Şimdi Ara

MEKAN'da MAÇ Yayını Ağırlıklı Kullanılacak TV ve PROJEKSİYON Cihaz Tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MEKAN'da MAÇ Yayını Ağırlıklı Kullanılacak 42inc ve Üzeri TV Tavsiyeleriniz?
    LCD PLAZMA ağırlıklı bide PROJEKSİYON Cihazı düşünüyorum ??
    Ben araştırdım büyük boyut olarak plazmalar var uygun fiyata?
    LED PROJEKSİYONLAR var hiç bi bilgim yok onlarda ama saat süresi yüksekmiş tek bildiğim.
    BÜTÇE: Kredi Kartına taksitle en fazla 4ooo tl olabilir. 1 takım projeksiyon ve TV yada plazma tv + lcd tv şeklinde 2 kısım var mekanda çünki derbilerde fln 2 kısımda açılacağı için.
    Digitürk ve DSMART TİCARİ Paketlerle ilgili bilgisi olanlarda Bilgilerini aktarırlarsa sevinirim.
    TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM..

• 50inc PLAZMA ve PROJEKSİYON cihazı almayı düşünüyorum. plazma PANASONİC , projeksiyon EPSON marka hdmi girişli olanlardan düşünüyorum. TAVSİYELERİNİZ nedir ???
  • Pany 50 inç uygun fiyatlara bulursunuz ama iyice araştırın artı ve eksilerini. O uygun fiyatlılar genelde HD ready oluyor. U30 serisi 2400 liraya yakın full hddir. Yalnız yansıma yapar mı bilemem.

Yine bir diğer Samsung plazma 51 inç 2011 modeli var 3D özelliği de var fiyatı da kampanya ile 2000'e yakalarsınız. Dün vatanda kampanyada 1950 lira idi. Cihaz full hd. Düşünülebilecek bir cihaz.

Ancak 3d maç olayı da önemlidir. Samsung ile bunu yapmaya kalktığınız da gözlükleri yurtdışından bile getirseniz tanesi en az 50 dolara mal olacaktır (türkiye fiyatı 300 lira civarı). LG ise yeni çıkardığı 3d led modelinde daha basit gözlüklerle daha güzel 3d sonuçlar almaktadır gözlük fiyatı da 15 tl adettir.

Gözlükleri hijyen sebebi ile 2. kez kullandırmadığınızı söyleyerek ki gayet mantıklı ve geçerli bir gerekçe 3d maç izleteceğiniz salonda 20 liraya satıp arada kar bile edebilirsiniz.

Derbileri 3D yayınlamaları kuvvetle muhtemel özellikle GS-FB derbisini. Bu olasılığı göz önüne alarak yatırımınızı dikkatli yapın. Tek bir maç bile 3d yayınlansa rakip işletmeler karşısında öne geçeceğinizden o maçta ödediğiniz farkı çıkarırsınız. 3D gözlük ile maç izleten cafe ve barlar son maçta ekstra ücret almıştı, hatta rezervasyonlu falandı. 3D'yi ihmal etmeyin. Yarın öbürgün dünya kupası başlar bir kanal şifresiz yayınlar ama başka bir kanalda 3d yayınlar şifresiz maçta 3d sayesinde mekanınız dolar. Üstelik yerli yayıncıya da mahkum değilsiniz. 3D spor müsabakası yayınlayan yabancı platformlar mevcut bir adet Dreambox800 HD ile şifrelerini çözmeniz veya abone olmanız da mümkün. Yurtdışı yayıncılar olduğu için ticari abone olmanıza da gerek yok. Örneğin Al Jazera sports 8 kanal sd 1 kanal hd özel organizasyonlarda emin değilim 3d yayınla aboneliği senelik 100 euro gibi. Mekana bağlı olarak Türkçe yayın mecburi değilse D-Smart'a 2-3 milyar vermek yerine maçları ingilizce izletebilirsiniz. Türk takımlarının uefa maçlarını bu kanallar da vermektedir. Yasal abone olduğunuzdan d-smart da hiç bir şey diyemez. İlla Türkçe ses gerekirse radyoyu açın bağlayın hoparlörlere oldu Türkçe anlatım. Bu arada Nova sports türk takımlarının maçını verdiğinde 2. ses dili olarak Türkçe desteği de vermektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 1 Haziran 2011; 1:11:42 >

• mekan için alıcaksanız 3d tv leri gözardı etmeyin. gözlüklerinide kolayca temin edebilirsiniz. lg fpr gözlüklerini çıkarttı. hem bulantı ,baş dönmesi yapmıyor. her bakış açısındanda izleyebiliyorsunuz. gözlükleride 5 dolar kadar.
  • Full HD ve HD Ready olması fark edermi? + Plazmaların full hd olmayanları var 106cm 950tl LG di heralde vatanda gördüm. ben ucuz işimi görecek 102,106cm bi TV alıp 1000-1100tl civarına + hdmi girişli projeksiyon cihaz almayı düşünüyorum o da ortalama 1100tl civarı sanırım. TV ve PRO. cihaz tavsiyeleriniz nedir? 2si 2500tl civarı halledelim istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.