Şimdi Ara

★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.776
Cevap
39
Favori
88.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceyhunistanbul

Merhaba arkadaşlar. N11.comda yüzde 25 indirimim var ve 1450den 1200TL ye alabileceğim linkteki ürünü. Satıcı güvenilire benziyor. Yüzde100 olumlu yorum almış 100işlemde. IMEI atılmış kaçak vs. çıkmaz değil mi?
    http://urun.n11.com/cep-telefonu/meizu-mx5-32gb-gri-kirilmaz-cam-ve-silikon-kilif-hediyeli-P85262431

Hocam aynı durumdayım. G3 bakıyorum ama mx5 görünce hasta oldum bence düşünmemek gerekir daha üst bi cihaz yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    bu işlemi telefon kapalı iken yapmanız gerekiyor.
  • alinaspetronas A kullanıcısına yanıt
    Telefon kapali iken ses acma tusu ile guc tusuna basiyorum. Meizu yazinca birakiyorum clear data yi seciyorum sifre oruyor. Cok enteresan bir cihaz.

Acik olarak da yapinca sonuc ayni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 13 Kasım 2015; 7:50:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Telefon kapali iken ses acma tusu ile guc tusuna basiyorum. Meizu yazinca birakiyorum clear data yi seciyorum sifre oruyor. Cok enteresan bir cihaz.

Acik olarak da yapinca sonuc ayni

Sitesinden en son sürüm indir Telefonun ana dizinine yükle bu önemli update dosyası ana dizinde olmalı. tekrar recovery menüsüne gir ekranda gözüken her iki seçeneği de işaretle. Normalde bu şekilde kesin olması gerekiyor.

Eğer unuttugun şifre flyme şifresi ise büyük ihtimalle bu da olmaz şifreyi sıfirlaman gerekiyor. Burada biraz sıkıntı çıkar Çince bilmen gerekebilir. Google chrome ile flyme bin sitesine girip chrome ile çeviri ile sorununu çözebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alinaspetronas -- 13 Kasım 2015; 10:38:52 >

• Flyme sign in diye arat google da hocam gelen siteden forgot password kısmını tıkla oradan halletmeye çalış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • isomania kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. İş hattım da olduğu için çift hatlı kullanmam gerekiyor. Bu telefonu kaçırmayacağım ;)
  • selamlar, ayrica konu acilmasin diyr buraya soruyorum: pro 5 i Çin den aldiracagim bu hafta, fakat urunun Türkiye de calismayan bir modeli ya da özelliği var mi bilmiyorum ve nette de bu konuda bilgi bulamadim. bilgisi olan var mi? bir de pro 5 in exynos işlemcisi imei degisimine izin veriyor mu? şimdiden teşekkürler

• bu cihazi lg flex ile kiyaslarsak yinede mx5 alinirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: pyr@mid

selamlar, ayrica konu acilmasin diyr buraya soruyorum: pro 5 i Çin den aldiracagim bu hafta, fakat urunun Türkiye de calismayan bir modeli ya da özelliği var mi bilmiyorum ve nette de bu konuda bilgi bulamadim. bilgisi olan var mi? bir de pro 5 in exynos işlemcisi imei degisimine izin veriyor mu? şimdiden teşekkürler

Farklı versiyonları var mi bilmiyorum ama var ise fdd- lte olmali. Ama IMEI değiştiremezsin tek çözüm pasaport.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alinaspetronas -- 13 Kasım 2015; 20:18:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alinaspetronas

quote:

Orijinalden alıntı: pyr@mid

selamlar, ayrica konu acilmasin diyr buraya soruyorum: pro 5 i Çin den aldiracagim bu hafta, fakat urunun Türkiye de calismayan bir modeli ya da özelliği var mi bilmiyorum ve nette de bu konuda bilgi bulamadim. bilgisi olan var mi? bir de pro 5 in exynos işlemcisi imei degisimine izin veriyor mu? şimdiden teşekkürler

Farklı versiyonları var mi bilmiyorum ama var ise fdd- lte olmali. Ama IMEI değiştiremezsin tek çözüm pasaport.

x_seller in dediğine göre versiyon yokmuş. imei de atılmıyormus. teşekkürler cevap için. şimdi Pekin den düzgün bir mağaza bulmak kaldı

• Arkadaşlar pro 5 almayı düşünüyorum ama ne zaman tr ye giriş yapar bu telefon bilgisi olan var mı?

• yurtdışından sorunsuz pro 5 alabileceğimiz bir satıcı var mı? gümrüğe takılmayacak, baş ağrıtmayacak falan filan.. pm'den link yollayabilirseniz sevinirim
  • BuMé®@NG kullanıcısına yanıt
    Bir tane var ama onda da 3gb ramli modeli satıyor , 4gb varsa bende pm alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovekrand -- 14 Kasım 2015; 17:13:37 >
  • Mx5 kullanan arkadaşlar fifa 16,real racing 3 nba 2k16 gibi yani yüksek grafikli oyunlarda kasma donma yasiyor musunuz?Gayet akıcı oynanıyor mu?

• lovekrand kullanıcısına yanıt
    hocam bir kişide bizi kaale alıp cevap vermiyor ki

• BuMé®@NG kullanıcısına yanıt
    Hocam tek care cine gidip almak gibi gozukuyor , olsaydi zaten forumda , saticilarda vs olurdu . Bu bekleme surecinde biraz sogudum pro 5 den zaten . Yeni islemcili tellere yonelicem mevcut telimle biraz daha idare edip .

Mate 8 cihazini bekliyorum bir de exynos 8 ve sp820 li cihazlari bekleyip gormek lazim

• çok güzel telefon bu ya aslında alınırda

türkiyede destek veren birim yok bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

Hocam tek care cine gidip almak gibi gozukuyor , olsaydi zaten forumda , saticilarda vs olurdu . Bu bekleme surecinde biraz sogudum pro 5 den zaten . Yeni islemcili tellere yonelicem mevcut telimle biraz daha idare edip .

Mate 8 cihazini bekliyorum bir de exynos 8 ve sp820 li cihazlari bekleyip gormek lazim

Forum da satanlar var biraz bakınca bulabilirsiniz. Ya da aliexpress' e bakıp türklerin alım yaptığı satıcıları bulup onlar ile iletişime geçebilirsiniz.

Bu arada bu beklemeler hiç bitmez s820 çıktığında emin olun bir üst versiyonun ismi bile belli olur. Helio x20 çıkmadan x30 lafları çıkmaya başladı. Bunun sonu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alinaspetronas -- 14 Kasım 2015; 23:26:14 >

• alinaspetronas A kullanıcısına yanıt
    Hocam pro 5 için yazmıştım ben , exynos 720 hem s6 hem note 5 kullanılan bir işlemci ve artık geri planda olacak, 1-2 hafta sonra kirin 950 geliyor, s7 ye kaç ay kaldı, çok uzak değil söylediklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

Hocam pro 5 için yazmıştım ben , exynos 720 hem s6 hem note 5 kullanılan bir işlemci ve artık geri planda olacak, 1-2 hafta sonra kirin 950 geliyor, s7 ye kaç ay kaldı, çok uzak değil söylediklerim

Bahsetmek istediğim bu hiç bitmiyor. Lansmani yapılan işlemci onu taşıyacak olan telefon piyasaya çıkmadan yeni işlemcinin tanıtımı yapılıyor. Ondan sonra olan bize ol oluyor. Onu mu alsam bunu alsam derken omur geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alinaspetronas -- 15 Kasım 2015; 0:13:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.