Şimdi Ara

★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.776
Cevap
39
Favori
88.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazı yaklaşık olarak 1 aydır kullanıyorum. Bu sure zarfında hiç takılma yapmadı. Hiç kapanma vs yasamadim. Ses kalitesi ekran kalitesi çok iyi yazılım olarak bir sikinti si yok.Sadece kamera yazılımı sorunlu yukarıda belirttiğim gibi google playde camera fv-5 uygulaması ile çok güzel fotoğraf çekebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: küll

Arkadaşlar elimde simkart takılmamış sıfır,kutusu ve aksesuarlarıyla mx5 var 32 gb olan ilgilenen varsa pm den ulaşabilir.
    Kılıf+Jelatin içinde

Bu ne yaman çelişki annem”
    Birileri telefon beklerken birileri satıyor...

• Alchemist_16 kullanıcısına yanıt
    Aynen aslında x5 tam fiyat performans ürünü olmuş kamerası çok meyeniyorlar testlerde kullandığı lens çok iyi kalitede o cihazı 1299 TL olsa sper olurda :)

• OSMANLI TEAM kullanıcısına yanıt
    Bide istersen A7 Nin 2016 versiyonu nu incele ben çok beyendim herşey var cihazda tasarım ekran parmak izi okuyucu pil herşeyi tam bide fiyat tam olursa on numara olur.

• sagy kullanıcısına yanıt
    Samsung almayı düşünmüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyz101

quote:

Orijinalden alıntı: küll

Arkadaşlar elimde simkart takılmamış sıfır,kutusu ve aksesuarlarıyla mx5 var 32 gb olan ilgilenen varsa pm den ulaşabilir.
    Kılıf+Jelatin içinde

Bu ne yaman çelişki annem”
    Birileri telefon beklerken birileri satıyor...

Birileri satacak ki, birileri alsın-alabilsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meizu mx5 te 4.5 destekllenmiyor. turkcell 4g yazdım gönderdim fakat desteklenmediğini söyledi bilen birileri varmı ne yapmalıyız.
  • Yeni bir hafta , yeni bir umut.

varmı DG den haber alabilen ?
  • abdulmesut A kullanıcısına yanıt
    Bana turkcell den mesaj geldi gittim 4.5g sim kartımı bile verdiler

• fabio07 F kullanıcısına yanıt
    1-2güne cihaz elimize gelecek diyor inanmadım ama yine de bekledim, iptal etmek için aramıştım. Yarın da ararım yoksa iptal ettireceğim.

• özgür_salih Ö kullanıcısına yanıt
    eski imei ile kullanıyorsun 4.5 g sim kartı kullanmaya başladın ve operatör den yuym testi yptın sim kart ve telefonun uyumlu mu dedi.. (pasaport kayıtlı ise başka)
  • imei orjinal . 4 g yazıp 2222 e mesaj attım. ancak cihazınız uyumlu değil diye uyarı veriyor.. 4,5 g uyumlu degilse yandık.;(
  • ben de satip mi note pro yada zte max almayi dusunuyordum bir arksdas mx5 satilip onlar alinmaz dedi vazgectim

• quote:

Orijinalden alıntı: abdulmesut

imei orjinal . 4 g yazıp 2222 e mesaj attım. ancak cihazınız uyumlu değil diye uyarı veriyor.. 4,5 g uyumlu degilse yandık.;(

Var mı bu konuda gelişme ya da bilgisi olan?
    Mevcut kullanıcılardan başka başvuran oldu mu 4,5g ye?
  • 4.5g destegi var arkadasim m1 de bile var mx5demi olmuyacak sacmalamayin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbatu12 -- 15 Aralık 2015; 9:33:17 >
  • n11 deki satıcının ifadesine göre telefonlar gümrükte incelemeye takılmış.
  • Vay arkadaş biz telefonu kullandık artık başka telefon mu denesek diyoruz, siz hala telefon bekliyorsunuz.
    Kolay gelsin size ne diyeyim.

• telefon elinde olanlar isterse turkcell den denesinler. valla bana gelen mesaj böyle. m1 destekliyor mx5 desteklememesi cok komik..
  • arkadaşlar telefon kilidinin şifresi bir program yüzünden değişti ve şu an telefon açılmıyor. kilit ekranında aşağıda eklediğim resim gibi kalıyor. bunun haricinde reset atmak istediğimde ise Clear Data dediğimde ise yine alt tarafta eklediğim gibi siyah ekran çıkıyor ve bir şifre istiyor konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan acil yardım bekliyorum şu an telefonu kullanamıyorum...★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssdat -- 16 Aralık 2015; 3:27:21 >

• Bu hafta içi gelecek denmişti, haftayı yarıladık hayırlısı ile. Benim ümidim yok ama bugün tekrar bir ulaşmaya çalışacağım. Haber alan olursa yazsın.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.