Şimdi Ara

★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.776
Cevap
39
Favori
88.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben pro 5 mini yi bekliyorum birde meizunun arayüzü nasıl sizce kullanması zevkli ve rahat mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alinaspetronas

Senin sorunun upgrade uygulaması ya silinmiş yada dondurulmuş anladığım kadarı ile özelden mail adresini gönder sistem dosyasını göndermeye çalışayım.

Ali Hocam Allah razı olsun ilginize çok teşekkür ederim.Mail adresimi PM'den gönderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytom

ben de aldığım zaman türkçe rom yüklü fakat upgrade yok tu değişik rom lar indirip kurdum şimdi flyme 5.5.11.17 beta bu gün indirip ubdate yaptım morelocale2 ile kısmi tükçeleştirebiliyorum. flyme 5 stabilde ki mesajdan ve güvenlik tan atma kapanma sorunu kalktı güzel bir kullanış sağladı.

Bu haber güzel oldu bilgi için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dun flyme 5.0.0.1 i yukledim, normalde bu saatlerde sarjim %30 larda olurdu, suan %60. Update ile benzer bir seyi tecrübe eden var mi?

ses çipi de olsaydi pro 5i almazdim ama bi tek o bile alma sebebi

• pyr@mid kullanıcısına yanıt
    Ekran açık kalma sürenizde artış var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mx5 te arama listesini bulamıyorum. nasıl oluyor. rehberi nasıl senkronize edeceğiz. bilen varsa yazıverin arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdulmesut -- 18 Kasım 2015; 23:24:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alinaspetronas

Bu haber güzel oldu bilgi için teşekkür ederim

Ali Hocamın sayesinde Telefonumu Flyme 5.0.0.1A sürümüne güncelleyebildim.Buradan kendisine tekrar teşekkür ederim.Şimdilik İ sürümü çıkana kadar İngilizce takılacağız.Ama olsun.Telefonumda olmayan Upgrage ikonunundan tutun yeni bir arayüze kavuşmuş oldum.
  • Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    öncesini bilmediğim için kıyaslama yapamayacağım ama herzamanki kullanımımla bitmiş olmalıyken şuan %34. bana öyle geldi derdim ama değişen herhangi birşey yok . bakalım
  • pyr@mid kullanıcısına yanıt
    Hocam ses chipi derken???
    Yani nedir ne işlev görürolursa ne okur olmazsa ne olur. Bizi de bi aydınlatır mısın sana zahmet. @pyr@mid

• ES9018K2M High-end DAC chip
    OPA1612 Professional audio amplifier
    NXP PBSS Transistor
    Solo amp circuit

http://www.meizu.com/en/products/pro5/summary.html

http://www.meizu.com/en/products/pro5/hifi.html
  • Arkadaşlar mx pro5 modeline imei atılabiliyormu. Yoksa pasaport kaydımı gerekli

• Exynos 7420 işlemci olduğundan mx5 deki mtk işlemci gibi kolay imkan vermiyor imei değişimine, şimdilik pasaport kaydı gerekli
  • Merhaba arkadaşlar. Sabah kalkıp dijitalmarketi aradım ve aldığım cevap sinirimi bozmaya yetti açıkçası. Zaten telefon açıldığında konuşan kadının isteksizlik konuşması da cabası. Telefonlar daha gümrükte bekliyormuş sözde 20 sinde gelecek olan telefonun tarihi daha da sarktı. Şikayet edebileceğinmiz bir merci var mıdır ?

• Alchemist_16 kullanıcısına yanıt
    Aliexpressten free shipping ile almislar heralde , gümrükte niye takiliyor .

Bunlardan alacaginiza cinden alin 500 liraya yakin cebinizde kalir .

• Sorma hocam ben de hiç anlamış değilim. Işte garantiden dolayı burdan aldım ama garantide de iyi değillermiş sonradan okudum.

• Arkadaşlar Ön sipariş veren arkadaşlarda durum ne. Bugün itibariyle gönderiler başladı mı. Bu arada 20 Kasimdan itibaren Gold da satılacak denmişti ama Gold un internet sitesinde cihazı bulamadım. Demek ki Gold da satış işi yalan oldu.

• Electric Blue kullanıcısına yanıt
    Bir iki satıcı var sorunsuz getiren ama 0 risk demek hatalı olur .
  • xseller den alabilirsiniz risk olmaz ama çinden 50 dolar artı maliyetle, çinden sipariş gececeksin bir ayda gelecek riskli geri giderse 15-20 dolar kargo ücreti kesecekler, bir ay sonra zaten 20-30 dolar fiyat düşmüş olacak ...
  • pro 5 mini ocak ayından sonra gelecek dedi digital market.
  • ramacan1 kullanıcısına yanıt
    Pro 5 ne zaman gelecek acaba hocam bilginiz var mı?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.