Şimdi Ara

★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.776
Cevap
39
Favori
88.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayfalarında paylaşılan gönderiye göre gümrük işleri başlatılmış. İnşallah en kısa zamanda kargalar çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda DM facebook sayfalarından bir açıklama yapmış. Ürünler gümrüğe gelmiş. İşlemleri yapıldıktan sonra gönderim başlar artık.
  • Bunların facebook sayfasi nedir arkadaşlar bulamadım bende görmek istiyorum icim rahatlasın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: problemtr2

Bunların facebook sayfasi nedir arkadaşlar bulamadım bende görmek istiyorum icim rahatlasın :D

https://www.facebook.com/meizutr/?fref=ts
  • Stokları geldişinde şubelerine gidip telefonu almak mümkün mü yoksa ille kargo mu kullanmamız gerek? Kargoda kırık çıkma olayları yazıyor çoğu yerde.

• Yalnız_Akıncı kullanıcısına yanıt
    sadece telefon şarj aleti çin model, data kablosu ve dim kart çıkartmak için iğne çıkıyor. ekstra hiçbir aksesuar yok. kaldı ki orjinal kutusunda da çıkmıyor zaten. imei 3g bile olamayan bir telefona ait ancak 3g canavar gibi. sıkıntı yok ;)
  • erdempal E kullanıcısına yanıt
    Kulaklık olaymış iyiymiş
  • Meizu MX5 eskidi artık arkadaşlar. Daha yeni ve daha uygun fiyatlı modeller çıktı. Ayrıca bu DG ile iş yapılmaz hala anlamadınız mı?
  • Tabiki. Xiaomi Redmi Note 3. Bir arastirin daha uygun fiyat ayni ozellikler. Hatta emin olum mx5 den daha iyidir. Neden diyeveksiniz? Yazilimi daha iyi. Miui isletim sistemi İOS'tan sonra en stabil en verimli yazilim olarak geciyor. Ayrica cyonegenmod gibi gelistiricileri var. Ayrica redmi note 3 miui 7 ile geliyor iyi oldugu soyleniyor. Sahsen bende getirtiyorum. Almak isteyen olursa da yardimci olurum. Satan arkadasim var ve cok saglam. Sorun problem olmaz. Ama tabiki sizin bileceginiz is.

• atesvesugibi17 kullanıcısına yanıt
    Hocam bi redmi note 2 nin ana sayfasina girin de bi bakin yazilim stabil mi degil mi diye telefon yazin cikti sikayet dolu her sayfasi.Redmi note 3 almaya degecek bi telefon degil ayrica.Red mi 2 ile ayni kamera lensi ayni ozellikler. Redmi serisinde kullanilan ekran cok dandik.Meizunun amolediyle yarisamaz.redmi 3 de 2 gb ve 3 gb model uretilip batarya kapasitesi artmis.Mx5 in dengi mi serisidir redmi note degil.Mi 5 gelirse o olabilir ama o da 400 dolardan cikicak.Yanlis bilgilendirmeyin insanlari.
    Ayrica oppo , one plus felan yazilim konusunda daha cesitliler. Mx5 snapdragon 820 islemciler ve helio x20 ler cikana kadar eskimez ayrica fiyatlarida ucuzlicak mx5 lerin hala gonul rahatligiyla alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo606 -- 3 Aralık 2015; 19:09:19 >
  • Eger mx5 den almak istemeyen arkadaslar varsa ben ocagi beklemelerini tavsiye ederim.
    Snapdragon 820 islemciyle lenovo zuk z2 gelicek nal toplatir piyasaya.mi5 de snap 20 ile gelicek. Ayrica meizu pro 5 in 4.7 inç ekranli modeli gelicek.Cok uzun sureler arastirmis biri olarak meizu mx5 in redmi note 2 - 3 ve mi4 den cok daha iyi telefon oldugunu soyleyebilirim.

• Hocam yanlış yönlendirmiyorum. Bu söylenenleri de ben değil kullananlar bilenler söylüyor. Uzun süreden beri araştırman senin bu bilgileri başkalarından öğrendiğin şeyleri gösterir, tecrübeni değil. Ayrıca ben Redmi Note 3'ün daha yeni ve daha uygun fiyatlı olmasından bahsediyorum sense beni yanlış bilgilendirme ile suçluyorsun. İki telefonun özelliklerini yan yana koyun ve kıyaslayın. Meizu MX5 Türkiye satış fiyatıyla 1.400,00 TL iken Xiaomi Redmi Note 3: 850.000 TL. Özellikleri de neredeyse aynı. Yazılım olarakta atıp tutma istersen az daha araştır MİUİ yazılımı hakkında neler yazılmış nasıl yorumlar yapılmış görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atesvesugibi17 -- 4 Aralık 2015; 0:00:28 >
  • 1000 lira altı düşünenler için redmi note 3, mi4c ler de çok güzel telefonlar, meizu dada miui rom kurma olmasını çok isterdim , ben 1400 lira ya garantili diye türkiyeden alacağıma getirtip satan arkadaşlardan alırdım meizu mx5 i ,haaa ben bir ay önce kendim getirttim kılıf kırılmaz cam falan 360 dolara...ama mx5 ile de red mi note aynı değildir... bir kaç ay sonra mi5, lukz2 falan demiş arkadaş ama onu almaya kalktığınızda şimdiki durum olacak az daha beklersen daha iyi telefonlar çıkmak üzaere olacaktır
  • Aynen beytom arkadaşıma katılıyorum. Ayrıca daha fazla fiyatlı ürünler olacak. Ben uygun fiyatlı iyi özelliklere sahip telefon sahibi olmak isteyenler için öneride bulundum. Ama arkadaş yok zuk z2 yok mi5. Arkadaşım bu telefonlar biraz daha üst segment olduğu için fiyatı da 450$ gibi bir rakamdan başlayacak. Bense Redmi Note 3'ün 275$ dolar olduğunu ve 400$'a almaya çalıştığınız Meizu MX5 ile aynı telefon diyorum.
    Bi girin anakonusuna redmi 2 nin muhtesem yazilimi gorun.tel her uykuya girdigindr wifi kopuyor gps sorunu var direk kullanicilardan aliyorum ben bilgiyi.Arastirmadan kastim bu.siz cihazi bireysel inceliyosaniz o size daha eksik bilgi verir ben burda olsun xda da olsun yuzlerce kullanicinin yorumlarina bakiyorum daha net sonuc.veriyor.Dedigimde art niyet aramak yerine girin donanimhaber ana konusuna bakin yazilim yerlerde surunuyor anlarsınız.

• http://kiyas.la adresinden telefon özelliklerini karşılaştırabilirsiniz. Xiaomi Redmi Note 2 yi MX5 ile karşılaştırınca alt segment telefon olduğu gözüküyor buraya eklemeye bile gerek yok. Merak eden bakabilir.
  • Dg den kargosu çıkanlar bildirebilir mi?

Hocam sizin stabil dediginiz eski miui.
    Bir suredir developer sürümleri hindistan miui hazirliyor hep hata dolu.
    Stabil surumlerinde pek bir farki yok su an.Miui nin basarili olduğunu ben de biliyorum ama redmi 2 serisine yansitamadi daha bu basariyi.

• Pazartesi yada salı kargolar gönderimi saglanır bence gümrükten gelmemiştir henüz ellerine tın tın iş yapıyorlar
  • Sabah aradım haftaiçine sarktı dediler. Kesin bir tarih sorduğum zaman öyle bişey söylemek zor diye eklediler. Anlayacağınız yine bence 1 hafta sarkacak.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.