Şimdi Ara

Meizu Note 8 Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
5
Favori
8.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu kullanıyorum. Ufak bir sıkıntı var. Yalnız ben mi yaşıyorum yoksa genel bir durum mu anlamdım.
    WhatsApp ta görülen durumlara ilginç bir şekilde akşam tekrar baktığımıda bu medya dahili hafızada bulunamadı diyor. Yani daha önce baktığım Whatsapp durum güncellemelerine bakamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google camera varmı bu telefon için

• Arkadaşlar merhaba, bir arkadaşım ile birlikte 2 adet aldık bu telefondan, çok hoşuma gitti, fıyatına göre çok iyi bir cihaz, yanlız bildirim ışığı yok, ayarlardan baktım ama göremedim, bilgisi olan varmı. Mesaj telefon WhatsApp dan gelen bildirileri telefon ekranı kapalı durumda görmek için..

• Bildirim ışığını buldum, beyaz yanıyor sadece, ana nasıl buldum, şimdi onu araştırıyorum,

• bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucu kenarları siyah cam mı, resimde öyle görünüyor.
    Ekranı full kaplıyor sanırım kenarlarda boşluk bırakmıyor değilmi.
    Bırde kalıtesı nasıl, kullandığınız bu kısa sürede sıkıntı oldumu, uyu günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdote

Ekran koruyucu kenarları siyah cam mı, resimde öyle görünüyor.
    Ekranı full kaplıyor sanırım kenarlarda boşluk bırakmıyor değilmi.
    Bırde kalıtesı nasıl, kullandığınız bu kısa sürede sıkıntı oldumu, uyu günler.
    Ekranı tamamen kaplıyor. Siyah çerçeveler telefon üzerinde de siyah, o yüzden ekranın görünen alanını engellemiyor. Yalnız hassas yerleştirmeniz gerekiyor. Bir tarafa doğru 1 mm kaydırırsanız öbür taraftan ekran biraz kapanıyor. Onun haricinde güzel bir ürüne benziyor. Yerleştirirken hava kabarcıkları kalmıştı. Bezle uzun süre masaj yaparak giderebildim. İnşallah yere dişme gibi istenmeyen durumlarda ekranın kırılmasını önler. Asıl marifeti orada ortaya çıkacak.
    Teşekkür ederim bilgi için. Telefon fiyatına göre çok başarılı, kırılma veya benzeri durum olmasın diye, bir kılıf bir ekran koruyucu araştırıyoruz.

• quote:

Teşekkür ederim bilgi için. Telefon fiyatına göre çok başarılı, kırılma veya benzeri durum olmasın diye, bir kılıf bir ekran koruyucu araştırıyoruz.
    Cok yakin zamanda uc arkadasimin Huawei telefonlarinin dusme sebebiyle ekranlari kirildi. Telefonlarin uzerinde kendinden gelen ekran koruyuculari vardi ama bir ise yaramadi. O yuzden acale etmekte fayda var.

Kesinlikle haklısın, sıparış veriyorum şimdi ..

Kılıf aldığınız url kapanmış başka adres varmı, camın yanında onunda siparişini vereyim..

• quote:

Kılıf aldığınız url kapanmış başka adres varmı, camın yanında onunda siparişini vereyim..
    Satıcı kılıfshop idi.
    Muhtemelen bu ürün aynısı:

GittiGidiyor
    Meizu Note 8 Kılıf Silikon Premier + Cam Ekran Koruyucu ( Kdhbcv-547bb ) - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/meizu-note-8-kilif-silikon-premier-cam-ekran-koruyucu-kdhbcv-547bb-492379761

• Bende restart olmuyor, Hiç olmadı, Bir arkadaşta demişti ilk aldığımda bende de oluyor diye belki de sizmiydiniz yoksa, ama pek kimsede olmuyor galiba, Telefonu çok zorluyorsanız, oyunlar,aralıksız kullanma, bol uygulama yükleme bu tip şeylerden de olur belki bunlar yoksa yani olmaması lazım..

• Hepsiburada'dan 1.176 TL'ye mavi olanını aldım ancak telefon görüşmesi yapmak istediğimde sesim karşı tarafa gitmediği için hemen KVK'ya götürdüm. 1 hafta sonra bana telefonun içinde eksik parça var dediler. Ben de Hepsiburada'ya geri gönderdim. Anlayacağınız açılıp içinden parça alınmış telefonu bana sattılar. Umarın iadede sorun yaşamam, cevap bekliyorum şimdi. Daha da Meizu falan almam sanırım.

KVK'da ayrı bir felaket. Telefonu almaya gittim bir baktım alttaki vidalardan biri yok. Elemana bu ne dedim. Hemen taktırayım vida dedi ve içeriye gidip vidayı taktırıp geldi. Vidanın görüntüsü biraz farklıydı, umarım Hepsiburada bunu sorun etmez.

Ne Meizu, ne KVK!!!
  • hayalladam H kullanıcısına yanıt
    ilginç bir durum sizinki si ,,
    ben iki tane aldım biri bim,diğeri hepsiburada.
    çok memnun bir şekilde kullanıyoruz,
    papçi ve cod oyunları ile aralıksız 2 saat oyun oynadım ne öyle şidetli ısınma nede restars yapmadı.
    teknoloji şans işi biraz ama sıkıntı yapmaz firmalar eli mahkum alacak cihazı geri,süreniz var iade için,
    belki tamirat için göndermeniz sıkıntı olacak ama ,hepsiburada bu konuda iyi bir firma..
  • erdote kullanıcısına yanıt
    İade koşullarında servis raporu yazıyordu hocam o yüzden götürdüm servise. Direkt iade etseydim daha mı iyiydi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalladam

İade koşullarında servis raporu yazıyordu hocam o yüzden götürdüm servise. Direkt iade etseydim daha mı iyiydi sizce?
    Tabi ki direk iade daha iyiydi,
    ürün beklentilerimi karşılamadı anlatıldığı gibi değil desen koşulsuz iade hakkın var biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.