonu kapatıp recovery moda girecek ve clear data yapacaksın. Telefon kapalı iken ses açma ve güz tuşuna basılı tut recovery moda girecek.

• Clear datayi seciyorum cince yazilar cikiyor. Sifrw soruyor sanirim klavye aciliyor cunku. Sifreyi girmeden resetlemiyor

• shunter kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum hocam. Benim de gözüm korkmuştu bu konuda. Taktir edersiniz her dakika bununla uğraşmak can sıkıcı olabilir wi-fi ile bağlanıp mobil veriyi kapatmak.

• quote:

Çok teşekkür ediyorum hocam. Benim de gözüm korkmuştu bu konuda. Taktir edersiniz her dakika bununla uğraşmak can sıkıcı olabilir wi-fi ile bağlanıp mobil veriyi kapatmak.

Evet olması halinde kötü bir durum zaten ülkemizdeki mobil servislerdeki data paketleri malum

• Merhaba arkadaşlar. N11.comda yüzde 25 indirimim var ve 1450den 1200TL ye alabileceğim linkteki ürünü. Satıcı güvenilire benziyor. Yüzde100 olumlu yorum almış 100işlemde. IMEI atılmış kaçak vs. çıkmaz değil mi?
    http://urun.n11.com/cep-telefonu/meizu-mx5-32gb-gri-kirilmaz-cam-ve-silikon-kilif-hediyeli-P85262431
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunistanbul

Merhaba arkadaşlar. N11.comda yüzde 25 indirimim var ve 1450den 1200TL ye alabileceğim linkteki ürünü. Satıcı güvenilire benziyor. Yüzde100 olumlu yorum almış 100işlemde. IMEI atılmış kaçak vs. çıkmaz değil mi?
    http://urun.n11.com/cep-telefonu/meizu-mx5-32gb-gri-kirilmaz-cam-ve-silikon-kilif-hediyeli-P85262431

O satıcıyı M2 note almak için aramıştım konuştum. Konya bölgesinin meizu distribütör bayisi. Yani digital marketten alıp satıyor. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Clear datayi seciyorum cince yazilar cikiyor. Sifrw soruyor sanirim klavye aciliyor cunku. Sifreyi girmeden resetlemiyor

Bwnim sorunum icin fikri olan var mi

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.