Şimdi Ara

★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.776
Cevap
39
Favori
88.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beytom

Bir ay önce almıştımMx5 32gb lık silikon kılıf, mofi case kılıf ve temperli cam ekran koruyucu beraber 1150liraya satılık. Flyme 5 yüklü almak isteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilir

Burada o kadar kişi MX5 i beklerken "Bir ay önce almıştım" diye başlayan bir mesaj atmak...
  • fabio07 F kullanıcısına yanıt
    . takas düşünmüyorum... ayrıca 4g fdd-lte olanındandır. ilgilenenlere duyrulur. en ufak bir problemi yoktur. flyme 5 5.5.12.8 beta sürümü yüklü dür. isteyene 4.5.2 .7i türkçe sürümüde kurulabilir ama flyme 5 de daha estetik kullannım ve hızlı şarj özelliği ve daha güzel kullanımı yakında türkçe desteğide geleir zaten ama şu an çogunluğu languache programlarıyle tü
  • xyz101 X kullanıcısına yanıt
    Görüldüğü üzere fdd-lte destekler cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msakdogan

Görüldüğü üzere fdd-lte destekler cihaz.

Teşekkürler anladığım kadarıyla bu cihazda diğer Çin telefonları gibi Td-Lte ve FDD-LTE gibi iki farklı versiyon yok yanı o listedeki tüm frekansları çekiyor cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon Yurt dışından gelme mi hocam. İmei kayıtlı mı yoksa başka telefona mı ait.
  • evet yurt dışından gelme, önceki kullandığım n 70 imei ile kullanıyorum. , eski imei ne döndürmek kolay clear data yapıp usb ile recovery modda rom u telefona yükleyim start dedinmi yeni rom yükleniyor imeileri orjinaline dönüyor. almak isteyen ister pasaport kaydı yaptırır ister kendi imei ile kullanır.
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,telefon almayı düşünüyorum meizu mx5 ve lenovo vibe shot u beğendim yurtdışından alıcağım,telefondan beklediklerim;
    Ortalama kullanımda günü çıkartıcak
    Ekran kalitesi iyi olan
    Ahize sesi yüksek olan
    Malzeme kalitesi olan
    en önemlisi KAMERASI İYİ OLAN
    bir telefon alıcağım meizu mx5 öncerirmisiniz yoksa lenovo vibe shot mu alayım,şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytom

evet yurt dışından gelme, önceki kullandığım n 70 imei ile kullanıyorum. , eski imei ne döndürmek kolay clear data yapıp usb ile recovery modda rom u telefona yükleyim start dedinmi yeni rom yükleniyor imeileri orjinaline dönüyor. almak isteyen ister pasaport kaydı yaptırır ister kendi imei ile kullanır.

Durum böyleyse o fiyat biraz yüksek hocam. X_Seller sıfırını 375 Dolara getiriyo. Seninki garantili olsa ancak o fiyata alınır.
  • MX5 için n11 deki satıcının cevapları..

Herşey 20 kasım da dağıtılacak şekilde mesajlar atılmış daha sonra sorular gelmiş.

18 Kasım tarihinde 25 - 30 kasım arası denmiş. ürünler cin gümrügündeymiş.
    22 Kasım tarihinde 30 Kasımı geçmeyecek denmiş.
    23 Kasım tarihinde bu hafta stok olacağı söylenmiş.
    25 Kasım tarihinde cihazların gümrükte olduğu önümüzdeki hafta stok olacağı söylenmiş.
    3 Aralık tarihinde %90 haftaya stok olacağı söylenmiş. 4 gündür gümrükte denmiş.
    9 Aralık tarihinde hala gümrükte olduğu söylenmiş.
    10 Aralıkta gümrükte olduğu haftaya kargo yapılacağı söylenmiş.

bu tabloya göre haftaya telefonuna kavuşmayı bekleyenler fazla umutlanmasın derim...
  • Arkadaşlar elimde simkart takılmamış sıfır,kutusu ve aksesuarlarıyla mx5 var 32 gb olan ilgilenen varsa pm den ulaşabilir.
    Kılıf+Jelatin içinde
  • OSMANLI TEAM kullanıcısına yanıt
    arkadaşım o zaman sen jiayu s3 3gb - 1,7 * 8 işlemcili olan modelinden al, işini fazla fazla görür. kamerası sony . oldukça iyidir. fiyatıda 180-190$ civarlarında.
  • msakdogan kullanıcısına yanıt
    jiayu s3 advenced modelini alıp kullanıp satmışlığım var ve beğenmediğim bir model bana meizu mx5 mi lenovo vibe shot mu önerirsiniz?
  • Gına geldi artık yeter ta hala haber yok. Arayan soran varmı şu firmayı, ne açıklama ne bişey yazıktır ya... Dg bizi düşürdüğün duruma bak

• n11 den sipariş etmiştim 10 gün bekledim. Baktım telefonun geleceği yok. İptal ettim. Lenovo vibe p1 sipariş ettim.
  • Arkadaslar ben de yarın iptal ediyorum siparişimi artık pes ediyorum. Nexus 6p almayı düşünüyorum madem bekliyorum onu beklerim. Sizin fikirlerinizi de merak ediyorum tabiki yardımcı olursanız minnettar olurum.

• OSMANLI TEAM kullanıcısına yanıt
    Kardeş mx5 malzeme ekran ve sesi iyidir ama kamera si zayıf bana gore nasıl 20 megapiksel se anlamadım g7 13 megapiksel i on iyi çekiyordu.

• Alchemist_16 kullanıcısına yanıt
    Duyduğuma göre 6p yı getir meye niyet leri yok muş firmanın maliyet ten dolayı
    Şu an en alınması tel p1 ve gelirse honor 7.

• sagy kullanıcısına yanıt
    gerçekten mi ? hayda olmadı şimdi
  • Hocam bende kamerası konusunda endişeleniyordum mx5'in umarım iyi çıkar alacak arkadaşlar için temennim bu yönde. Şayet nexusun kamerası ve fiyatı oldukça iyi geldi android 6 ise cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alchemist_16 -- 12 Aralık 2015; 0:05:43 >
  • Arkadaşlar kamerası gerçekten kaliteli sadece yazılım sıkıntılı google playde camera fv-5 uygulaması ile kullanıyorum ve çok kaliteli fotoğraf çekiyor.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.