Şimdi Ara

★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.776
Cevap
39
Favori
88.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon şarjı 0 -100 nekadar sürede doluyor
  • dgyle konustum evden tasincam ona gore kargo adresi degistircem bana elime ulasacagi gun icin kesin bi bilgi verin dedim.kesin konusamam ama carsamba gibi gozukuyo sarkitmamaya calisicaz ama en gec persembe kargoya vericez dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Electric Blue kullanıcısına yanıt
    4.5.4.1i rom yüklü

• ceyhunistanbul kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kupon oolayı nedir. Sana özel bi durum mu var yoksa herkes bu kupon olayından faydalanabilir mı.

• quote:

Orijinalden alıntı: desende_asi

Hocam Pro 5'i bende çok istedim ama İmei kayıt işi sıkıntılı olduğu için vazgeçtim. Sahibindende biri 4 Gb Ram 64 Gb rom olan versiyonu 1700 e getirtiyordu.

link verebilirmisin hocam
  • Yalnız_Akıncı kullanıcısına yanıt
    n11 artan indirim kampanyası;http://www.n11.com/kampanyalar/artan-indirim-firsati
  • yurt dışından aldığım mx5 i ileriye dönük 4,5 g de sıkıntı olmaması için pasaport kaydı yaptırsam mı acaba , eski imei lerle kullanıyorum ama ?
  • Müjdemi isterim arkadaşlar sabah DG ile görüştüm. Telefonlar Türkiye'deymiş gümrükte sayımları yapılıyor dediler.Cuma günü kargoya verilecekler büyük ihtimalle ama yine kesin bi tarih veremiyoruz telefonlarında önü siyah arkası gri olacakmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alchemist_16

Müjdemi isterim arkadaşlar sabah DG ile görüştüm. Telefonlar Türkiye'deymiş gümrükte sayımları yapılıyor dediler.Cuma günü kargoya verilecekler büyük ihtimalle ama yine kesin bi tarih veremiyoruz telefonlarında önü siyah arkası gri olacakmış.

Arkadaşım ne müjdesi. 1 haftadır gümrükte deniyor telefonlar zaten. Hep sayılıyor deniyor. Topu topu 2000 telefon gelecek. Sayması 1 haftadır sürüyor ancak..
  • Vallahi ben ilk kez bu cevabı aldım. O yüzden de paylaşmak istedim şayet daha öncesinde de bu deniyorsa kusura bakmayın sadece bilgilendirmek istedim.
    Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alchemist_16 -- 8 Aralık 2015; 14:10:02 >
  • GreenMamba kullanıcısına yanıt
    1500 den aşşa şu an
  • Yokmu bugün DG den bir haber alabilen.
  • kardesim haber falan yok gerekde yok zaten delirttiler artik beni bu telefonu siparis verdigim parayi yatirdigim gune lanet olsun kazandiklari paralar haram zikkim olsun haftaya pazartesi salidan once bekleme o telefonu oda en iyi ihtimal

• ne hale getirdiler insanları yazık valla. benimde hevesin kaçtı zaten. n11 den almıştım gelsin kutusunu bile açmadan iade edicem gıcıklığına..
  • haftayaymış kargo guya bu hafta ellerinde olcakmış telefonlar.para iadesi alan arkadas varmi kac gunde yatiriyolar biliyomusunuz

• Adamlar 20 Kasım dedi ama 2015 demedi ki :) Belki 2016... of kendi yazdığımdan ürktüm bir an :)
  • Arkadaşlar sizden bir ricam var...
    Lütfen çok acil bir arkadaş cevaplar mı?
    Yurtdışından mx5 getirtim ancak kafayı yemek üzereyim alırken özellikle baktım sordum soruşturdum.Cihaz geldi ancak arkasında Td-Lte yazıyor.Bildiğim kadarıyla ülkemizde Fdd-Lte kullanılacak.Foto veriyorum lütfen kendi telefonunuzla karşılamaştırır mısınız?
    Yada cihazın tdd mı yoksa fdd mı olduğunu nasıl öğrenebilirim
    ★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyz101 -- 9 Aralık 2015; 23:12:50 >

• Network

Wireless connectiveity GSM, 4G, 3G, GPS, WiFi, Bluetooth
    Frequency 2G: GSM 900/1800/1900MHz
    3G: TD-SCDMA Band 34/39, WCDMA Band 900/1900/2100MHz
    4G: TD-LTE: Band 1800/2300/2500/2600MHz FDD-LTE: 1800/2100MHz

• quote:

Orijinalden alıntı: msakdogan

Network

Wireless connectiveity GSM, 4G, 3G, GPS, WiFi, Bluetooth
    Frequency 2G: GSM 900/1800/1900MHz
    3G: TD-SCDMA Band 34/39, WCDMA Band 900/1900/2100MHz
    4G: TD-LTE: Band 1800/2300/2500/2600MHz FDD-LTE: 1800/2100MHz

Yani???

• Bir ay önce almıştımMx5 32gb lık silikon kılıf, mofi case kılıf ve temperli cam ekran koruyucu beraber 1150liraya satılık. Flyme 5 yüklü almak isteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilir

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.