Şimdi Ara

MEKANIK KLAVYE TAKASLI POSEIDON MW

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar oyundan dropla gelen M4A4 Poseidon MW (0.11 Float) skinimi satmak istiyorum.
    Nakit %75 düşünüyorum.
    Ekipmana takas düşünebilirim ( Klavye,Mouse,Kulaklık)
    Middleman kullanmak istiyorum takasta arkadaşlar. Buna yanaşanlar özelden yada konu altı yorum bırakabilir. Veya steamden ekleyin eklerken nickinizi öm atarsanız yada profil altına yorum sevinirim.
    http://steamcommunity.com/id/mrsoutai

NOT: Ekipman tekliflerinizde Fiyatın %100 ü uygulanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soutaiboy -- 8 Mayıs 2016; 14:44:57 >

• Off ben bu skine bayiliyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde en sevdiğim M4 Skini tamamen şans eseri çok şaşırdım ama bu asıl hesabım değil diğer hesabımda bolca skin bulunmakta zaten gözüm doydu artık gerçek parayla yada performansımı arttıracak ekipmana satmak istiyorum
  • Tekliflere açığım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar hocam eğer uyarsa sana 260 Türk Lirasına karşılık alabilirim. Aracı olarak yapabilecegim insanda var istanbuldaysan elden de alabilirim iyi günler..
  • 410 TL ORT FİYATI %75İ 307.5 TL YAPAR fiyat iyi elden satmanı öneririm yada referanslı bir arkadaş bulursan ona göre sat hayırlı satışlar
  • Eyv hocam o civarlar düşünüyorum zaten. Tabi ya aracı olacak yada çok fazla referanslı tanınan birisi başka türlü ilk item tabiki vermem. Konu günceldir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.